Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Voetballen tegen de Spurs wordt bijzonder'

28 april 2019 11:43

In gesprek met De Telegraaf geeft Daley Blind aan uit te kijken om tegen Jan Vertonghen te mogen spelen. "City was voor mij ook een speciale tegenstander geweest. Dat was toch de grote rivaal toen ik nog bij Manchester United zat", aldus Blind. "Maar voetballen tegen de Spurs wordt ook bijzonder. Natuurlijk vanwege Jan, maar ook door de andere jongens van Ajax."

Blind heeft een goede band met de Belgische verdediger. "We kunnen het ook buiten het veld goed met elkaar vinden. Hij is een vriend", zo geeft hij aan. "Ik zie hem te weinig omdat we allebei een druk programma hebben. Maar soms is hij tijdens een vrij weekeinde in Amsterdam. En dan spreken we af. Verder bellen en appen we. Maar nu zien we elkaar in een halve finale, hoe bijzonder is dat?"

Bij zijn terugkeer bij Ajax had hij nooit durven dromen dat de halve finale bereikt zou worden. "Als we Sturm Graz zouden verslaan, dan mochten we in ieder geval naar de Europa League", zegt hij daarover. "Maar daarna wonnen we van Standard en Dinamo Kiev en overleven we een poule met Bayern München, Benfica en AEK. En na Real Madrid verslaan we ook Juventus."




Tags

blind spurs aek appen bayern benfica dinamo graz juventus kiev madrid rivaal standard sturm telegraaf vertonghen weekeinde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht