Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Algemeen Ajax forum » Sven Mislintat

Deze normale topic is open en bestaat uit 18 pagina's: 1 2 3 4 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 12 augustus 2023 om 23:04:

open/sluit de onderstaande quote:

Kiki schreef op 12 augustus 2023 om 23:00:

Je merkt dat iedere aankoop het goed doet...

En dat onze zwakheden vroegere aankopen zijn en ook een paar spelers wie uit JA kwamen.

Daarom heb ik veel vertrouwen in de lange termijn, maar nog niet dit seizoen persé.Nou, Medic deed het leuk maar Tahirovic heb ik nauwelijks gezien. Branco kan een leuk balletje geven maar mist handelingssnelheid.

Vond het spel vandaag niet meevallen om eerlijk te zijn.Eens m.b.t. Branco. Aan de andere kant, als die vrije trap en zijn afstandsschot er in vliegen is hij m.o.t.m. In het begin was hij teveel de lange bal aan het zoeken vind ik. Soms pakte dat goed uit, maar soms was de bal ook zo lang onderweg dat de tegenstander weer goed in positie kon komen.

Tahirovic viel niet echt op, al vond ik zijn pass op Kudus waar de goal uitkwam erg sterk. Ik denk dat Tahirovic (nu nog) echt een speler is die het cement kan zijn. Ik zie hem geen 3 mannen uitspelen en hem in de bovenhoek jagen, maar hij zet goed druk, speelt de bal naar dezelfde kleur en heeft best een aardig overzicht. Ik zie best veel potentie in hem eigenlijk.

Verder vind ik het nog te vroeg om te concluderen of Mislintat goed bezig is. Hij is met enkele spelers gekomen die ik niet zag aankomen, zoals Medic, Forbs en Ramaj, en ik wil die spelers (en Mislintat) graag de tijd geven om zichzelf te bewijzen. Forbs heeft tegen Heracles maar een paar minuten mee gedaan, maar als hij met de bal aan de voet een actie inzette merkte ik dat ik wel iets voorover op mijn stoel ging zitten, wat een power en dreiging gaat daar vanuit.

 

+4/-0

Tahirovic is het type dat niet moet uitblinken. Zelfde met Alvarez vroeger. We willen de Forbs, Kudussen, Berghuizen en Bergwijns als uitblinkers. Want dan hebben ze waarschijnlijk gescoord. Als Tahirovic opvalt en uitblinkt, dan hebben we problemen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Derk Johanssen schreef op 21 augustus 2023 om 16:56:

Tahirovic is het type dat niet moet uitblinken. Zelfde met Alvarez vroeger. We willen de Forbs, Kudussen, Berghuizen en Bergwijns als uitblinkers. Want dan hebben ze waarschijnlijk gescoord. Als Tahirovic opvalt en uitblinkt, dan hebben we problemen.Ik wil die gasten vooral allemaal de club uit, maar ik snap je punt ;)

 

+1/-1

Ben benieuwd waar ie nog mee gaat komen. Steijn had het over 'versterking op meerdere posities'.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Quido schreef op 25 augustus 2023 om 10:14:

Ben benieuwd waar ie nog mee gaat komen. Steijn had het over 'versterking op meerdere posities'.Kijkend naar de afgelopen weken verwacht ik nog een aanvallende middenvelder en een rechtsbuiten als Kudus weggaat, maar meer toch zeker niet. Als dat gebeurt hebben we letterlijk al een heel elftal gekocht. Lijkt mij ook niet nodig, alles is dubbel bezet.

 

+3/-0

5 man naar het eerste. Kom nou. Godts en Hato waren vorig jaar al dicht bij het eerste. Vos krijgt geen kans. Voor Hlynsson is het dit jaar erop of eronder. Of eigenlijk, tot december kan hij het laten zien, maar is ook gewoon opvulling.

Verder is het zeer, zeer beperkt wat er uit eigen jeugd doorkomt. Allemaal best hoor, maar als dit vreemdelingenlegioen neit snel wat automatismen gaat krijgen dan hebben we 100+ verbrast aan kutspelers. Dan kunnen ze mensen die vonden dat het zonde was om 22M aan een kutverdediger spenderen nog eens achter de oren krabben als we straks met een hardloper, en twee kleine halfspitsen zitten, voor het sommetje van 50M.

 

+1/-0

Nog even los gezien van of de spelers uiteindelijk de kwaliteit blijken te hebben, die we nodig hebben, vraag ik me vooral af waarom er steevast zoveel betaald is voor spelers die nog niks hebben laten zien op het niveau dat we nastreven (alleen Sutalo kennelijk, maar geen idee of die 20+ miljoen waard is), én waarom Mislintat geen sterke persoonlijkheid als coach naast zich wilde hebben.

Misschien zijn dit geen vragen, maar vooral constateringen die iets zeggen over de kwaliteiten van Mislintat.

Het niet aantrekken van een creatieve middenvelder is ook een grote fout geweest. Zeer kwalijke rol die de RvC daarin speelde (los van hun standpunt, vooral om het 'hoe'). Maar blijft vreemd dat Mislintat die positie opeens heeft laten vallen terwijl ie er al vroeg in de zomer een (logisch) speerpunt van had gemaakt.

Dit bericht is gewijzigd op 4 september 2023, 22:27:37.

 

+1/-0

Ik wil het eerst allemaal nog ff aankijken voordat ik een echt oordeel ga vellen. Vooralsnog vind ik dat er wel erg snel allerlei conclusies worden getrokken terwijl dat in veel gevallen simpelweg niet eens kan.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Quido schreef op 04 september 2023 om 21:42:

Nog even los gezien van of de spelers uiteindelijk de kwaliteit blijken te hebben, die we nodig hebben, vraag ik me vooral af waarom er steevast zoveel betaald is voor spelers die nog niks hebben laten zien op het niveau dat we nastreven (alleen Sutalo kennelijk, maar geen idee of die 20+ miljoen waard is), én waarom Mislintat geen sterke persoonlijkheid als coach naast zich wilde hebben.

Misschien zijn dit geen vragen, maar vooral constateringen die iets zeggen over de kwaliteiten van Mislintat.

Het niet aantrekken van een creatieve middenvelder is ook een grote fout geweest. Zeer kwalijke rol die de RvC daarin speelde (los van hun standpunt, vooral om het 'hoe'). Maar blijft vreemd dat Mislintat die positie opeens heeft laten vallen terwijl ie er al vroeg in de zomer een (logisch) speerpunt van had gemaakt.Sutalo zit wat mij betreft inderdaad in zijn eigen categorie, is een international die al jarenlang bekend staat als potentiële topspeler. En daarmee bedoel ik niet top 5 van de wereld, maar wel iemand die ik de stap zie maken naar een topclub en daar het niveau aan kan. Daar is ook veel geld voor betaald.

Verder vind ik Mikautadze en Forbs vrij duur, maar is dat denk ik ook een beetje de markt waar we nu in zitten. Ajax kocht Kudus destijds voor 9 miljoen euro, terwijl het grootste talent van Nordsjaelland (Nuamah) nu ook "gewoon" voor 25 miljoen weggaat. Bij Mikautadze was er sprake van concurrentie van Lyon en Spurs, wat de vraagprijs omhoog duwt. Dan kun je doorschakelen naar de volgende op je lijstje, maar als die kwalitatief veel minder is, of net wat minder maar bijna net zo duur, dan kan ik mij voorstellen dat je alles op alles zet om de deal rond te maken, ook al betekent dat dat je iets meer betaald. Forbs zal uit de koker van hoofdscout Kelvin de Lang komen, die in hem waarschijnlijk toch een enorm talent ziet, wat zijn prijs iets begrijpelijker maakt.

De rest van de aankopen vind ik niet schrikbarend duur, zeker als je dit afzet tegen hun reputatie en ervaring. Jonge spelers die zich al op (Europees) niveau bewezen hebben of waarvan het talent overduidelijk zichtbaar is zijn voor Ajax bijna niet meer te koop. Die gaan direct naar de top, zie bijvoorbeeld een speler als Güler, en die zijn nog een prijsklasse hoger.

