Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Siem de Jong naar FC Cincinnati

20 februari 2020 16:14 - FC Cincinnati
Foto: Pro Shots

Officieel: Siem de Jong naar FC Cincinnati; image source: Pro Shots

Siem de Jong vertrekt definitief naar de Verenigde Staten. FC Cincinnati heeft de komst van de middenvelder officieel bekend gemaakt. De Jong is transfervrij overgenomen van Ajax en tekent een contract in de VS tot het einde van dit kalenderjaar. Zelf is de middenvelder blij met zijn overstap naar Cincinnati. "Zij presenteerden hun plannen over hoe de club aan het groeien is en hoe zij het team willen bouwen voor de komende jaren. Het voelde als een goede mogelijkheid voor mij", als De Jong.

In het shirt van Ajax kwam De Jong over twee periodes uiteindelijk tot 277 officiële wedstrijden, waarin hij 67 doelpunten maakte. In totaal werd hij met Ajax vier keer landskampioen, won twee keer de Johan Cruijff Schaal en legde ook één keer beslag op de KNVB Beker.

Meer op FC Cincinnati




Tags

jong cincinnati knvb presenteerden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Alle woorden met een N links laten liggen, dan komt het helemaal goed. Have fun & goede reis!
+2/-0

4 jaar geleden
Doei. En niet tot ziens dan maar weer psv
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht