Transparent
Inloggen
Sluiten

"Kenneth Taylor bezig aan laatste weken bij Ajax"

16 april 2024 15:02
Foto: Pro Shots

"Kenneth Taylor bezig aan laatste weken bij Ajax"; image source: Pro Shots

Volgens Wilfred Genee is het voor de hand liggend dat Kenneth Taylor de deur achter zich dicht trekt en de club verlaat deze zomer. Bij Veronica Inside meldde hij gisteravond dat er diverse grote Europese clubs achter hem aan zitten en dat hij zelfs al gesproken heeft met een van die clubs. Volgens de presentator heeft dat ook een aanbieding opgeleverd die de middenvelder van Ajax nu in beraad heeft.

Het is daarbij niet duidelijk om welke club(s) het gaat. Wel gaf de presentator in het televisieprogramma aan dat het logisch is dat de middenvelder in beeld is bij de grote clubs van Europa. "Hij begint steeds beter te spelen, dus als je hem in een beter functionerend team zet, kan dat wel eens heel goed uitpakken."

Oud-Ajacied en tafelgast Andy van der Meijde beaamde de stelling van de presentator. "Ja, dat denk ik ook. Ajax speelde anders in de tweede helft waardoor Kenneth vaker op de tienpositie kwam. Hij trok echt de kar. Hij was snel en ook in de omschakeling speelde hij erg sterk. Hij werkte echt hard voor het team. Hij is mentaal ook sterker geworden. Ja, ik denk ook dat hij aan zijn laatste weken bezig is in Amsterdam."
Discussieer mee op de forums


Tags

presentator taylor andy beaamde beraad functionerend genee liggend meijde omschakeling stelling tafelgast televisieprogramma tienpositie veronica wilfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Lastig, hij deed het leuk de 2de helft maar dit soort beweringen dat¨grote¨clubs achter hem aanzitten neem ik met een korreltje zout.
Zelfs in het succesjaar 2019-2020 is er buiten frenkie de jong geen een geslaagd in het buitenland bij een topclub toen ajax werd leeg gekocht.
Daarbij zijn Donny vd Beek en Anthony wel de meest exemplarische voorbeelden, grote toekomst toegedicht maar helemaal door het ijs gezakt.
Ik denk dat ze in Europa wel voorzichtiger zijn geworden om tientallen miljoenen neer te tellen voor een Ajax talent.
Mocht hij inderdaad wel op de radar staan zal hij met in het achterhoofd de fluitconcerten, boe geroep en het cynische applaus bij zijn wissels mee laten wegen of hij wel of niet erop in gaat en ik snap hem dan ook nog.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ik vond hem afgelopen zondag echt goed spelen.
In het begin vanaf zijn basisplek vond ik hem onopvallend, zowel in positieve als in negatieve zin, meedoen.
Daarna zakte hij weg met het hele niveau van Ajax.
Wat hem de strontkar over hem heen bracht was als je om je heen luistert het continu laten lopen van zijn man, het terug sjokken na balverlies waardoor de linksback(s) steeds tegenover 2 man stonden.
Slecht spelen is één, dat kan gebeuren maar bij verzaken krijg je het publiek tegen je.
+2/-0

2 maanden geleden
Zondag speelde hij de tweede helft goed maar voor het hele seizoen heeft hij een dikke onvoldoende gescoord. Zijn contract loopt nog tot half 2027 dus mocht er een goed bod komen zou ik als Ajax zijnde niet twijfelen. Een speler die af en toe een goede wedstrijd speelt is niet wat Ajax moet nastreven.
+6/-1

2 maanden geleden
Zonder hem wordt het lastig om Brobbey binnenboord te houden.
+2/-0

2 maanden geleden
Heeft 35 min goed gespeeld tegen Twente, daarvoor 38 wedstrijden zwaar beroerd.
Laten we hopen dat Genee gelijk heeft. Komt zwaar te kort.
+6/-2

 
2 maanden geleden
Waarom veroordeel je spelers? Zo kan je iedere jonge speler wegsturen. Ook Hato heeft slecht wedstrijden gespeeld. Taylor heeft goede en slecht wedstrijden gespeeld, maar is pas 21 jaar en speelt in het zwakste team dat Ajax ooit gehad heeft. Ik denk dat het juist goed is om met hem door te gaan. Volegnd jaar zal hij sterker zijn en beter voerballen.
+2/-0

2 maanden geleden
Die jongen loopt in een elftal wat totaal geen balans heeft en wordt als een pingpongbal gebruikt van posities en niet waar hij het sterkst is achter de spits in een 4-3-3 formatie maar als controlerende middenvelder wat hij niet is.
Daarbij kan hij er ook niks aan doen dat hij wordt omringt door middelmaat en ja dan ga je vanzelf mee in de malaise.
Los van het feit dat hij zijn man laat lopen vind ik het uitfluiten en boeroepen zielig, dat doe je niet bij je eigen spelers.
Dan ben je gewoon een successupporter die verwend is geweest en fan is geworden omdat het zo lekker is als je ploeg succes heeft.
Wat dat betreft kun je een voorbeeld nemen aan feijenoord, kan het niet uit mijn strot krijgen maar die bleven toen het bagger ging vele jaren lang hun ploeg aanmoedigen en vernederden hun eigen spelers niet.
+2/-6

 
2 maanden geleden
Lekker generaliserend. Overigens:

Feyenoord fans + Berghuis naar Ajax = veel erger wat Berghuis is overkomen dan Ajacieden die boe roepen tegen Taylor.

Rotte appels zitten overal, maar om Ajax fans te hekelen ten faveure van Feyenoord fans: nee, die komt er niet in bij mij.
+6/-0

 
2 maanden geleden
Joh die kuip was max 3/4 gevuld toen het zo kut ging, jaren lang. Alleen de media verheerlijkt dat zogenaamde Legioen.
+5/-0

 
2 maanden geleden
In de jaren '80 en begin jaren '90 was het nog niet eens een 1/4. Met als dieptepunt een gemiddeld aantal toeschouwersaantal van 9.855 in 1987/1988. Zoals je zegt is dat hele trouwe legioen vooral een fabeltje van de media.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Klopt, SVV huurde dat seizoen weleens de kuip in wedstrijden waarin ze verwachtte meer toeschouwers te kunnen krijgen dan ze zelf kwijt konden op hun eigen complex sportpark Harga en die hadden dan meer toeschouwers in de kuip dan Feyenoord zelf.
Ik kom zelf uit de mooie stad Rotterdam en zeg je uit ervaring dat het een mythe is die door de media in stand wordt gehouden.
Vooral die Evert ten Napel die lulde zo verschrikkelijk uit zijn nek.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Journalisten zijn soms net een stel oude wijven!
+3/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Volgens Evert ten Napel tijdens een verslag van Feyenoord was Tony Vilhena een Rotterdamse pleintjes voetballer die heeft leren voetballen op het Eendrachtplein.
Tony Vilhena woonde niet Rotterdam maar in Maassluis en het Eendrachtplein is een smal pleintje, een veredelde berm, tussen twee hele drukke rijbanen in het midden midden van het centrum waar tegenover een politiebureau gelegen was en in het midden een ingang/uitgang van de metro.
Dus volgens Evert ten Napel liep of pakte Vilhena het openbaar vervoer naar het station van Maassluis om daar toen nog de trein nu de metro te pakken, 20 minuten in de trein te zitten naar CS Rotterdam daar de tram te pakken naar het Eendrachtplein om op een pleintje te voetballen waarop je hooguit een balletje hoog kon houden maar geen partijtje kon voetballen. 🥱
Die had zitten googelen wat is een bekend plein in Rotterdam en daar ga ik over zitten liegen op tv.
+5/-0

2 maanden geleden
Heeft Aad dus toch gelijk. Hij is onderweg naar Barcelona of Real Madrid.
+2/-0

2 maanden geleden
Is dit de reden dat hij ineens in topvorm is? Hij laat al jaren vrij weinig zien en de afgelopen wedstrijden speelt hij ineens daadwerkelijk goed.

Ik kan begrijpen dat praten met andere clubs voor extra motivatie en/of energie zorgt. Taylor heeft al die jaren bij Ajax op mij nooit grote indruk gemaakt. Ik ben stiekem zowel blij als opgelucht bij een vertrek van hem.
+3/-1

2 maanden geleden
Hoe is de mening van Wilfred Genee een artikel met deze kop waard?
+2/-0

2 maanden geleden
Ik geloof er helemaal niets van. Kenneth wordt een van de sleutelspelers in ons team komend seizoen. Fantastische speler met goede techniek, 2 benig, goede pass en steeds meer betrokken bij doelpunten. Vergeet niet dat dit nog een jonge speler is die veel vlieguren moet maken om zijn foutjes steeds beter ze zien voorkomen, wij noemen dat ervaring. Wij moeten eens leren om onze jonge eigen spelers zo vroeg af t5e schrijven.
+3/-3

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Sardientje, voorop gesteld ..... eigen spelers uitfluiten is fout.
Daar help je ze niet mee.
Maar Taylor is geen jeugdspeler meer.
Volgende maand wordt hij 22 en dat is voor een voetballer een ruim volwassen leeftijd.
Hij speelt al 2 jaar in de basis en het jaar daarvoor viel hij vaak in dus onervaren is hij niet.
Slecht spelen in dit elftal kan je hem idd niet kwalijk nemen want dat doen ze allemaal.
Maar hij verzaakte.
Liet de linksback(s) verzuipen, sjokte terug bij balverlies.
Kijk naar Akpom, veel minder getalenteerd dan Taylor maar loopt zich wel het Lazarus
Schijnbaar voelde hij zich te belangrijk voor het treurige uitfluiten.
Het uitfluiten heeft hem wel wakker gemaakt.
Met als hoogtepunt die "redding", meeverdedigen tegen AZ na die fout van Gaaei.
Eén zwaluw maakt nog geen zomer maar laten we hopen dat hij het licht heeft gezien.
Misschien is die nu wakker maar dan nog gaat dit seizoen voor hem de boeken in als niet alleen slecht spelend maar ook verzakend.
Cruyff heeft ooit gezegd dat Van Hanegem een meer waardevolle speler is voor zijn team dan hijzelf omdat wanneer Cruyff zijn dag niet had dan had je niets aan hem maar wanneer Van Hanegem zijn dag niet had dan was hij waardevol voor het team omdat hij dan ging bikkelen.
Niet mijn woorden maar daar zou Taylor naar moeten luisteren.
+3/-0

2 maanden geleden
Tsja 1 oproep in Oranje en te boek staan als de slechtste Oranje speler ooit. 3/4 seizoen gefaald en 2 wedstrijden aardig gespeeld. In het land der blinden is 1 oog koning.
+3/-0

2 maanden geleden
Nou ik zou zeggen good luck, één redelijke wedstrijd in 3e seizoen en de grote clubs staan te dringen hahaha
+3/-0

2 maanden geleden
Nou ik zou zeggen good luck, één redelijke wedstrijd in 3 seizoenen en de grote clubs staan te dringen hahaha
+1/-0

2 maanden geleden
in de 2e helft speelde Ajax in een betere opstelling , waardoor Taylor en Brobbey beter uit de verf komen
+1/-1


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.227 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey elsimao enerzijds engeland eriksen farioli forbs hag henderson jong jordan kiki kluivert martinez mislintat overmars rensch rijkhoff sevic skimovic suarez tadic tagliafico volwaardige zon