Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax na nederlaag tegen Sporting uitgeschakeld in Youth League

7 december 2021 16:20
Foto: Pro Shots

Ajax na nederlaag tegen Sporting uitgeschakeld in Youth League; image source: Pro Shots

Ajax Onder 18 is in de Youth League tegen een pijnlijke nederlaag aangelopen. Op Sportpark de Toekomst ging de ploeg met 2-3 onderuit tegen Sporting Lissabon en is daarmee direct uitgeschakeld. Halverwege de eerste helft stond Ajax nog met 2-0 voor via twee treffers van Amourricho van Axel Dongen, maar desondanks ging het vooral na rust helemaal mis.

Over de hele wedstrijd gezien was Ajax overduidelijk de betere ploeg en kreeg het ook de beste kansen, maar nadat Sporting in de eerste helft al de aansluitingstreffer had gemaakt sloeg het in de tweede helft twee keer genadeloos toe na zwakke momenten in de verdediging van Ajax.

Bij een gelijkspel zou Ajax Onder 18 al zeker zijn geweest van de groepswinst, maar door de nederlaag en het feit dat Borussia Dortmund won van Besiktas is de ploeg uitgeschakeld.




Tags

sporting amourricho axel besiktas dongen dortmund lissabon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos