Transparent
Inloggen
Sluiten

Donny van de Beek: 'In de tweede helft was het wel lekker'

2 februari 2019 22:39

Donny van de Beek voelde zich lekker na de ruime overwinning tegen VVV Venlo. "In de tweede helft wel. In de eerste helft was het lastig voor mij en Kasper. Dan sta je gewoon tegenover een muur en weet je dat het moeilijk is", aldus Van de Beek in gesprek met Fox Sports. "Op een gegeven moment komt er ruimte naar mate de wedstrijd en dan was het wel lekker ja."

De middenvelder liet zich na rust zien met een uitstekende voorzet op Kasper Dolberg. "Die was technisch perfect denk ik. Ik raakte hem niet heel hard. Ik probeerde hem op gevoel bij Kasper te leggen en hij kwam goed terecht", zo gaf hij aan. "Hij was met de binnenkant strak. Een goede assist. Hij was mooier dan de goal vond ik."

In de blessuretijd kwam Van de Beek zelf nog tot scoren. "Ik probeerde nog een goal mee te pakken. Op een gegeven moment is er de ruimte en dan is het voor mij interessant", zei hij daarover.

Van de Beek werd ook nog gevraagd naar zijn reactie na de wissel tegen Feyenoord van vorige week. "Ik was gewoon boos. Als je er uit gaat is natuurlijk nooit leuk, maar ook dat je zo vernederd wordt als ploeg is ook frustreren", aldus Van de Beek. "We hebben het er over gehad. Hoe de trainer het zag en hoe ik het zag. Je mag het daar best over hebben vind ik. Ik had misschien niet zo moeten reageren, maar soms heb je in de wedstrijd frustraties. Hij vond het niet erg. Dat hoort er bij. We hebben het er over gehad. Misschien moet ik de volgende keer wel wat rustiger doen."




Tags

beek kasper binnenkant dolberg feyenoord fox frustreren muur strak vernederd vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde afwijzing akpom balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea conceicao elsimao excelsior gaaei hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten lucht mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic taylor zucht