Transparent
Inloggen
Sluiten

Terug met een nieuwe site en een nieuwe naam


15 oktober 2018 12:00

Nee, je bent niet op de verkeerde website terecht gekomen. We zijn terug met een nieuwe site én een nieuwe naam. Vanaf vandaag gaat Ajax.netwerk.to verder als Ajax.supporters.nl. Wel met dezelfde functionaliteiten die je ook gewend was van de oude site, maar alles in een nieuw jasje. En nu ook veel beter mobiel bereikbaar!

Het forum is momenteel nog offline. Dit zal zo snel mogelijk ook weer online komen als ook het forum is omgebouwd naar de nieuwe huisstijl. Voor nu kan er helaas nog geen indicatie worden gegeven wanneer het forum weer terug zal keren. Wel is het vanaf nu weer mogelijk om te kunnen reageren op de nieuwsberichten. Dit kan worden gedaan op alle berichten die vanaf dit nieuwsbericht zijn geplaatst tot een week na plaatsing van het bericht.

We begrijpen dat er de nodige vragen zijn over de tijd dat de website offline is geweest en ook de duur daarvan. Omdat reageren op een van de nieuwsberichten niet de juiste plek is voor de vragen, omdat het dan snel onoverzichtelijk wordt, verzoeken we die vragen te bewaren tot ook het forum weer terug is. We zullen daar een plek inrichten waar alle vragen gesteld kunnen worden en hier ook antwoord op gegeven zal worden. Mocht je niet zo lang willen wachten, kun je jouw vraag ook via een privébericht aan de beheerders of via e-mail stellen.

In vergelijking met de oude site zijn er wel een paar dingen veranderd die hieronder verder worden omschreven.

Foto’s
Waar mogelijk zullen de nieuwsberichten vanaf nu een foto bij het bericht bevatten. Dit is en was een vaak gestelde vraag van veel gebruikers en het ziet er natuurlijk ook beter uit. Nu de ruimte voor de nieuwsberichten een stuk breder is, is er nu ook plek voor een foto.

Profiel
Op de nieuwe site is het mogelijk om zelf je profiel te kunnen wissen als je geen onderdeel meer wenst uit te maken van de community. Op de oude site moest dit door een van de beheerders gedaan worden. Om te voorkomen dat hier geen misbruik van gemaakt zal worden, ontvang je eerst een e-mail met een link waarin je bevestigd dat je jouw profiel wilt verwijderen.

Inloggen
Omdat alles vanuit de oude site is over gezet naar de nieuwe site zijn de inloggegevens hetzelfde gebleven. Je logt dus in met de loginnaam en het wachtwoord die je ook op het Netwerk had. Mocht je deze niet meer weten, kun je onder de knop Wachtwoord een nieuw wachtwoord opvragen. Je ontvangt dan binnen een paar minuten een link op je e-mailadres waarin je zelf een wachtwoord kan instellen. Het is vanaf nu ook weer mogelijk om je wachtwoord aan te passen.

Transfers, Design en Chat
Omdat er afgelopen maanden helemaal geen gebruik werd gemaakt van de pagina’s Transfers, Design en Chat hebben we deze voor nu niet meegenomen in de nieuwe site. Mocht de vraag er echter wel naar zijn, kunnen deze in een later stadium alsnog weer toegevoegd worden.

Battle
Mede omdat het forum ook offline was, is er afgelopen maanden weinig gebruik gemaakt van de Battle. Deze willen we echter wel nieuw leven in blazen en we hebben daarom ook een lijst aan nieuwe vragen toegevoegd.

Facebook
Ajax.supporters.nl is vanaf nu ook via Facebook te volgen. Ook op deze manier kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en discussiëren met andere fans.

Ga naar https://www.facebook.com/ajaxsupporters/ en like het meteen.

E-Zine
Vanaf volgende week zal de E-Zine op maandagochtend pas verstuurd worden. Dit omdat in de kranten op maandagochtend ook nog voldoende nieuwsberichten staan over de wedstrijden van het weekend daarvoor en op die manier alles goed afgesloten kan worden.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 uur geleden
Gefeliciteerd. Het ziet er prachtig uit. Mooi nieuws op de nuchtere maag.
2 uur geleden
Na 15 maanden dus nog even geduld. Hopelijk moeten we niet nog een seizoen wachten.
3 uur geleden
Fijn de jullie/wij weer terug zijn. Het ziet er mooi uit hoewel ik geen probleem had met de "kale" versie. Ik hoop dat de forums ook weer snel terugkomen want het gemis daarvan sloeg toch wel een gat in mijn dagbesteding na al die jaren. Het vinden van gelijkgestemden over bepaalde situaties bij onze club en het discussieren erover was toch een vertrouwelijk gevoel geworden. Succes verder!
10 minuten geleden
Dit maakt mijn dag! Klasse dat jullie terug zijn, kan niet wachten op het forum!
2 uur geleden
Gefeliciteerd met de nieuwe site! Erg fijn dat ik hier weer kan vertoeven.
3 uur geleden
Fijn! Ik Kan niet wachten tot het forum terug is. Goed werk heeft tijd nodig zullen we maar zeggen.
3 uur geleden (gewijzigd)
Gefeliciteerd met de nieuwe website. Mooi verjaardagscadeau voor mij, bedankt!

Hopelijk ook snel weer het forum online, wat heb ik die gemist zeg, met name rondom de transferperiodes.
4 uur geleden
And we are back! Even wennen maar dat is een detail. Ben benieuwd naar het forum...en hoeveel posters er nog zijn...
4 uur geleden
Het is even wennen, maar het ziet er heel goed uit. Like optie en vooral "https" is een pluspunt. Het duurde wel lang, maar begrijpelijk, want zoiets zet je niet 1 2 3 op. :)
4 uur geleden
Top dat jullie weer terug zijn, we gaan hopelijk weer veel genieten hier! Welcome back en succes!!
4 uur geleden
Hopelijk komt er weer leven in de forums. Ik heb het niet zo op Facebook.
 
4 uur geleden
Het forum is er nog niet maar de bedoeling is dat het weer heerlijk gaat leven. Het zal zijn tijd nodig hebben maar ik denk dat meesten de weg wel weer terug vinden.We maken er weer iets moois van!
 
4 uur geleden
Het forum is er nog niet maar de bedoeling is dat het weer heerlijk gaat leven. Het zal zijn tijd nodig hebben maar ik denk dat meesten de weg wel weer terug vinden.We maken er weer iets moois van!
 
4 uur geleden
Gewoon een mailtje verzenden naar de leden ;p

Laatste nieuws