Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax ondanks vele kansen slechts gelijk tegen Helmond Sport

25 november 2019 21:53
Foto: Pro Shots

Jong Ajax ondanks vele kansen slechts gelijk tegen Helmond Sport; image source: Pro Shots

Jong Ajax is maandagavond in eigen huis niet verder gekomen dan een gelijkspel tegen Helmond Sport. Het duel tegen de nummer zeventien van de Keuken Kampioen Divisie eindigde in 1-1. De Brabanders kwamen na een kwartier uit het niets op voorsprong. Ondanks dat de ploeg van Mitchell van der Gaag vele kansen kreeg, was het alleen Jurgen Ekkelenkamp die uiteindelijk wist te scoren, zodat het resultaat maar een punt was. Jong Ajax blijft op de derde plaats in de competitie staan.

Vrijdagavond speelt de ploeg opnieuw. Telstar is dan in het Rabobank IJmond Stadion de tegenstander.




Tags

jong helmond ekkelenkamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Vaak zie je dat je het tegen zulke ploegen met dit soort voetbal moeilijk hebt na een achterstand. Vrijdag maar weer beter. Succes jongens.
+1/-0

4 jaar geleden
Toch nog steeds de meeste goals in de JL :)
+1/-0

4 jaar geleden
De jeugd van Ajax,heeft een drukke week, de spelers zwermen uit en van de selectie blijft niet veel over toch is men in staat om redelijk te presteren
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht