Transparent
Inloggen
Sluiten

'Kik Pierie op huurbasis naar FC Twente'

16 juli 2020 17:28 - RTV Oost
Foto: Pro Shots

"Kik Pierie op huurbasis naar FC Twente"; image source: Pro Shots

RTV Oost weet te melden dat Kik Pierie op huurbasis naar FC Twente zal vertrekken. De verdediger zal voor één seizoen naar Enschede vertrekken. Pierie werd een jaar geleden overgenomen van sc Heerenveen, maar kwam nog niet in actie voor het eerste elftal van Ajax in een officieel duel. Wel speelde hij 22 wedstrijden voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Pierie heeft nog een contract voor vier seizoenen.

Meer op RTV Oost




Tags

pierie twente enschede heerenveen jong oost

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Goede zaak. Misschien Danilo en Eiting ook voor een jaar die kant opsturen?
+4/-0

3 jaar geleden
Deze jongen en Scherpen vind ik toch de grootste miskopen van Overmars. Waarschijnlijk gedreven door de opmerkingen uit de media dat Ajax het Bayern van Nederland kon zijn en overal het grootste talent weg kon kopen. Dit waren misschien wel de grootste talenten bij hun clubs maar geen Ajax-versterkingen.

Ik hou wel van wat branie maar het zelfvertrouwen waarmee Pierie in zijn interview vlak nadat hij had getekend mee sprak staat me op de een of andere manier tegen, dan vind ik een stukje bescheidenheid een mens toch meer sieren.
+1/-1

3 jaar geleden
Deze jongen kwam van Heerenveen, scoorde zelfs tegen het grote team van 2018-2019 als ik me niet vergis..Hij heeft het gewoon niet laten zien anders had Ten Hag hem er wel in gegooid in games. Schuurs, Veltman, Alvarez. Pieri kon er niet tussen komen.
+1/-0

3 jaar geleden
Als je alleen al via wedstrijden in het tweede team totaal geen kansen krijgt voor het eerste elftal ben je eenvoudigweg een miskoop gebleken.
Proberen te verkopen.
+1/-0

3 jaar geleden
De scouting in de eredivisie is zeer onbekwaam bij Ajax.
Alleen buitenlandse aankopen krijgen een reeele kans.
+1/-0

3 jaar geleden
Een speler die om èèn of andere reden wordt verhuurd kan het baasje worden van het nieuwe elftal waar in hij gaat spelen,het terug keren naar Ajax zit er niet meer in.Zodra zijn oude club de tegenstander is gaat hij voor 120% er tegen aan om te laten zien dat hij wel degelijk kan voetballen.Een fan die Danilo en Eiting ook wil verhuren heeft het volgens mijn niet goed begrepen. ( zie transfer berichten )
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht