Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax begint én eindigt groepsfase tegen Sporting

27 augustus 2021 22:27
Foto: Pro Shots

Ajax begint én eindigt groepsfase tegen Sporting; image source: Pro Shots

De UEFA heeft vrijdagavond het speelschema bekend gemaakt voor de groepsfase van de Champions League. Voor Ajax begint de groepsfase op woensdag 15 september in Lissabon, waarna op dinsdag 28 september de thuiswedstrijd tegen Besiktas volgt. Op dinsdag 19 oktober komt Borussia Dortmund naar Amsterdam, terwijl de uitwedstrijd in Duitsland op woensdag 3 november op de planning staat.

Op woensdag 24 november is de selectie van Erik ten Hag in Turkije aangezien op die avond de uitwedstrijd tegen Besiktas wordt gespeeld. Op dinsdag 7 december wordt de groepsfase in de Johan Cruijff ArenA afgesloten met de thuiswedstrijd tegen Sporting Lissabon.

Programma Ajax:
Woe 15-09 21:00 Sporting Lissabon - Ajax
Di 28-09 18:45 Ajax - Besiktas
Di 19-10 21:00 Ajax - Borussia Dortmund
Woe 03-11 21:00 Borussia Dortmund - Ajax
Woe 24-11 18:45 Besiktas - Ajax
Di 07-12 21:00 Ajax - Sporting Lissabon




Tags

sporting besiktas lissabon dortmund woe arena duitsland hag speelschema turkije uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Balen, had in mijn ogen bijna niet slechter gekund.
Dortmund 2 keer halverwege de groep wat betekent dat ze sowieso de punten nog hard nodig hebben. Beslissingswedstrijd tegen de Portugezen... Gelukkig dan nog wel thuis.
+1/-5

 
2 jaar geleden
Kom op, we hebben wel genoeg mazzel gehad met de loting, vind je niet?
+3/-0

 
2 jaar geleden
Jahoor, eens. Verder mogen we idd zeker niet klagen. Schema had idealer gekund dat bedoel ik alleen. Op naar de knockout fase.
+3/-0

2 jaar geleden
Voordeel is dat Ajax het zich met deze tegenstander in ieder geval, mag je toch hopen, realiseert dat het meteen volle bak moet met 100% concentratie gedurende de volle negentig minuten.
Beginnen met een thuiswedstrijd tegen Besiktas ligt onderschatting en gemakzucht op de loer bij eigenlijk elke wedstrijd van de heren van Ajax1.
Mocht Ajax verliezen van Sporting in die eerste wedstrijd kunnen ze het niet maken in te dutten in de wedstrijden voor eigen publiek. Tot nu toe hebben ze in de Champions League altijd hun beste proberen te geven.
+2/-0

2 jaar geleden
Wat boeit het ook wanneer tegen wie.
Je moet gewoon 6 wedstrijden top zijn.
Altijd dat gelul over wanneer en hoe.

Presteren!
Het zijn allemaal finales!
Zorg dat je na 3 wedstrijden op 9 punten staat.
+4/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht