Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax informeerde opnieuw naar Steven Bergwijn'

29 januari 2020 19:47 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax informeerde opnieuw naar Steven Bergwijn"; image source: Pro Shots

Ajax heeft deze transferperiode opnieuw geïnformeerd naar Steven Bergwijn. Dat geeft Valentijn Driessen aan bij Telegraaf TV. "Ze hebben weer geïnformeerd onder welke voorwaarden hij op te halen was", aldus Driessen. "Uiteindelijk heeft Bergwijn zelf gekozen voor een buitenlands avontuur."

Afgelopen zomer had Ajax ook al belangstelling voor de aanvaller. Een transfer zat er toen ook niet in. "Ajax was echt wel geïnteresseerd, maar de vraagprijs lag echt heel hoog en de betrekkingen tussen beide clubs zou het niet ten goede komen", zo geeft Driessen aan. "Het leek er ook op dat Ajax het spel speelde om hem het hoofd op hol te brengen, maar hem uiteindelijk toch niet haalde."

Meer op Telegraaf.nl


Tags

bergwijn driessen informeerde betrekkingen buitenlands telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 uur geleden
Welke bron heeft Dhr.Driessen?
+1/-0

 
58 minuten geleden
Ajax Psv staat op het programma, dan krijg je deze pruts artikelen.
+1/-0

 
2 uur geleden
Het is te rustig bij Ajax, dus moet Valentijntje weer even herrie proberen te trappen
+2/-0

2 uur geleden (gewijzigd)
Je moet wat als journalist.

Verder blij dat hij niet naar Ajax is gekomen.

> Fijn om naar een club te gaan die gaan die nooit wat wint. Vraag Eriksen maar of Kane, vertonghen of Toby.

Eriksen gaat niet zomaar weg, en dan nog gaat hij naar Inter, wat ook maar de vraag wordt of je daar ooit nog wat gaat winnen, maar ietsje meer kans. Nu met Eriksen, Martinez, Lukaku, Godin en de Vrij.

Eriksen had beter een andere keuze kunnen maken, straks is hij 10 jaar weg bij Ajax Amsterdam en heeft in die 10 jaar nog nooit wat gewonnen.

Kane heeft het nu ook wel gezien, hij wil eens wat winnen. Die gaat dus ook.
+3/-0

49 minuten geleden
De Steven die internationaal helemaal niks klaar gemaakt heeft. Neres is 6 klassen beter.... Maar goed lekker naar Tottenham, zie het scenario alweer....
+2/-0

43 minuten geleden
Driessen bla bla bla. Is er ook een ‘blokkeer Driessen functie’ of een ‘fake news blocker’ beschikbaar voor een webbrowser? Wat kan die man toch een on-nieuws brengen. Volgens mij raakt die man ontzettend opgewonden op het moment dat hij weer een scoop in zijn baggerkrantje kan zetten.
+2/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

babel belgie blind blunders donvito dwtk fier groningen hag jong koen kuit leipzig luigitentorioabc martinez onzin overmars passeren potter promes renemar schande shape silooy specialisten suarez tadic uitvalt zeefuik ziyech