Transparent
Inloggen
Sluiten

Tammy Abraham: 'Ajax is net als ons'

22 oktober 2019 10:46

Volgens Chelsea-spits Tammy Abraham zijn er veel overeenkomsten tussen Ajax en zijn eigen ploeg. Dat geeft hij aan op de website van de Londenaren. "Ajax is net als ons", aldus Abraham. "Ze hebben veel jonge spelers die de bal graag willen hebben en goed voetbal willen spelen. Zonder bal willen ze die zo snel mogelijk terugveroveren."

De Engelse spits heeft wel vertrouwen in een goed resultaat in Amsterdam. "We weten dat het niet makkelijk gaat worden, maar ik geloof in mezelf en in mijn ploeg dat we daar hopelijk een resultaat gaan halen", zo geeft hij aan. "We zijn weer in de race gekomen in Lille. Dat is geen makkelijke plek om te spelen. We zijn diep gegaan en hebben gewonnen. Wie zegt dat we niet hetzelfde kunnen doen tegen Ajax?"




Tags

tammy chelsea lille terugveroveren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht