Transparent
Inloggen
Sluiten

Oude bekende als mogelijke opvolger John van 't Schip genoemd

21 april 2024 16:58
Foto: Pro Shots

Oude bekende als mogelijke opvolger John van "t Schip genoemd; image source: Pro Shots

Sjaak Swart heeft een nog niet vaak gehoorde naam genoemd als opvolger van de na dit seizoen als hoofdtrainer afzwaaiende John van 't Schip. Na afloop van de wedstrijd tussen de BIF All Stars en de Ajax Legends in het Olympisch Stadion van Amsterdam noemde Mister Ajax de naam van Shota Arveladze als opvolger. De voormalige superspits uit Georgië staat momenteel onder contract bij Fatih Karagümrük maar zou volgens Sjaak Swart een meer dan uitstekende opvolger zijn van John van 't Schip.

Ook Ronald de Boer gaf rondom de wedstrijd van de Ajax Legends aan het wel te zien zitten met Shota Arveladze als hoofdtrainer van Ajax. Sjaak Swart kon zich daar ook wel in vinden. "Dat roep ik al langere tijd! Hij kent de club, hij kent het Ajax-spel en weet wat er van je verwacht wordt bij onze club! Hij heeft het allemaal al eens meegemaakt en is ook voor deze groep een goede trainer, denk ik.

Mister Ajax merkt dat het na de hectiek van de afgelopen weken weer wat rustiger lijkt te worden in Amsterdam. Dat is belangrijk, ook om de organisatie weer zo snel mogelijk op orde te krijgen. De club zou volgens Sjaak Swart moeten beginnen met het terughalen van de weggestuurde Alex Kroes. "Ik vind absoluut dat Alex Kroes terug moet komen. Ik denk dat dit ook gaat gebeuren. Het wordt tijd dat dit soort problemen op een andere manier worden opgelost. Michael van Praag heeft een fout gemaakt, dat kan ook gebeuren. Dan moet je elkaar juist helpen en ook wat kunnen verdragen van elkaar", zo besluit Mister Ajax zijn relaas.
Tags

mister arveladze kroes legends shota afzwaaiende bif boer fatih gehoorde georgie hectiek karagumruk michael praag relaas stars superspits verdragen weggestuurde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Helemaal gelijk heb Sjaak hier. Hopelijk gaan ze ook wat doen met zijn advies
+2/-2

 
2 maanden geleden
Kijk eerst eens naar de prestaties van een oud-Ajacied voordat je meeloopt met het volgende vriendje dat een baantje moet krijgen op basis van zijn oud-Ajacied zijn.

En die prestaties zijn bedroevend.
+3/-0

2 maanden geleden
In godsnaam Nee!!!
+2/-0

2 maanden geleden
Alex Kroes terug, helemaal eens. Shota Arveladze, geweldige vent en vast en zeker people manager, maar het huidige voetbal vraagt ook coaches die met data en video analyse kunnen werken. Dan moet je wel een team samen kunnen stellen. Dan gaat mijn voorkeur toch uit naar een Pascal Janssen, Wim Jonk, misschien zelfs Alex Pastoor.
+3/-2

2 maanden geleden
"Hij kent de club, hij kent het Ajax-spel en weet wat er van je verwacht wordt bij onze club".
Net als Heitinga, De Boer, Van 't Schip etc.
+5/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey elsimao enerzijds engeland eriksen farioli forbs hag henderson jong jordan kiki kluivert martinez mislintat overmars rensch rijkhoff sevic skimovic suarez tadic tagliafico volwaardige zon