Transparent
Inloggen
Sluiten

Marc Overmars: 'Ik denk dat Matthijs de Ligt zal vertrekken bij Ajax'

5 maart 2019 10:42 - AS
Foto: Pro Shots

Marc Overmars: "Ik denk dat Matthijs de Ligt zal vertrekken bij Ajax"; image source: Pro Shots

Directeur voetbalzaken Marc Overmars geeft in gesprek met het Spaanse AS aan er van uit te gaan dat Matthijs de Ligt komende zomer zal vertrekken bij Ajax. "Ik denk van wel. Volgens mij kan De Ligt makkelijk spelen bij één van de beste zes teams van de wereld. Nu al", aldus Overmars. "Hij heeft de kracht, de mentaliteit en de wil. Als ik bij een andere club zou werken, zou ik hem direct willen vastleggen. We hoeven hem niet te verkopen. We hebben het geld niet nodig, maar ik weet zeker dat hij naar een topclub zal gaan."

Meer op AS




Tags

overmars

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Het klinkt gek uit de mond van Marc Overmars "de Ligt zal vertrekken" Van avond speelt de Ligt zijn belangrijkste wedstrijd van het seizoen, daar hangt het vanaf voor hoeveel euro,s hij gaat vertrekken. Volgens Marc Overmars hebben zij het geld niet nodig, maar als hij vanavond ook 80 miljoen waard is weet ik zeker dat Ajax een goed resultaat heeft behaald. Het klinkt nog steeds raar uit de mond van Marc "de Ligt zal vertrekken"
+2/-0

5 jaar geleden
Balen, maarja geen verassing. In mijn ogen het grootste talent sinds Wesley Sneijder.
+1/-0

5 jaar geleden
Dat de belangstelling groot is voor Mattijs verbaast niemand. Vooral na de magische wedstrijd tegen Real zijn veel Ajax talenten in beeld gekomen bij andere clubs. Mattijs gaat samen met Frenkie naar Barcelona. Mooie club, mooie competitiewedstrijden. Zij kunnen nog jaren voetballen voor deze club en als zij ooit verkocht worden zullen ze nog meer vragen (zie Van Dijk).
Zaak voor Ajax dit seizoen met 3 bekers te eindigen. Vervolgens de uitverkoop van spelers en weer opnieuw beginnen.
We zouden ze liever houden maar helaas de miljoenen vliegen om je oren en daar kunnen wij helaas in Nederland niet tegenop. Ajax is een opleidingsinstituut voor voetbaltalenten. Groot compliment!
+2/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior gaaei gisterenavond hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht