Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax in gesprek met Van 't Schip over nieuwe rol

29 april 2024 19:58
Foto: Pro Shots

Ajax in gesprek met Van "t Schip over nieuwe rol; image source: Pro Shots

Ajax is in gesprek met trainer John van 't Schip over een andere rol binnen de club. De zestigjarige Amsterdammer zou dit seizoen afmaken als hoofdtrainer van Ajax om vervolgens door te groeien naar de functie van 'Head of Coaching'. De trainer heeft inmiddels aangegeven dat daar niet zijn voorkeur ligt en hij liever iets anders zou doen binnen de club.

Eind oktober 2023 kondigde Ajax aan dat de opvolger van de ontslagen Maurice Steijn vanaf volgend seizoen een functie in het technisch management van de club zou gaan vervullen. Later is dat dus Head of Coaching geworden. In die rol zou hij jeugdtrainers op De Toekomst gaan begeleiden.

Naar nu blijkt heeft Van 't Schip een andere visie voor wat betreft zijn toekomst. Ajax hoopt de clubman in ieder geval voor de club te behouden. Het contract van de trainer loopt nog tot de zomer van 2025, maar gaf recent al aan volgend jaar geen hoofdtrainer meer te zullen zijn.
Tags

coaching clubman jeugdtrainers kondigde maurice steijn zestigjarige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Nou ben benieuwd wat voor functie ze gaan bedenken, want dat de functie nog niet bestaat is mij wel duidelijk. Misschien kan ie buitenspelers gaan trainen
+2/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Clubmensen die hun nek durven uit te steken behouden, ipv zgn clubmensen die van de zijkant roepen wat ze allemaal verkeerd doen en gedaan hebben maar zelf niets doen, lijkt me belangrijk.
Zoals die idiote Duitser met Heitinga is omgesprongen is natuurlijk schandelijk geweest en nog schandelijker voor de mensen die het hebben laten gebeuren.
+7/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Inderdaad, niks aan toe te voegen.
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Hij zou natuurlijk wel geschikt zijn als teammanager of spelerbegeleider. Iemand die lekker thuis bij de speler op de bank komt zitten en praten over het leven. Maar ik vermoed dat hij toch dichter op het voetbal wil zitten.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey elsimao farioli forbs gaaei gooijer hato kaplan kiki lcv oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal