Transparent
Inloggen
Sluiten

Activiteiten rond GBA - Ajax

2 oktober 2000 13:25 - GBA Online

Verslaggever: M

Rondom de het vriendschappelijke duel donderdag tussen GBA en Ajax ter ere van het vernieuwde Olympisch stadion in Antwerpen zullen er verschillende activiteiten worden georganiseerd om het publiek te vermaken. Vanaf 18:45 zullen de deuren van het stadion al geopend zijn. De 'galamatch' zal om 20:15 uur aanvangen. Voorafgaand aan het duel zullen er demonstraties turnen en acrobatiek worden gegeven en ook de jeugd van GBA zal haar kunsten vertonen. Tevens zal er een optreden zijn van Boogie Boy en de Woogies (?) en zijn er gesprekken met bekende GBA'ers. Er wordt een redelijke opkomst verwacht, mede omdat seizoenkaarthouders van de Belgische club gratis toegang hebben.

Meer op GBA Online




Tags

gba aanvangen acrobatiek antwerpen boogie demonstraties galamatch kunsten opkomst toegang turnen vertonen woogies

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht