Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaas Jan Huntelaar: 'Keuze tussen Ajax en Schalke 04 is echt lastig'

14 januari 2021 22:19

Klaas Jan Huntelaar gaf in gesprek met ESPN aan erg blij te zijn met zijn doelpunten tegen FC Twente. "Het was een goede voorzet van Davy en Haller legt hem goed terug. Dan is het niet nadenken en schieten", aldus Huntelaar. "Die tweede was lekker, lekker rustig."

De spits werd ook meteen gevraagd naar de interesse van Schalke 04. "Zij hebben zich gemeld. Ik heb het er met Ajax over gehad. Het is een moeilijke keuze voor mij", zo gaf hij aan. "Ik heb heel lang voor Ajax gespeeld, nu zesenhalf jaar. Bij Schalke zeven jaar. Het zijn allebei de clubs waar ik het meeste mee heb. Ik heb Schalke gezegd dat ik ging kijken en het met Ajax ging bespreken. Ik heb Marc Overmars gezegd dat hij het me moet gunnen als ik het wil. Hij zei dat hij zou gaan kijken."

De komst van Sébastien Haller speelt daarbij ook mee. "Maar uiteindelijk moet je proberen een goede keuze te maken. Dat weet je alleen vooraf nooit", zei hij daarover. "Het gaat op mijn gevoel. Je weegt alles een beetje af, maar je kan van te voren niet alles afwegen. Het is echt lastig. Voor alles spreekt wat. Schalke is wat meer in de problemen en is iets meer een gevoelskeuze. Ajax is stabieler en dat is wellicht een mooier einde met een titel, de beker en Europees. De ander heeft me misschien weer harder nodig. Ik ben er nog niet uit dat ik het wil zeggen."




Tags

schalke huntelaar haller espn gevoelskeuze gunnen overmars sebastien titel twente weegt zesenhalf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afwijzing balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea conceicao dest elsimao engeland excelsior gaaei hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht