Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaas Jan Huntelaar: 'Ik ben terug gekomen voor de prijzen en het kampioenschap was het belangrijkste'

12 mei 2019 22:12

Klaas Jan Huntelaar was in gesprek met Fox Sports duidelijk: de titel is beslist. "Het doelsaldo is zo groot. Dit kun je niet meer weggeven", aldus Huntelaar. "Iedereen beseft dat ook wel en het is voor iedereen duidelijk. Ik ben terug gekomen voor de prijzen en het kampioenschap was het belangrijkste. Dat hebben we nu gered."

De spits schrok wel toen Utrecht al snel op voorsprong kwam. "Je kreeg wel een gevoel van 'het zal toch niet'. Tegen Tottenham gaven we het weg. Als je dan gelijk weer achter komt, is dat een tik. Het is knap hoe iedereen daar op gereageerd heeft", zo gaf hij aan.

Huntelaar kijkt er naar uit om in de regio waar hij zelf geboren is kampioen te gaan worden. "Het is jammer dat De Graafschap verloren heeft, anders hadden ze het in de competitie misschien nog kunnen redden. Wij komen daar voor het kampioenschap te spelen", zei hij daarover. "Ik weet niet of het meteen daarna of donderdag of vrijdag feest is. Maar daarna kunnen we wel een weekje gaan feesten. Ik zal er zeker van gaan genieten."




Tags

huntelaar feesten fox graafschap titel tottenham utrecht weekje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht