Transparent
Inloggen
Sluiten

Ministerie van BZK en KNVB tegen staanplaatsen

24 januari 2002 15:35 - KNVB

Verslaggever: M

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en de KNVB zien niets in de herinvoering van staanplaatsen in de Nederlandse stadions. Beide organisaties zijn van mening dat het vervangen van zitplaatsen door staanplaatsen een stap terug zou zijn als het gaat om veiligheid in de stadions. 'De overheid is pleitbezorger van de algehele invoering van zitplaatsen, mede gezien (de oorzaken van) de rampen die zich hebben voltrokken in stadions', aldus minister De Vries van Binnenlandse Zaken in een brief die is gestuurd naar alle gemeenten waar betaald voetbal wordt gespeeld en de clubs uit het betaalde voetbal. De minister heeft de betrokken burgemeesters verzocht niet in te gaan op verzoeken van clubs om staanvakken weer toe te laten.

Meer op KNVB




Tags

knvb bzk minister brief herinvoering koninkrijksrelaties overheid pleitbezorger rampen staanvakken vries

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht