Transparent
Inloggen
Sluiten

Alfred Schreuder: 'Liverpool was sterker dan ons, daar moet je gewoon eerlijk in zijn'

14 september 2022 00:28

Alfred Schreuder gaf in gesprek met RTL 7 aan dat Ajax terecht had verloren. "Liverpool was sterker dan ons, daar moet je gewoon eerlijk in zijn. Zij hebben meer verdiend en ook meer mogelijkheden gekregen", aldus Schreuder. "Ze hebben niet veel grote kansen gehad, maar hadden wel veel corners en vrije trappen."

De trainer reageerde op de opmerking dat Ajax tegen Rangers veel beter voor de dag kwam. "Dit is appels met peren vergelijken. Liverpool is een heel ander team dan Rangers. De manier hoe zij druk zetten zie je niet veel", zo gaf hij aan.

Schreuder vond niet dat hij zijn ploeg iets kon verwijten bij de 2-1. "Als je ziet hoeveel lengte zij hebben, is het normaal dat je niet ieder duel wint", zei hij daarover. "Dusan kwam nog op de lijn om te helpen, maar dat was net niet genoeg. Maar je kan tegen hun natuurlijk altijd een kopduel verliezen."

In de tweede helft had de trainer wel goede hoop op de overwinning. "We kwamen er een paar keer gevaarlijk uit. Zeker met die bal van Daley, dat was de perfecte aanval", legde hij uit. "Dat hadden we vaker kunnen spelen als we er doorheen kwamen in de eindfase. Dan heb je een grotere kans."




Tags

schreuder liverpool alfred rangers appels corners kopduel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht