Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax wint op bezoek bij VVV-Venlo, Devyne Rensch pakt oliedomme rode kaart

5 november 2021 21:59
Foto: Pro Shots

Jong Ajax wint op bezoek bij VVV-Venlo, Devyne Rensch pakt oliedomme rode kaart; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft vrijdag probleemloos de aansluiting met de ploegen bovenin weten vast te houden. Op bezoek bij VVV-Venlo wist de ploeg van John Heitinga met 1-3 te winnen. Via Kenneth Taylor kwamen de Ajacieden na enkele minuten al op voorsprong. Nadat de thuisploeg op gelijke hoogte kwam na rust werd via een knappe treffer van Naci Ünüvar en een benutte strafschop van Danilo de winst toch binnen gesleept.

Voor Devyne Rensch verliep het duel echter minder goed af. De verdediger kreeg vlak voor tijd een gele kaart. Terwijl de scheidsrechter nog bezig was om die kaart te noteren schopte hij de bal weg en kon met een tweede gele kaart direct richting de kleedkamer.

Na het laatste fluitsignaal ontstond er op het veld nog een opstootje waarbij ook de wisselspelers van VVV en Jong Ajax het veld in kwamen gerend. Kaarten werden daarbij echter niet meer gegeven.

Opstelling Jong Ajax: Gorter, Rensch, Llansana, Musampa, Salah-Eddine (78' Douglas), Taylor, Regeer, Hansen (61' Rasmussen), Jensen, Ünüvar (87' Van Gelderen), Danilo (78' De Waal)




Discussieer mee op de forums


Tags

jong rensch vvv danilo oliedomme taylor unuvar douglas fluitsignaal gelderen gerend gesleept gorter hansen heitinga jensen llansana musampa noteren opstootje rasmussen regeer salah schopte waal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Jongens, proficiat met deze overwinning. Stabiele overwinning. Ga zo door.
+1/-1

2 jaar geleden
Jong Ajax gaat steeds beter draaien, mooi om te zien.
Wel een amateuristische actie van Rensch zeg, die heeft te kampen met de bekende jeugdige terugval. Weet iemand of schorsingen van Jong mee overgenomen worden naar Ajax 1?
+2/-0

 
nieuws-redacteur 2 jaar geleden
Voor zover ik de regels ken mag hij niet deelnemen tot aan de speelronde waarin het team waar hij de rode kaart in heeft gekregen de volgende wedstrijd heeft gespeeld. Morgenavond is hij sowieso geschorst en naar hoe ik de regels interpreteer volgende week ook voor het eerste en voor Jong.
+0/-0

 
2 jaar geleden
Bij direct rood is gelijk schorsing, maar hier gaat het om 2x geel dan gaat het om hoeveel kaarten heeft hij.
+1/-0

2 jaar geleden
Qua resultaten lijkt het team een goed basisniveau te pakken te hebben.
Dat vind ik bijzonder voor een tweede elftal van Ajax.
Eigenlijk altijd zeer wisselvallig in niveau en navenante resultaten.
De spelers van het tweede elftal schijnen zich nu ook te ontplooien.
Goede zaak.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht