Transparent
Inloggen
Sluiten

'Donny van de Beek in beeld bij Real Madrid'

26 juni 2019 09:08 - Marca.com
Foto: Pro Shots

"Donny van de Beek in beeld bij Real Madrid"; image source: Pro Shots

Het Spaanse Marca weet te melden dat Donny van de Beek in de belangstelling staat van Real Madrid. De middenvelder van Ajax geldt als alternatief indien het de Koninklijke niet lukt om Paul Pogba over te nemen van Manchester United. Volgens het medium heeft Van de Beek een afspraak met Ajax dat hij bij een goed bod mag vertrekken. De Madrilenen verwachten dat hij voor 60 miljoen euro moet kosten.

Meer op Marca.com




Tags

beek madrid marca pogba

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Donny heeft een heerlijk jaar achter de rug maar als Ziyech blijft zou ik die terug naar het middenveld halen en Donny voor 60 miljoen met een strik om zijn nek naar Madrid laten gaan.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Altijd maar weer die opmerkingen op het forum, ' strik om zijn nek' . Serieus? Donnie van de Beek met een strik om zijn nek verkopen terwijl we al onze andere topper Frenkie kwijt zijn? Je slaat echt de plank mis. Donnie van de Beek is nog maar net in het eerste en zie hoe goed hij is. Ik ken bijna geen speler die zo goed is al op die leeftijd. Geld hebben we niets aan. Hakim, speelt al heel lang in de eredivisie als hij nu een keer weg wil, dan gunt iedereen dat hem. Al zie ik hem het liefst blijven en met hem een Europese prijs pakken. Donnie nooit laten gaan. Gaat Ajax ook niet doen. 60 miljoen is niets meer tegenwoordig. Raar maar waar. Als Hazard 100 miljoen kost met 1 jaar contract, dan kost Donnie 90 miljoen. Doei Real.
+3/-1

4 jaar geleden
Hoop echt dat die blijft. 60 miljoen is bijna niet te weigeren. Denk dat het middenveld zonder vd Beek gaat worden. Mazaroui-Marin-Ziyech.
+1/-0

4 jaar geleden
@redactie

Even het bericht lezen .. er staat dat hij in beeld is bij Real Madrid en als het real niet lukt om potba over te nemen van real madrid ... Lijkt me niet helemaal te kloppen ;)
+2/-0

4 jaar geleden
Wie niet de laatste weken/maanden ?
+2/-0

4 jaar geleden
wat houden we op het eind van het liedje nog over!!!???
+1/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht