Transparent
Inloggen
Sluiten

Geld voor standbeeld Johan Cruijff binnen drie maanden al bij elkaar


18 oktober 2018 21:06 Deze man verdient een standbeeld
Afb.: Deze man verdient een standbeeld

Geld voor standbeeld Johan Cruijff binnen drie maanden al bij elkaar; image source: Deze man verdient een standbeeld

In nog geen drie maanden tijd is het benodigde geld voor het standbeeld voor Johan Cruijff al bij elkaar gekomen. Dat heeft de organisatie van Deze man verdient een standbeeld, de initiatiefnemer van deze actie, bekend gemaakt. Door een online inzamelingsactie en een collecte tijdens Ajax - AZ is er al € 75.000 euro opgehaald. De organisatie gaat komende tijd met diverse kunstenaars in gesprek om te kijken wie het standbeeld gaat maken.

Woordvoerder van de werkgroep Herjan Pullen reageert op de website van Deze man verdient een standbeeld op het heugelijke nieuws. "Wij zijn er trots op dat zoveel supporters hebben gedoneerd voor het standbeeld voor Johan Cruijff, de beste voetballer die Ajax en Nederland ooit heeft voortgebracht", zo geeft hij aan. "Tevens zijn we onder de indruk van het feit dat het geld zo snel binnen is. De doelstelling om het standbeeld binnen twee seizoen te onthullen zal nu zeker gaan lukken."

Meer op Deze man verdient een standbeeld


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


55 minuten geleden
Prachtig initiatief om geld in te zamelen voor de grootste voetballer die we hebben gehad. Grote klasse dat de supporters zo snel het geld bijeen hebben gebracht. Hoop dat ze een prachtig standbeeld gaan maken dat heeft Jopie wel verdiend. Hulde voor alle Ajacieden.

Laatste nieuws