Transparent
Inloggen
Sluiten

Over ons


Algemeen

Ajax.supporters.nl is dé Virtual Community van alle Ajax fans. Ajax.supporters.nl bestaat al sinds 1999 en viert daarmee in 2019 haar 20-jarig bestaan. Opgericht als Ajax Netwerk is het vanaf het begin de centrale plek voor Ajax fans op internet. De fans komen hier samen en discussiëren over alles wat Ajax fans boeit.

We proberen positieve initiatieven van fans te stimuleren en te ondersteunen. Als jij iets hebt wat de moeite waard is of aandacht verdient, breng het dan vooral via Ajax.supporters.nl naar voren. Neem contact met ons op als we kunnen helpen.

We zijn trots op de prachtige dingen die Ajax-fans mede door onze rol door de jaren tot stand hebben weten te brengen!

Momenteel is het forumgedeelte van Ajax.supporters.nl tijdelijk offline. Reacties op nieuwsberichten zijn wel weer mogelijk, als je een loginnaam hebt geregistreerd.

Zo'n 60.000 Ajax fans zijn inmiddels lid van Ajax.supporters.nl en nog veel meer Ajax fans komen met grote regelmaat terug om op de hoogte te blijven van alles rond Ajax en om andere Ajax fans te ontmoeten.

Ajax.supporters.nl is een community van Ajax fans. De website draait op de leden. Zij maken het succes. Veel leden hebben zich al opgeworpen om geruime tijd een onderdeel van de grote, interactieve website te beheren. Ook het nieuws wordt door leden bijeen gebracht om elkaar up to date te houden. We bedanken iedereen die in het verleden iets heeft bijgedragen en als jij denkt dat jij richting toekomst iets kan bijdragen in positieve zin, vragen we je om contact met ons op te nemen.

Ajax.supporters.nl is onderdeel van Supporters.nl, wat ook sites van andere clubs bevat. Zo maken we elkaar sterker. We delen samen de positieve insteek en een aantal belangrijke waarden. Heb je echter opmerkingen over iets wat op een andere site van Supporters.nl gebeurt, maak die opmerkingen dan vooral daar. Het beleid wordt op elke site gemaakt door fans van de eigen club.


Contactadressen

Ajax Supporters:

  • Algemene informatie beheerders:
  • Nieuwstips:
  • Vragen over Forum, registreren etc:

Supporters.nl

  • Algemene informatie:
  • Sales, adverteerders:
  • Technische informatie, problemen:
  • Misbruik, spam: