Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax in november met trein naar Lille

14 oktober 2019 18:20 - NS.nl
Foto: Pro Shots

Ajax in november met trein naar Lille; image source: Pro Shots

Ajax zal voor de uitwedstrijd tegen Lille met de trein naar Frankrijk reizen. Dat meldt de NS. Door een samenwerking van NS met Eurostar kan de ploeg eind november van Erik ten Hag in ruim tweeënhalf uur in Lille arriveren. Ajax heeft na de loting voor de groepsfase van de Champions League het initiatief genomen om met de NS te kijken naar de mogelijkhend om met de trein naar Frankrijk te reizen.

Algemeen directeur Edwin van der Sar wil de NS en Eurostar complimenteren dat de treinreis wordt mogelijk gemaakt. "We leven in een klimaatbewuste tijd en wij willen als club graag een goed voorbeeld geven. Lille leent zich qua ligging uitstekend voor een treinreis, vandaar dat wij met dit idee bij de NS hebben aangeklopt", aldus Van der Sar. "Voor Erik ten Hag en zijn mannen lijkt dit ons een efficiëntere en minder vermoeiende reis. Want de prestatie die Ajax in Lille moet leveren staat natuurlijk voorop."

Meer op NS.nl


Tags

lille trein eurostar frankrijk hag sar loting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Oh jee, als er maar geen blaadjes op de rails liggen...
9 uur geleden
Dan zal ik vanuit Waalwijk direct door gaan, Kom je waarschijnlijk op tijd en je bent 2 tientjes goedkoper uit :)
 
Maar dan is de grootte vraag, loopt er naar Waalwijk een spoor en hebben ze een station?
Ik kan het me namelijk amper voorstellen, ik denk dat je al heel blij moet zijn als er een verharde weg leg naar dit Brabantse gehucht ;)
8 uur geleden
Slim ingespeeld op onze groene supporters. Maar wie A zegt, moet ook B zeggen, want waarom kan je niet diezelfde Eurostar naar Londen nemen voor de uitwedstrijd met Chelsea?
 
7 uur geleden
Dat dacht ik ook. Ik zou zelfs beweren dat het makkelijker is om in London te geraken met de Eurostar dan met de trein naar Lille.
 
6 uur geleden
Ik ben met de Eurostar naar Londen geweest voor Tottenham-Ajax, op de heenweg stopte de trein op Lille Flandres. Weet alleen niet of ze de Eurostar rechtstreeks van Amsterdam naar Lille laten rijden, of dat ze moeten overstappen in Brussel. Volgens mij is er ook een Thalys die naar Lille rijdt, ook uit Amsterdam.
7 uur geleden
Ns wil klanten een alternatief bieden voor vliegen. Biedt Ajax dus een goedkope deal aan, maar dan moet Ajax wel zeggen dat zij het initiatief ertoe namen, anders lijkt het een reclamestunt. Slim.

Laatste nieuws
Tagcloud

ado bag beek blind blinders corrupte cruijffianen dest eredivisie feyenoord fier gouden hag knicks koen liam lidus marokko neres nets oranje pele podcast promes renemar serie spelbos tadic thomas york