Transparent
Inloggen
Sluiten

Frenkie de Jong: 'Ik ga sowieso niet weg in de winterstop'

8 december 2018 08:10 - De Telegraaf

Frenkie de Jong geeft in gesprek met De Telegraaf aan dat hij vrijdagochtend in één klap wakker was toen hij de berichten las over zijn aanstaande transfer naar Paris Saint-Germain. "M’n vriendin confronteerde me met het bedrag van 75 miljoen euro dat Paris Saint-Germain voor me zou willen betalen aan Ajax. O jee, dacht ik toen ik de slaap uit mijn ogen wreef", aldus De Jong. "Het enige wat ik erover kan en wil zeggen is dat er nog geen deal is. De officiële beslissing moet nog worden genomen en zolang speelt een transfer voor mij niet."

De Jong gaat verder: "Mijn volledige focus is op Ajax gericht. Met nog vijf duels te gaan tot de winterstop, dit weekeinde tegen PEC en voor de Champions League tegen Bayern München, kan ik het niet maken om bezig te zijn met ’ik ga daarheen of daarheen’. Dat zou van mijn kant ook niet getuigen van respect richting Ajax en mijn ploeggenoten."

Wel kon hij direct één ding verzekeren. "Ik maak het seizoen hier af bij Ajax en ga sowieso niet weg in de winterstop", zo gaf hij aan.

Eerder deze week was Kylian Mbappé in een interview lovend over de kwaliteiten van De Jong. "Het is altijd mooi als zo’n goede speler positief over je spreekt", zei hij daarover. "Kritiek kan ik goed hebben hoor, maar het is altijd leuker om complimenten te krijgen. Leuk om te horen als Mbappé zoiets zegt. Dat vindt iedereen toch leuk?"




Tags

jong mbappe bayern getuigen jee pec telegraaf verzekeren wakker weekeinde wreef

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
De Jong is ook volwassen in zijn uitlatingen.
+1/-0

5 jaar geleden
Zoveel berichten overal over Frenkie de Jong! En dan is het pas begin december. Straks alle gekte rond De Ligt, Ziyech, Neres, Onana en niet te vergeten: Tagliafico.. en als we straks Bayern ook nog verslaan en de achtste finales doorkomen is het hek helemaal van de dam. Op een of ander manier voel ik dat er iets magisch zal gebeuren dit seizoen. We winnen de CL ;)
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ga volledig mee in jouw verhaal. Joh, het zou wat zijn als we de Champions League weten te winnen. Dromen mag toch? En als je voor Ajax bent dan is de kans groot dat het (dit seizoen althans) niet alleen bij dromen blijft! :-)
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht