Transparent
Inloggen
Sluiten

Frenkie de Jong: 'We scoorden redelijk snel, dat was top'

6 april 2019 21:03

Frenkie de Jong gaf in gesprek met Fox Sports aan dat hij niet helemaal ongeschonden uit de strijd gekomen was met Willem II. "Ik heb wel klachten. Lichte pijn, maar als het goed is moet het geen probleem zijn", aldus De Jong. "Mijn enkel klapte een beetje dubbel bij een blok. Toen voelde ik het wel even bij het lopen, maar het was niet zo dat ik er echt uit moest. Laten we hopen dat het goed is."

De middenvelder vond het leuk om weer terug te zijn in Tilburg. Hij werd bij zijn wissel ook toegezongen door de supporters van Willem II. "Dat was hartstikke leuk. Ze hebben toch verloren, maar als ze dit dan toch op kunnen brengen is dat hartstikke mooi", zo gaf hij aan. "Ik ben blij dat ik Willem II toch nog iets op heb gebracht, want dat verdienen ze. Ik heb een mooie tijd hier gehad. Ik heb mijn hele jeugd hier doorlopen. Dat was echt een hele goede tijd. Niets op aan te merken."

Over de wedstrijd zelf was De Jong ook tevreden. "We scoorden redelijk snel, ook al begonnen we niet goed. Dat was top, net zoals in Emmen. Dan krijg je die penalty tegen, 1-1, en dat was toch even lastig. Willem II heeft aanvallend een goede ploeg, dus dan weet je dat je het lastig kan worden", zei hij daarover. "Gelukkig komen we net voor rust nog op voorsprong, dat maakte het een stuk makkelijk. In de tweede helft zijn we verder niet meer echt in de problemen geweest."




Tags

jong emmen fox ongeschonden tilburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht