Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaassen: 'Als bij ons niet lukt zorgen we ervoor dat er bij hun ook niets lukt'

14 maart 2021 19:52

Davy Klaassen werd vandaag gewisseld en ondanks het drukke programma baalt hij daarvan. "Ja, natuurlijk, maar dat is het goede", lacht hij, "Je wil erin blijven maar ik weet inderdaad dat er nog veel wedstrijden komen."

De routinier toonde zich lovend over Idrissi. "Oussame heeft veel dreiging, dat wisten we al van de trainingen maar hij laat dat ook in de wedstrijden zien." Over de wedstrijd tegen PEC kan hij kort zijn: "We hebben mooiere gespeeld. Het plan is altijd om zo goed mogelijk te voetballen en winnen. Ik denk dat we domineren vandaag maar we mochten wel wat scherper zijn. Als er niet veel lukt zorgen we ervoor dat er bij hun ook niets lukt."

Van de week sprak de middenvelder nog de hoop uit dat Brian Brobbey zou blijven, een dag later bleek de aanvaller toch weg te zijn. "Ik wist het echt niet, ik dacht dat het fifty-fifty was. Het is klote voor ons dat hij gaat maar ik heb hem wel succes gewenst inmiddels. Ik ben er ook van overtuigt dat hij ons tot het einde van het seizoen nog gaat helpen."




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey domineren dreiging idrissi oussame pec routinier scherper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht