Transparent
Inloggen
Sluiten

Hedwiges Maduro topkandidaat Almere City

26 april 2024 13:55
Foto: Pro Shots

Hedwiges Maduro topkandidaat Almere City; image source: Pro Shots

Hedwiges Maduro is de belangrijkste kandidaat om Alex Pastoor op te volgen als hoofdtrainer van Almere City. De club die Maduro vorige zomer naar Ajax zag vertrekken om assistent te worden van Maurice Steijn is inmiddels in gesprek met de Amsterdamse club over onder welke voorwaarden Ajax de assistent wil laten gaan.

Nu Alex Pastoor heeft aangekondigd te vertrekken bij Almere City na dit seizoen, voerde Almere City naar verluidt gesprekken met verschillende kandidaten, waaronder ook Rick Kruys. Naar aanleiding van deze gesprekken is de club overtuigd geraakt dat Hedwiges Maduro de juiste man is om Almere City ook volgend seizoen in de Eredivisie te houden.

De gesprekken tussen Ajax en Almere City lopen inmiddels maar een akkoord is er nog niet. De in Almere geboren Hedwiges Maduro heeft ook mogelijkheden om verder te gaan bij Ajax, bijvoorbeeld als hoofdtrainer van Jong Ajax maar Maduro heeft te kennen gegeven liever op eigen benen te willen staan in de Eredivisie. Zijn contract bij Ajax loopt nog door tot de zomer van 2026.
Tags

maduro hedwiges eredivisie pastoor topkandidaat jong kruys maurice steijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Zolang Almere City 600.001 euro betaald om zijn tot 2026 doorlopende contract af te kopen hoor je mij niet klagen.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.214 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangaande afserveren akpom bergwijn bertjek boerhout branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki kroes leverkussen mislintat rasmussen rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson