Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Sean Klaiber lang uit roulatie met gescheurde kruisband'

30 juli 2021 14:36 - VI.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Sean Klaiber lang uit roulatie met gescheurde kruisband"; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen meldt Ajax dat Sean Klaiber het trainingskamp van Ajax heeft verlaten. De rechtsback kampt met een blessure aan zijn linkerknie. De international van Suriname zal in Nederland verder worden onderzocht, maar onder meer Voetbal International meldt dat het om een ogenschijnlijk zware blessure gaat.

Update 30-07 14:36: Via zijn persoonlijke Instagram bevestigt Sean Klaiber het nieuws dat hij een zware blessure heeft opgelopen. De rechtsback kampt met een gescheurde voorste kruisband. "Het seizoen zal anders verlopen dan dat ik voor ogen had. Ik wil iedereen bedanken voor alle steun", aldus Klaiber.

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

klaiber sean gescheurde kruisband nederland ogenschijnlijk suriname trainingskamp voorste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


21 uur geleden
Dat is niet goed nieuws je wenst dat niemand toe.
+1/-0

20 uur geleden (gewijzigd)
Zo blijkt maar weer, een grote selectie is belangrijk. Blessures, schorsingen oververmoeidheid, Copa America's en Afrika cups. Beter teveel spelers dan...
+1/-0

18 uur geleden
Sean, beterschap gewenst. Hopelijk valt de blessure mee.
+2/-0

8 uur geleden
Sneu man. Ongeacht of hij nou wel of niet geschikt is voor Ajax.
Nu komt hij mogelijk ergens halverwege het seizoen terug, daar kan je als speler zelf zo weinig mee. Zeker als je niet een onomstreden basisspeler bent.
+2/-0

7 uur geleden
Ook ik vind dat hij niet genoeg is voor het basis niveau van Ajax, maar hij heeft mij in wedstrijden waar hij inviel toch goed verrast - hij hield zichzelf staande.

Met een blessure gevoelige Mazraoui en een jonge Rensch die mogelijk een terugval kan hebben in zijn tweede seizoen, is dit heel vervelend nieuws natuurlijk.
+1/-0Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aanvult afslaan alvarez antony bag blind brobbey elsimao feyenoord fier hag haller jeroene joe jong klaiber knip koen kudus labyad magallan marin martinez mazraoui neres overmars pasveer sanchez tadic tagliafico