Transparent
Inloggen
Sluiten

'Frenkie de Jong bereikt akkoord met PSG over vijfjarig contract'

13 januari 2019 22:02 - Paris United

Frenkie de Jong heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Paris Saint-Germain. Dat weet Paris United te melden. Zaakwaarnemer Ali Dursun heeft volgens het medium dit weekend een akkoord bereikt over een vijfjarig contract met een startsalaris van acht miljoen euro per jaar. Dat salaris zal ieder seizoen hoger worden. Bovendien ontvangt de middenvelder bonussen bij het winnen van prijzen, spelen van wedstrijden en behalen van individuele prijzen.

PSG en Ajax zijn nog niet tot een akkoord gekomen. Beide clubs praten nog over de transfersom. Ajax wil zo'n 75 miljoen euro ontvangen voor De Jong. De Franse kampioen wil alles gewoon binnen de regels van het Financial Fair Play afhandelen.

Meer op Paris United


Tags

jong psg vijfjarig ali dursun fair startsalaris

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Netjes de supporters bedanken na afloop van een wedstrijd, dan komt het goed met die bonussen. Ik kan me voorstellen dat hij voor een schamele 8 miljoen niet zijn bed uit komt.
+3/-0

12 maanden geleden
Zou wel een stuk makkelijker zijn op het forum he? Nu krijgen we een rits Frenkie de Jong berichten op de frontpage.
+2/-0

12 maanden geleden
Pfff en door, morgen een akkoord met Barcelona?
+2/-0

12 maanden geleden
ik teken morgen ochtend ook een contract denk niet dat ik in de buurt komt , al verdien ik het wel vindt ik (klachten over komma,s en punten ect kan u terecht bij de klachten commissie punt&co)
+1/-1

12 maanden geleden
We zullen zien. Het is een "quote" tot het wordt bevestigd.
+1/-0

12 maanden geleden
Sinds wanneer bepaalt FP de hoogte van de transfersom bij Paris SG ? SG behaalt gewoon te weinig omzet om die bedragen te garanderen en is te veel afhankelijk van bijdragen uit Quatar.

Fantastische competitie natuurlijk, de franse, PSG heeft een soort strippenkaart op het kampioenschap natuurlijk.
+1/-0

12 maanden geleden
Vind het nog steeds raar dat hij niet naar FC Barcelona gaat maar goed. Wat heb je nou weer te zoeken in Parijs? Zal wel met meer vooruitzicht op speeltijd / beter salaris te maken hebben. Niet voor minder dan 80 miljoen wegdoen als er in 1x betaald wordt. Zal je zien dat PSG hem over 2 jaar voor 180 miljoen verkoopt aan Barca of Real. Marc Netto moet sowieso 10% percentage bij doorverkoop afspreken. Wat mij een goede deal lijkt: 60 miljoen nu aftikken en dan 20% bij doorverkoop :-)
+0/-0

12 maanden geleden
Denk dat het als tussenstap best ok kan zijn. In een niet bijster veel sterkere competitie, maar wel met betere spelers om zich heen, maar zou dan nooit voor 5 jaar tekenen. Zou Spurs nog een betere stap vinden, daar win je dan misschien minder prijzen dan bij PSG, maar heb je wel tegenstand. Minpuntje bij Spurs is dat je daar weer lastig weg komt, die voorzitter laat je gewoon niet gaan.

Vooropgesteld dat ik niet mee ga in de tendens dat ie al klaar is voor de volgende stap. Kan ie een hoger niveau aan? Zeker. Is ie bij Ajax enorm belangrijk? Ook zeker. Toch denk ie dat nog niet uitgeleerd is, in mijn ogen zou ie veel vaker ècht beslissend moeten zijn, zeker als de tegenstand blijkbaar zo minimaal is als hier in de Eredivisie. Hij wordt door iedereen, oud-spelers, kranten, analisten en zelfs hier al naar de uitgang gepraat, maar ik moet het nog zien.
+1/-0

12 maanden geleden
De Franse ksmpioen wil alles binnen de regels van FFP afhandelen. Dat is pas nieuws. Vooropgesteld dat ze zich daar überhaupt aan houden. Ik zou ze gewoon een poot uitdraaien. Laat ze maar spartelen. En waar blijft die mededeling van 12 januari van Barcelona, of hebben ze in Catalonië een andere datum aanduiding dan wij hier in Nederland?
+1/-0

12 maanden geleden
8 miljoen het eerste jaar verdienen dat alleen maar oploopt ?
En dan kissebissen over een transfersom van 75 miljoen ?.
+1/-0

12 maanden geleden
Het zal voor Frenkie niet meevallen met zo,n bedrag op je schouders om vrijuit te voetballen ik hoop voor hem dat hij ajax gaat verlaten met een kampioenschap
+2/-0

12 maanden geleden
Volgens mij zou hij het best tot zijn recht komen bij Manchester City met als leermeester trainer Guardiola. Maar ja zijn positie daar is natuurlijk al bezet door een topper maar toch het zou mooi zijn voor de voortzetting van zijn carrière en het Nederlands elftal natuurlijk.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez bergkamp chelsea donvito ekkelenkamp fier greco hag huntelaar jong koen kunstenaar liam luigitentorioabc neres overmars poulsen promes rcv renemar robbertb schuurs steerpike traore traoree valencia veltman wegvallen zak ziyech