Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'De blessure van Hakim Ziyech is gelukkig niet heel ernstig'

23 november 2018 13:29

Op de persconferentie van vrijdagmiddag gaf Erik ten Hag aan dat de blessure van Hakim Ziyech meevalt. "Het is gelukkig niet heel ernstig", aldus Ten Hag. "De prognose is dat hij redelijk snel weer kan aansluiten. Hij gaat werken om de tijd daarin in te halen."

Het zware programma speelt volgens de trainer van Ajax ook mee dat spelers met blessures kampen."Aan het begin van het seizoen wisten we dat we een zwaar programma zouden hebben. Als het zo meteen winter is, hebben we 32 wedstrijden gespeeld met Ajax en daar komt bij dat onze internationals ook bij hun land speelt", zo gaf hij aan. "Daar komt ook bij dat sommigen een WK gespeeld hebben. De seizoenen zijn in elkaar over gelopen en dat betekent dat spelers al onvoorstelbaar veel wedstrijden gespeeld hebben en daar hebben wij onze selectie ook op ingericht. Wij hebben daarom meer dan elf basisspelers nodig."




Tags

hag ziyech meevalt onvoorstelbaar prognose

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Rustig laten herstellen om daarna weer fit aan te sluiten. Na de winterstop weer helemaal fris in het hoofd zijn is belangrijk. Het gaat een lang en zwaar seizoen worden.
+1/-0

5 jaar geleden
Laat Donny v/d Beek maar spelen. Probleem opgelost. Te kort? Nog te kort?
+2/-0

5 jaar geleden
Neres op rechtsbuiten de komende wedstrijden, neem ik aan. Staat die ook weereens op z'n beste positie.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht