Transparent
Inloggen
Sluiten

Werkzaamheden extra hoekvakken in Johan Cruijff ArenA vergevorderd

29 mei 2020 16:55 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Werkzaamheden extra hoekvakken in Johan Cruijff ArenA vergevorderd; image source: Pro Shots

Ajax meldt via de officiële website dat de werkzaamheden aan de extra tribunes in de Johan Cruijff ArenA vergevorderd zijn. De exta tribunes moeten de vier hoekvakken gaan opvullen. De eerste hoektribune aan de west-zuidzijde is zelfs al bijna klaar. In totaal zal het stadion 880 extra zitplaatsen krijgen en naar verwachting zijn de werkzaamheden medio juli afgerond. Ajax en de ArenA komen met de extra zitplaatsen de grote vraag naar tickets tegemoet.

Meer op Ajax.nl




Tags

arena hoekvakken vergevorderd exta hoektribune opvullen west zuidzijde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Mooi zo, nu is wel de max bereikt denk ik.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Mag hopen van niet. Afstand tot het veld bij beide goals blijft veel te groot. Blijf toch nog altijd hopen op het laten zakken van het veld (opofferen parkeergarage) om vervolgens de tribune te laten zakken en aan te laten sluiten op het veld.
(Of het veld indien mogelijk groter maken dan nu het geval is)
Met de hoeken dicht en dan ook nog dichter op het veld achter de goal hebben we een top stadion.
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Als ze er nu nog voor zorgen dat op Noord de mensen die op rij 1 tot en met 13 zitten, de achterlijn/doellijn kunnen zien en dus niet tegen de reclameborden kijken, ben ik pas tevreden. Zit zelf op rij 4 in vak 113, kom van de f-side, en heb daarom nog spijt dat ik naar Noord ben gegaan. Je kan soms pas op de schermen zien of het een doelpunt is of niet en daarvoor kom je toch naar het stadion. Waardeloos!! Overplaatsing lukt nooit meer! Snap niet dat niet meer mensen daarover klagen. Betaal veel geld en wil gewoon het hele complete veld zien, vooral de achter/doellijn!! Heb al meerdere mails naar Ajax gestuurd maar geen respons. Hoop dat dit misschien helpt! Verlaag of verplaats die reclameborden alsjeblieft!! Ps. Ook de invaliden kijken tegen die reclameborden aan!!
+3/-0

3 jaar geleden
Als het klaar is dan is het een voetbalstadion die zich kan meten met de mooiste stadion van de wereld
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht