Transparent
Inloggen
Sluiten

Bereikbaarheid


Met de trein naar Ajax

De NS-stations Duivendrecht en Bijlmer liggen op 10 en 5 min. loopafstand van het stadion. Beide stations staan in verbinding met Amsterdam-Centraal, Schiphol, Utrecht, Eindhoven, Amersfoort, Arnhem, Zwolle en Enschede. Alle actuele treininformatie vind je op www.ns.nl

Met de auto naar Ajax

Vanuit Utrecht
Op de A2 richting Amsterdam afrit 2, Ouderkerk a/d Amstel/Duivendrecht nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).

Vanuit de richting Den Haag/Haarlem
A9 aanhouden en bij knooppunt Holendrecht Almere/Amersfoort/Amsterdam volgen. Op de A2 richting Amsterdam afrit 2, Ouderkerk a/d Amstel/Duivendrecht nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).

Vanuit de richting Zaandam/Den Haag
Vanaf de Ring A10 richting Utrecht aanhouden. Op de A2 richting Utrecht afrit 2, Ouderkerk a/d Amstel/Amsterdam Zuidoost nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).

Vanuit de richting Amersfoort Op de A1 richting Amsterdam bij knooppunt Diemen de A9 richting Amsterdam Zuidoost/Schiphol/Haarlem nemen. Vervolgens richting Amsterdam/Zaandstad aanhouden. Op de A2 afrit 1, Ouderkerk a/d Amstel/Duivendrecht nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).Foto: Pro Shots