Transparent
Inloggen
Sluiten

Matthijs de Ligt: 'Mino Raiola zorgt voor mijn toekomst'

30 maart 2019 09:58 - Tuttosport
Foto: Pro Shots

Matthijs de Ligt: "Mino Raiola zorgt voor mijn toekomst"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Italiaanse Tuttosport geeft Matthijs de Ligt aan nog niet te weten hoe zijn toekomst er uit ziet. Juventus is één van de mogelijke opties, waarbij hij zou gaan samenspelen met Leonardo Bonucci en Giorgio Chiellini. "Dat zou kunnen. Zij zijn een van de beste verdedigingsduo's van Europa", aldus De Ligt. "Maar er zijn ook nog andere clubs. We zullen het op het juiste moment gaan zien. Nu ben ik gefocust op Ajax."

Sinds 2017 is Mino Raiola zaakwaarnemer van de aanvoerder van Ajax. "Mino zei dat hij mij bij zich wilde hebben, omdat hij respect voor mij had en veel vertrouwen had in mijn mogelijkheden", zo geeft de verdediger aan. "Ik kende zijn belangrijke reputatie al. Ik heb er over nagedacht en heb het toen geaccepteerd. Ik ben blij met die keuze. Hij zorgt voor mijn toekomst."




Tags

raiola bonucci chiellini juventus leonardo reputatie samenspelen tuttosport

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden (gewijzigd)
Gelukkig ben jij dus ook maar een mens Matthijs. Ik heb namelijk ECHT bewondering en respect voor je maar wat je nu zegt daar heb ik een klein teiltje voor nodig. De enige reden dat Raiola jou namelijk wil begeleiden is het feit dat hij niet meer kon slapen doordat de dollartekens in zijn ogen zo groot waren dat hij zijn ogen niet meer dicht kreeg.
+11/-0

5 jaar geleden
Hoe zit dat dan met Barry Hulshoff?
Toen het grote geld nog niet voor het oprapen lag was hij je enige zaakwaarnemer.
+3/-0

5 jaar geleden
Raiola heeft respect voor het geld dat je hem gaat opleveren Matthijs....
+3/-0

5 jaar geleden
Mathijs niet verstandig van jou en zeker niet met riola in zee te gaan . Jammer, een club voor jou met frenkie samen is BARCELONA
+2/-0

5 jaar geleden
In het geval van de Ligt vind ik Raiola nog niet eens zo'n slechte keus. Als je zo'n hoog niveau haalt (Zlatan, Pogba, Veratti, de Ligt waarschijnlijk) dat je overal terecht kunt heb je aan Raiola wel een goede. Hij haal er dan wel het maximale uit, óók voor zijn speler. Het nare aan die man is dat ie voor de mindere goden ook alleen maar kijkt waar het meeste te halen valt en niet naar het sportieve aspect kijkt. Maar misschien zijn wij daar wel te romantisch voor en kijkt ook een speler alleen maar naar het geld en is een mooie carrière ondergeschikt.
+2/-0

5 jaar geleden
Ach ja, bij De Ligt kan hij gelukkig geen schade aanrichten.
+1/-0

5 jaar geleden
Nee Matthijs, raiola zorgt voor zijn eigen toekomst en aan die van jou laat hij zich geen drol gelegen liggen. Het zal hem werkelijk jeuken hoe jij terecht komt. Ik noem een paar spelers voor je op: Kishna, El Ghazi, Bouy. Grote talenten, veel te vroeg weggegaan en naar de kloten geholpen. Ja, financieel binnen, maar sportief een drama. Je moet pas gaan als ze niet meer om je heen kunnen qua speeltijd. Kijk naar je teamgenoot Onana. Dat is pas verstandig. Je bent 19, volgend seizoen ben je weer zoveel wedstrijden verder. En waarschijnlijk nog beter. Je hoeft echt nog niet weg, dat geld blijft toch wel naar je toekomen.
+6/-0

5 jaar geleden
Matthijs moet nog een seizoen bij Ajax blijven!
+3/-0

5 jaar geleden
Raiola zorgt voor zijn toekomst... dat betekent dus dat over twee, drie jaar de Ligt niet meer in het Nederlands elftal speelt.
+2/-0

5 jaar geleden
Laat je niet gek maken Matthijs. Wees verstandig zoals Onana en niet zo dom als Kluivert. Je bent pas 19.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht