Transparent
Inloggen
Sluiten

'Real Madrid gaat voor Matthijs de Ligt na vertrekwens Sergio Ramos'

30 mei 2019 12:37 - El Mundo Deportivo
Foto: Pro Shots

"Real Madrid gaat voor Matthijs de Ligt na vertrekwens Sergio Ramos"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse El Mundo Deportivo heeft Real Madrid haar pijlen gericht op Matthijs de Ligt. De aanvoerder van Ajax zou de vervanger moeten worden van Sergio Ramos, die bij de clubleiding heeft aangegeven naar China te willen vertrekken. Lange tijd leek het er op dat De Ligt op weg was naar Barcelona, maar nadat Paris Saint-Germain ook al concrete belangstelling toonde, hopen ook de Madrilenen nu op de komst van de verdediger.

De Ligt wil na de Nations League pas een beslissing nemen over zijn toekomst. Zijn voorkeur zou volgens het medium nog altijd bij Barcelona liggen, maar hij verwacht wel dat ze zich meer inspannen om hem te kunnen halen. De kampioen van Spanje wil echter niet voldoen aan de financiële eisen van zaakwaarnemer Mino Raiola.

Meer op El Mundo Deportivo




Tags

madrid ramos sergio barcelona vertrekwens china deportivo inspannen mundo nations raiola

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Als er zoveel interesse is moet de Ligt minimaal 100 miljoen EUR op kunnen leveren en eigenlijk nog meer met de hedendaagse prijzengekte. Ik vind het erg jammer dat hij weggaat. De vervanger zal sowieso minder zijn en wat wij uiteindelijk willen is sportief succes. Ik hoop echt dat het geld goed wordt geïnvesteerd en er geen dingen mee gedaan worden waar we niks aan hebben. Voor de Ligt zelf zou ik niet voor PSG kiezen maar of voor Barcelona of voor Madrid.

En nog als laatste, elke keer als ik de naam Raiola hoor dan krijg ik spontaan zin om te kotsen.
+3/-0

4 jaar geleden
Als Ajax dit goed speelt, kunnen ze zo 100 miljoen voor deze jongen vangen. Clubs als PSG, Barca, Real etc. zijn gek genoeg.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik denk ook dat 100 miljoen euro in de mogelijkheden liggen (hoop dat er nog iets doordruppels mijn kant op) ,gaat in ieder geval de kas van Ajax flink spekken.
Maar persoonlijk zou ik hem vele malen liever bij een club zoals Barcelona zien spelen dan bij dat onpersoonlijke staatsclub Madrid.
+3/-0

4 jaar geleden
110 miljoen of 80 miljoen + Ødegaard ;)
+6/-0

 
4 jaar geleden
Ødegaard is een hele goede en mooie voetballer en een aanwinst op het middenveld/achter de spits en 30 miljoen voor Ødegaard is ook een hele mooie investering, als hij zich zo verder gaat ontwikkelen, gaat hij minimaal 2x zoveel opleveren!
+2/-1

4 jaar geleden
Vermoeiend dit nieuwe, elke dag weer anders.
+1/-1

4 jaar geleden
Begrijp nog steeds niet dat een toch ontwikkelde jongen als Mathijs in zee gaat met zo een makelaar die , en dat blijkt ,zichzelf enorm wil verrijken over zijn rug.Het lijken gewoon pooierpraktijken en Mathijs is de hoer.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Het is niet alleen dat Raiola voor zichzelf de best mogelijke deal sluit. Ook voor zijn spelers regelt hij altijd bijzonder aantrekkelijke contracten, daarom lopen zoveel spelers bij hem. Ik vind het een nare vent, maar om Matthijs een hoer te noemen lijkt me nogal overdreven
+2/-1

 
4 jaar geleden
Ik bedoel het uiteraard niet letterlijk want ook ik heb groot respect voor Mathijs en vind hem net als iedereen een kanjer maar hij word gewoon misbruikt door zijn makelaar die zich over zijn rug vele miljoenen wil binnenhalen.Elke andere makelaar zou voor hem ook het beste eruit kunnen halen zonder extreme eisen voor zichzelf. Als je de bedragen leest die hij voor zichzelf eist word je niet vrolijk want gaat ten koste van alle betrokkene.
+1/-0

4 jaar geleden
Oud nieuws, Ramos roept inmiddels dat de voorzitter van Real een lieverd is en dat ie niet weg hoeft.
+2/-1

4 jaar geleden
Berichten in de Belgische media spreken dit tegen.
Ramos blijft volgens Belgische kranten tot zijn pensioen
bij real. Een transfer naar el galactico lijkt me dan ook niet
logisch.
+1/-1

4 jaar geleden
Matthijs past in elk systeem, is overal aan aanwinst.
Varane-De Ligt is interessant.
+1/-0

4 jaar geleden
Poen genoeg dat Real Madrid (in de schuld) ik zou zeggen niet minder dan 100 Miljoen!!!
+1/-0

4 jaar geleden
Ramos heeft te kennen gegeven dat hij weg wil, de ligt moet zijn opvolger worden. Als dat maar goed gaat.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht