Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: "Crazy night"

17 december 2020 00:19

Ook Ajax-coach Erik ten Hag stond de ultrasnel vragen afvurende verslaggever Jan-Joost van Gangelen te woord. "Reclame voor het voetbal", vond de winnende coach, "Er zaten wat fouten in maar ook schitterende goals. Dit is cupvoetbal, crazy night."

Van Gangelen wees hem vervolgens nog eens op het slechte spel van zijn team. "Petje af voor mijn ploeg, het was een hele open wedstrijd maar we hadden teamspirit. Utrecht speelt met lef en houdt drie man voor. Ze bedriegen daar een beetje mee."

Uiteindelijk gaf hij dan toch toe minpunten te hebben gezien: "De goals zijn echt weggevertjes. Dat kun je jezelf niet veroorloven en gaat op de langere termijn niet goed."

Dan, op de persconferentie, nog even over Promes. "Mijn hart breekt als ik zo'n boodschap krijg", liet hij de journalisten met ingehouden emotie weten, "Dat geldt ook voor de spelersgroep. Gelukkig heb ik een opgeruimde Quincy aan de telefoon gehad."




Tags

crazy hag night gangelen afvurende bedriegen cupvoetbal ingehouden joost opgeruimde promes reclame teamspirit ultrasnel utrecht veroorloven weggevertjes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos