Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax en FC Utrecht akkoord over transfer Sean Klaiber'

29 september 2020 23:25 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax en FC Utrecht akkoord over transfer Sean Klaiber"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat Ajax en FC Utrecht een akkoord hebben bereikt over de transfer van Sean Klaiber. Hoeveel Ajax zal betalen voor de verdediger is niet bekend. Klaiber moet zelf nog wel tot een persoonlijk akkoord komen, maar ondanks uitlatingen van hem over Ajax in het verleden lijkt dat geen probleem te worden.

Meer op AD.nl


Tags

klaiber sean utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 uur geleden
dus als die trainer uit utreg komt en die hap daar traint dan zijn die spelers Ajax waardig??? dit is de grootste kolder wat er is ,je kan beter dat geld besteden aan het afkopen van het contract van een trainer die in duitsland vertoefd
+3/-3

8 uur geleden
Ongeveer 5 miljoen volgens Televaag en kan tot 7 oplopen ivm bonussen. Haha okay man tof hoor.
+1/-0

5 uur geleden
Ik vindt het helemaal geen slechte zet, het is een van de betere van Utrecht en is ook een vechter en ook kan hij aanvallend ook best uit de voeten.
+3/-1

4 uur geleden
Totaal gestoord, 5-7 miljoen voor deze kluns.
Zeer teleurstellend dat Overmars/VDSar akkoord gaan met Ten Hag en zelf niets beters hebben.
+1/-3

4 uur geleden
Uitstekende aankoop gezien de situatie, wederom prima werk van Overmars.
+3/-1

 
3 uur geleden (gewijzigd)
Leuk weetje. Klaiber,inmiddels alweer 26 en nog steeds spelend bij FC Utrecht, speelde 6 jeugdinterlands voor Nederland. Alle, ik herhaal, alle wedstrijden gingen verloren! En in alle wedstrijden kregen we minstens 3 goals tegen. Ongekend.
+1/-0

2 uur geleden
Ik begrijp het wel want voor de rechtsback positie moeten we een back up hebben. Daarnaast is het voor Labyad ook wel lekker om zo meteen iemand te hebben met wie hij op de bank een beetje oude herinneringen op kan halen.
+1/-1

 
50 minuten geleden
Ja jammer dat Marin en Kristensen, de andere vruchten van Ten Hag's scouting, alweer weg zijn anders hadden ze samen kunnen klaverjassen.
+1/-0

39 minuten geleden
Middelmaat, net als alles wat van Utrecht komt, inclusief de trainer. Nou Ja hopen dat Nous fit blijft. Klaiber kan prima tegen PEC, Fortuna e.d.
+2/-1

36 minuten geleden
Ik denk dat Klaiber ons wel eens positief kan verrassen.
+3/-1

26 minuten geleden
Ik dacht dat de tijd voorbij was dat Ajax op dit niveau aankopen deed.
Ook nog eens schandalig veel geld voor een jongen van 26 die het niveau van Utrecht nog nooit ontstegen was.
+2/-2

6 minuten geleden
Een hoop overspannen reacties, voor de back-up van de rechtsback. Er is in de jeugd/jong blijkbaar geen geschikte kandidaat en dan moet je iemand halen die op het tweede plan wil acteren. Dus dat zijn dan geen kanonnen... En de vermeende prijs is gewoon wat de markt nog steeds is... En ik denk dat je er geen verlies op zal hebben, als je hem volgend jaar weer wil verkopen.
+1/-1


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.014 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

ajaxshowtime altijdajax alvarez antony beek blind burzlew ccaec corona duitsland ekkelenkamp ffe fier hag klaasen klaiber koen kruizen kudus promes renemar riedewald robbertb sevic tadic trump uploads utrecht weldenkende werder