Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaassen: 'Ijs op de enkel en op naar zondag'

3 maart 2021 23:59

Davy Klaassen scoorde de belangrijke 0-1 maar viel later geblesseerd uit. "Ik had daarvoor al een tik tegen de achillespees gehad", zegt hij relaxt, "En toen zwikte ik ook nog door mijn enkel."

De verslaggever vroeg of hij bij 0-0 had doorgespeeld: "Ja, dat denk ik wel. Ik hoop zondag er weer bij te zijn."

Over het spel toonde de nummer tien van de Amsterdammers zich tevreden. "Je moet het makkelijk maken voor jezelf. Als je loopt te lanterfanten gaat dat niet lukken, het komt niet vanzelf. Heerenveen had wel gezegd er op dit veld een vechtwedstrijd van te willen maken maar ze hebben tegenwoordig veel echte voetballers. Daar was ik niet echt bang voor."

Het lijkt de verloren zoon weer steeds makkelijker af te gaan als nummer tien, de plek waar hij vroeger ook stond. "Ja, je moet even kijken wat de ander doet, zeker de spits. Ik denk dat Haller echter een speler is waarmee ik graag mee speel. Heb net ijs op de enkel gehad, op naar zondag. Was het pas mijn eerste goal in de beker? Dat wist ik niet eens." En dan met een knipoog: "Wel meteen een belangrijke dan."




Tags

achillespees haller heerenveen knipoog lanterfanten relaxt vechtwedstrijd zwikte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht