Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Na bekendmaking zondagavond lig je daarna wel in je bed te draaien'

9 februari 2022 21:55

Daley Blind had uiteraard ook een geconcentreerd Ajax gezien dat pas laat in de wedstrijd de teugels wat liet vieren. "Diep in de tweede helft, toen werd het wat losser. Ik denk dat we vandaag heel goed gespeeld hebben. We waren extra goed in het veroveren van de bal, zaten er extra bovenop, we lieten vandaag niet los. Soms doen we dat wel na een voorsprong maar nu niet. We zitten in een goede fase, zijn denk ik op de goede weg als team."

De concurrentie wordt dat betreft ook steeds heviger. "We hebben een fitte groep, er wordt op een heel hoog niveau getraind. Nee, ik vond het niet leuk om tegen Heracles gewisseld te worden. Je wil het liefste op het veld staan, dat is normaal. Als ik dat niet meer heb dan is het einde nabij. Nee, ik had niets tegen de trainer gezegd, dat leek voor jou misschien zo omdat nu Martinez werd gewisseld haha."

Toch nog even over de kwestie Overmars. "Wil er eigenlijk niet teveel over zeggen. Het komt hard aan bij de groep, het gaat er al dagen over. Je hoort het zondagavond laat en dan lig je wel in je bed te draaien daarna. Je komt met dat gevoel bij de club binnen. Ik denk dat niemand echt de details weet dus je weet niet welke kant je op moet. Het is moeilijk voor de groep. Mijn band met Overmars is altijd goed geweest. Wat moet ik zeggen? Ongeloof is het vooral."




Tags

blind lig overmars geconcentreerd heracles heviger kwestie losser martinez nabij ongeloof

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht