Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ryan Gravenberch ontbrak vanwege disciplinaire schorsing bij Jong Ajax'

19 februari 2019 08:31 - Ajax1.nl

Afgelopen week ontbrak Ryan Gravenberch in de wedstrijdselectie van Jong Ajax tijdens de wedstrijden tegen Roda JC en FC Eindhoven. Volgens Ajax1.nl komt dat omdat de middenvelder disciplinair geschorst is. Gravenberch zou assistent-trainer Winston Bogarde beledigd hebben en onder meer gezegd hebben dat hij van hem niets kon leren. Daardoor werd hij voor een week disciplinair geschort, zo hebben bronnen aan Ajax1.nl gemeld.

Het akkefietje zou inmiddels zijn opgelost en de verwachting is dat Gravenberch vrijdag in het uitduel tegen Telstar wel weer erbij zal zijn.

Meer op Ajax1.nl




Tags

gravenberch jong disciplinair disciplinaire beledigd bogarde geschort roda winston

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Hou de jeugd strak. Maar geef je ze ook wat vrijheid. Binnen de perken moet het ook kunnen
+1/-0

5 jaar geleden
Niks aan de hand dus. Opgelost en door...
+1/-0

5 jaar geleden
Eigenlijk moet men dat akkefietje niet publiceren, daar krijgen beide partijen later last van. De reden om dat toch naar buiten te brengen is meestal van de speler die dacht door te breken in Ajax 1 na een inval beurt maar daarna geen seconde heeft gepeeld voor Ajax 1 Als Gravenberch zich hier weet uit te knokken wordt het een hele grote voetballer.
+1/-0

5 jaar geleden
Laat Velentijntje er maar geen lucht van krijgen want dam word r=er ongetwijfeld weer gestookt.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht