Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Derksen: 'Marc Overmars is bang dat AZ kampioen wordt en wil daarom stoppen'

3 april 2020 22:18
Foto: Pro Shots

Johan Derksen: "Marc Overmars is bang dat AZ kampioen wordt en wil daarom stoppen"; image source: Pro Shots

Vrijdagavond haalde Johan Derksen in Veronica Inside hard uit naar Ajax. De analyticus had geen goed woord over het statement van Marc Overmars dat de competitie zou moeten stoppen. "Ik las dat stuk en dacht eindelijk iemand met eigen mening en met karakter", aldus Derksen. "Toen zat ik er even over na te denken en las ik wij gaan naar de Champions League, want wij staan bovenaan. Natuurlijk is Overmars gebaat bij het stoppen van de competitie, want Ajax draait voor geen meter."

Derksen ging verder in zijn relaas tegen Overmars: "Dadelijk wordt de competitie wel hervat. Ziyech is er dan niet meer bij, want Chelsea geeft daar geen toestemming voor. AZ heeft al twee keer van je gewonnen en je bent bang dat je geen kampioen wordt. Daarom wil je stoppen met de competitie. Ze hebben een beter doelgemiddelde dan AZ en daarom claimen ze die plek omdat ze bovenaan staan. Het zijn allemaal eigen belangetjes, maar die worden gebracht dat ze fatsoenlijk moeten zijn en in de maatschappij je dit risico niet kan lopen."

Volgens de voormalig hoofdredacteur van Voetbal International moet de competitie toch gestopt worden. "Je moet de knoop doorhakken, want het is onrealistisch", zo gaf hij aan. "De dokter van de FIFA is boos op de UEFA, omdat de UEFA boos is op Nederland en België, omdat zij willen stoppen. Niemand weet het. Dan moet je gewoon je eigen fatsoensnormen volgen."


Tags

derksen overmars uefa belangetjes belgie chelsea claimen dadelijk doelgemiddelde dokter doorhakken fatsoensnormen fifa hoofdredacteur maatschappij nederland onrealistisch relaas statement veronica ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 uur geleden (gewijzigd)
Driessen gaf aan dat Overmars wel wil helpen met het oprichten van een fonds. Derksen zijn mening is ondergeschikt.
En iedere club heeft zelf belangen, zowel PSV, ADO en Utrecht en Feyenoord.
Als Overmars had gezegd dat hij wilde dat ze door zouden spelen, dan was daar ook kritiek op dus ja...
+1/-0

Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

allerminst antony beek bla corona desbetreffend dwtk fier gangster halfbakken interactie koen korting laster luigitentorioabc neres potter promes rojocoko schopt soccernews spartak stamt stoere vent ventje voetbalde voorbeeldfunctie wiki wikipedia