Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Vaart: "Ik vond het wel beschamend"

29 april 2024 12:26 - Studio Voetbal
Foto: Pro Shots

Van der Vaart: "Ik vond het wel beschamend"; image source: Pro Shots

Rafael van der Vaart blijft schrikken van het niveau bij Ajax dit seizoen. Nadat Ajax vorige week met 2-2 thuis gelijkspeelde tegen Excelsior, kwam een eerdere uitspraak die de voormalige legende dit seizoen deed bij Studio Voetbal uit. De middenvelder noemde Ajax eerder dit seizoen van het niveau Excelsior. Gisteren constateerde hij aan tafel bij het programma op de NPO dat Excelsior zelfs beter waren in de Johan Cruijff Arena. Een grondige schoonmaak is nodig en Alex Kroes is volgens Van der Vaart de aangewezen persoon om die klus te klaren. "Ik heb hier ooit eerder aan tafel gezegd dat Ajax van niveau Excelsior is. We hebben ze nu gezien tegen Excelsior, die waren zelfs beter! Ik vond het wel beschamend, ja. Dat is wel erg."

De oud-international complimenteerde én adviseerde de titulair technisch directeur van Ajax: "Een heel goed besluit. Het maakt niet uit in wat voor een rol. Alex is een geweldige vent, die echt verstand heeft van zaken. Het is gewoon de hoop van Ajax dat hij het weer een beetje op de rit krijgt. Hij heeft daarbij nog wel een hoop werk te verzetten. Ajax moet echt meer dan tien spelers verkopen, maar ze hebben allemaal een contract voor vijf jaar, zijn gekocht voor veel geld. Of je neemt je verlies, of je moet hopen dat het toch nog wat wordt."

De hele aflevering van Studio Voetbal met Joseph Oosting van FC Twente als tafelgast vind je hier:

Meer op Studio Voetbal
Tags

excelsior vaart arena complimenteerde gelijkspeelde joseph klaren kroes legende npo oosting rafael schoonmaak tafelgast titulair twente vent

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Eerst maar eens een goede trainer aantrekken. Samen met nieuwe trainer de selectie doorlopen en kijken wat er mogelijk is met verkoop en aankoop. En alleen spelers aantrekken in samenspraak met nieuwe trainer. Ook onze aanstormende jeugd analyseren. Waar is bv van Axel dongen??
+1/-0

3 maanden geleden
Janken, zeiken en commentaar geven maar helpen ho maar. Beetje klaar met deze zelfbenoemde clown.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Helemaal mee eens! En ik vind hem ook een slecht voorbeeld qua gewicht. Een oud-speler hoeft toch niet zo dik te zijn?
+3/-0

 
3 maanden geleden
Je haalt me de woorden uit de mond….. lekker veilig zaniken en geen enkele verantwoording richting zijn club willen nemen. Vergeet even wie hem gemaakt heeft…
+2/-0

3 maanden geleden
Sherlock aan het woord.

Rafael was degene wie Spanje beledigde tijdens een eindtoernooi; Oranje moest boete voor zijn woorden.

Dát vond ik nou beschamend: wat Rafael over Spanje zei namens 'ons'. Ik schaamde me er oprecht voor.
+2/-0

 
reactie verwijderd

3 maanden geleden
Zou met Tahirovic en Gaaije nog even wachtenwant ondanks dat die jongen erbarmelijk begon zie ik wel degelijk potentie bij hem.
Hij is snel, razendsnel en overlapt de hele vleugel en met de juiste trainingen kan hij wel degelijk van waarde worden voor Ajax.
Ook Tahirovic begint beter zijn draai te vinden en maakt die hele aankoop van Henderson totaal overbodig.
Zou de rest inderdaad voor een goede prijs verkopen.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis boomen branco brobbey elsimao farioli hato henderson hlynsson janse jim jong kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst wijndal