Transparent
Inloggen
Sluiten

'Komst van Steven Bergwijn nu prioriteit voor Ajax'

24 juni 2019 11:05 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"Komst van Steven Bergwijn nu prioriteit voor Ajax"; image source: Pro Shots

Ondanks het aantrekken van Quincy Promes wil Ajax de selectie ook nog altijd versterken met Steven Bergwijn. Dat melden onder meer het Algemeen Dagblad en De Telegraaf. De komst van de aanvaller van PSV zou nu prioriteit zijn, samen met een nieuwe rechter centrale verdediger. Net zoals Promes heeft Bergwijn ook al in de jeugdopleiding van Ajax gespeeld.

Mike Verweij meldt dat Ajax drie toptargets heeft, waarvan het er minimaal twee wil vastleggen. Na het aantrekken van Promes is één toptarget inmiddels binnen. Bergwijn en een nieuwe rechter centrale verdediger zijn de andere targets.

Meer op Algemeen Dagblad




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn promes targets telegraaf toptarget toptargets verweij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Gek worden die calimero's.
Het is "payback time".
+2/-0

4 jaar geleden
Ok, dan hebben we dus met Blind, Magallán, en Martinez drie LCV's, waarvan er twee ook op LB kunnen spelen, en met Schuurs, Pierie en eventueel Veltman drie RCV's. Dan is het halen van een nieuwe RCV topprioriteit? Wat voor signaal geeft dat af aan Schuurs en Pierie? Waar heb je die dan voor gehaald?
+1/-1

 
4 jaar geleden
Magallan is rechtsbenig dus dat is samen met Schuurs de kandidaat voor de RCV positie. Veltman zal denk ik puur gezien worden als back. Pierie is linksbenig dus die zal als back-up voor de LCV gelden. Martinez is een back, geen CV. Blind zal komend seizoen wellicht ook in aanmerking voor het middenveld komen. Aangezien zowel Magallan als Schuurs niet hebben bewezen het niveau van Ajax aan te kunnen, vindt ik het geen gekke gedachte om een vervanger voor De Ligt te halen. De beste zal spelen, laat ze het maar bewijzen.
+1/-0

4 jaar geleden
Als het om een bedrag van ver boven de 20 miljoen gaat, zeg ik niet doen. Laten we creatief blijven en op zoek gaan naar talenten die minder kosten.
+3/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Er moet sowieso nog een beest van RCV bij want met Veltman, Pierie en Schuurs daar ga je sowieso enorm op achteruit. We willen toch de CL winnen of willen we weer gierig gaan zijn? Het is nu of nooit om de CL te winnen. Gewoon een baas van een verdediger halen voor 20 miljoen. We krijgen 70 miljoen voor de Ligt dan kan je echt wel 20 miljoen investeren voor een nieuwe verdediger. Marc Netto moet effe zijn portemonnee laten wapperen. Kapitaal moet op het veld staan. Het kampioenschap is een toetje, we moeten de CL nu eens een keer winnen. De beker is sowieso afoe.
+2/-2

 
4 jaar geleden
Dat je geld hebt wil niet zeggen dat je alles gelijk maar moet uitgeven. Je moet ook denken aan de vele miljoenen die de komende jaren uitbetaald worden aan salaris. Ajax is nog altijd een Eredivisieclub, een club die het moet hebben van transferinkomsten en inkomsten van Europees voetbal. Valt dit een jaartje weg, heb je een groot probleem. Daarom is het belangrijk altijd reserves te houden en geen gokjes te wagen van tientallen miljoenen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Reserves van Ajax zijn extreem. Met he eens dat je niet over de balk moet smijten. Ajax moet nu doorpakken om de komen de 5 jaar 5x kampioen te worden. Ieder jaar CL is minimaal 40 miljoen. Elk punt is nog meer geld. Verder veel gekd investeren in de jeugd dat is onze kracht.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Als er een kans was om de CL te winnen dan was dat afgelopen seizoen. De kans dat we meteen weer zo'n seizoen krijgen waar alles mee zit, iedereen is vorm is en we exceptionele talenten als De Ligt en Frenkie hebben, is extreem klein. Misschien over 20 jaar weer. Voor nu moeten we gewoon terug naar overwinteren als doel.
+4/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Als na Promes ook nog Bergwijn en Alderweireld komen... wow
+1/-0

 
4 jaar geleden
Alderweireld of Jantje zou fantastisch zijn. Ziyech ff een upgrade geven in zijn contract!
+1/-0

4 jaar geleden
Mensen die zich druk maken om Promes, schrale troost Feyenoord wil Seuntjens halen...
+8/-2

4 jaar geleden
Het is geen gegeven dat elke (top)aankoop (qua talent en/of geld) automatisch slaagt bij Ajax he, bijv Suljemani). Naast talent is karakter en voetbal gochme van evident belang.
+2/-0

4 jaar geleden
Laat die Bergwijn ook maar komen. Misschien speelt er achter de schermen iets rond Neres.

Maar Bergwijn, Neres, Dolberg, Huntelaar en Promes is gewoon een top voorhoede. ook Europees gezien.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Als Ziyech blijft is elke plek driedubbel bezet.
+1/-0

 
4 jaar geleden
En niet te vergeten Donny van de Beek.
+1/-0

4 jaar geleden
Gaat Ajax zeker geen spijt van krijgen, lekker een speler erbij die echt doelgericht is,Promes had voor mij niet gehoeven, maar goed als hij nu toch binnen is ,moeten we hem natuurlijk van harte verwelkomen en hem alle voordelen van de twijfels geven, zoals het er nu bijstaat, krijgen we een lekkere brede selectie ,was verleden seizoen wel anders.
+1/-0

4 jaar geleden
Ondanks dat ik Bergwijn geen 30 of 40 miljoen waard vind... zou ik het wel een stunt vinden! Daar geef je wel een bepaald signaal mee af... dan mogen ze terecht calimerogedrag vertonen.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Promes een toptarget??? We gaan nou toch hopelijk niet weer terug vallen naar middelmaat he?
Ik vind Promes helemaal niet Ajax waardig.Heeft een geweldig seizoen gehad in Rusland daarna nooit meer dat niveua gehaald.Maar goed, dat is mijn persoonlijke mening, en ik hoop echt dat ik het mis heb.Bergwijn schat ik wel hoger in zo lang dat masr niet ten koste gast van bijvoorbeeld vd Beek en/Neres als die allebei onverhoopt toch blijven.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Wat heeft Bergwijn laten zien dan? Tweede seizoenshelft was hij dramatisch.
+1/-0

 
4 jaar geleden
@el nico: Daarom zei ik ook dat Bergwijn halen voor mij boven Promes gaat zo lang het niet ten koste gaat van vd Beek en /of Neres.
+1/-0

4 jaar geleden
Persoonlijk zeg ik niet doen. Dit lijkt me niet de grootste topprioriteit en er zal
heel veel geld op tafel moeten komen. 35-40 mln? We zijn geen goede doelenfonds..
+1/-0

 
4 jaar geleden
Helemaal met je eens Kaatje, je sponsort indirect ook nog je grootste concurrent door hun oorlogskas te spekken.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht