Transparent
Inloggen
Sluiten

Graham Potter wijst eerste aanbieding Ajax af

25 april 2024 16:21
Foto: Pro Shots

Graham Potter wijst eerste aanbieding Ajax af; image source: Pro Shots

Ajax zou Graham Potter een eerste voorstel hebben gedaan, dat de Engelse trainer naar verluidt resoluut van tafel heeft geveegd. Reden voor de Engelsman om het voorstel van tafel te vegen is dat het salaris bij lange niet in de buurt zou komen van wat hij zelf voor ogen heeft.

Het betekent dat Ajax, dat flink moet bezuinigen, hoger in de boom zal moeten gaan zitten om de droomkandidaat binnen te halen. Volgens Engelse media zou de oefenmeester positief tegenover de sportieve basis staan bij de Amsterdamse club. Vanuit een rondgang van Alex Kroes door Engeland zijn de twee elkaar tegen het lijf gelopen. Daags na de aanstelling van de algemeen directeur, die inmiddels titulair technisch directeur is, werd de Engelse trainer al gespot met Alex Kroes rond de Johan Cruijff Arena. Nu Alex Kroes terugkeert in de directie lijkt een overgang van Graham Potter een kwestie van tijd. Ajax zal echter wel met een aanzienlijk beter voorstel op de proppen moeten komen om de trainer te verleiden naar Amsterdam te verhuizen.
Tags

graham potter kroes arena bezuinigen boom engeland gespot geveegd kwestie lijf oefenmeester proppen rondgang titulair vegen verhuizen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Bron?? Laten we proberen objectief nieuws te publiceren hier en niet elke roddel…
+1/-0

3 maanden geleden
Wordt leuk.
De zwaar bekritiseerde Susan Lenderink, die de duitser de sleutel van de kluis gaf, moet haar krabbel dan gaan geven.
+2/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Ben bang dat Potter de Engelse Stein is. Leuk doen bij een kleinere club en dan bij een topclub keihard falen. Dit Ajax mist vechtlust, wat er bij Ten Hag en Bosz wel was. Dat weer erin brengen gekoppeld aan aanvallend spel met lef en tempo (niet eindeloos traag gebrei) moet de prioriteit zijn voor de nieuwe trainer.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Graag of niet, ben er niet kapot van! Steijn 2!
+2/-0

3 maanden geleden
No way, not a chance.
Not Ajax' cup of tea.
+1/-0

3 maanden geleden
Bel gewoon Frank of Jans, niet weer een nietszeggende gast aan het roer die een vage staf mee neemt.

Frank de B of Reiziger graag.
+3/-4

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Reiziger misschien, deed het veel beter dan Heitinga bij Jong Ajax maar was desondanks voor een of andere reden gepasseerd.

Hoewel hij misschien de lekke defensie kan verbeteren, denk ik dat De Boer niet de trainer is om het traag gebrei probleem op te lossen. De laatste 10 jaar heeft hij ook overal hopeloos gefaald.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Hou toch eens op met de Boer we willen weer voetballen zien en nier 2x 3 kwartier op balbezir spelen en slaapverwekkend voetbal zien.
+2/-1

3 maanden geleden
Hoe komt deze informatie nu weer op deze website? Al die geruchten hebben we niets aan. Als het al waar is, wie lekt er dit allemaal, ik neem aan niet de beide onderhandelende partijen, dus ook niet de zaakwaarnemers, anders kunnen ze meteen opstappen.
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Gewoon niet doen......is vast en zeker alleen een geldwolf..we hebben iemand nodig met een Ajax hart, niet iemand die het gewoon als een baan ziet.

Iemand als Arverladze samen met de Boer, of wellicht Seedorf als voorbeeld voor de spelers?
+2/-2


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey chaotisch elsimao farioli godts hato henderson inverted janse jim jong kaplan kiki kroes linkspoot mika mislintat olympiakos sevic skimovic sneer sosa sutalo wijndal