Het is lastig, want na het matige seizoen van vorig jaar willen we allemaal weer graag kampioen worden met mooi voetbal, maar dit elftal heeft tijd nodig. Vergelijk het met als je zelf van baan wisselt. Je kan individueel goed zijn in je werk, maar de eerste dag ben je bij wijze van spreken ook gewoon aan het uitzoeken hoe de printer werkt en moet je nog zoeken naar de toiletten. Voeg hier een andere land, een andere taal en een andere werkwijze aan toe en je hebt wel even nodig om te "landen", zeker als je in een team moet presteren.

Ik denk dat de selectie zeer compleet en in balans is. Iedere positie is dubbel bezet en vaak ook nog door een speler met net iets andere kwaliteiten, wat verschillende wapens geeft. Ik had zelf nog graag een extra "10" gezien met een mooie steekpass en actie, en een grotere spits met kwaliteiten in de lucht zodat we ook daadwerkelijk iemand in de punt hebben die iets kan met de voorzetten van Sosa en Gaaei.

De keuze voor Steijn is door Mislintat duidelijk uitgelegd. Zijn redenatie is dat hij in staat is om van een selectie spelers een hechte groep te maken die kan "overperformen". De verantwoordelijkheden zijn duidelijk: Mislintat levert de spelers aan, Steijn moet daar mee werken. De Duitse hiërarchie zal even wennen zijn, maar dat is helemaal niet vreemd. Als Steijn laat zien dat hij kan presteren, de spelers op de juiste plek neerzet spelers beter kan maken, zal hij waarschijnlijk meer inspraak krijgen. Qua voetbal had ik zelf ook liever Bosz gezien, omdat ik dan weet dat we aanvallend en herkenbaar voetbal te zien krijgen, maar wellicht kan Steijn ons wel verrassen.

 

+7/-0

Ik begin meer en meer te vermoeden dat mijn oordeel over de selectie, dat er lukraak random prutsers aangetrokken zijn, spot on was. Zo geloof ik best dat Akpom en Mikautadze kwaliteiten hebben, alleen vraag ik me af was je er bij Ajax mee moet. Ze zijn obviously niet dusdanig goed zoals Suarez dat ze overal wel uit de voeten kunnen.

Forbs vind ik slecht maar buiten dat, waarom nog een linksbuiten terwijl je Bergwijn en Godts al hebt?

Mannsverk en Tahirovic: is Vos echt zoveel minder dan deze jongens? Branco vind ik overigens echt niks. Hebben jullie gelezen dat Spierings is teruggestuurd van Lens naar Toulouse omdat ze er bij Lens achter kwamen dat Stijn wel kwaliteiten had, maar niet voor een aanvallende ploeg? Welnu, dat is precies wat er met Branco ook aan de hand is.

Sutalo was vandaag echt drama, hopen maar dat dit eenmalig was, maar best was het echt niet. Gaaei lijkt me beter dan Rensch en Sosa, Avila en Medic lijken me op zijn best nuttig. Als je toch ziet hoe simpel die Sosa uitgespeeld wordt.

Die Ramaj is kennelijk nog slechter dan Gorter.

 

+3/-0

Gegokt en weer 100 miljoen verloren. Mislinat, Steijn en Maduro. Hoe verzin je het. Helemaal na afgelopen jaar.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ewige-Blumenkraft schreef op 18 september 2023 om 00:12:

Gegokt en weer 100 miljoen verloren. Mislinat, Steijn en Maduro. Hoe verzin je het. Helemaal na afgelopen jaar.Dit seizoen is eigenlijk al verloren. 12 aankopen die allemaal nog moeten wennen als ze uberhaupt al gaan slagen, dat weet niemand. Normaal moet een speler uit ander land een half jaar tot een jaar wennen. Martinez, Neres om er maar een paar te noemen. Tadic en Blind stonden er direct, maar die hadden veel ervaring, die spelers hebben we nu niet.

 

+2/-0

Hoe is die Mislantat eigenlijk hier binnengekomen? Er moet op een gegeven moment iemand met die naam gekomen zijn. Was dat een soloproject van Van der Sar of van een adviseur die niet veel kijk had op het soort voetbal Ajax wil spelen?

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Johan Nahoj schreef op 18 september 2023 om 12:31:

Hoe is die Mislantat eigenlijk hier binnengekomen? Er moet op een gegeven moment iemand met die naam gekomen zijn. Was dat een soloproject van Van der Sar of van een adviseur die niet veel kijk had op het soort voetbal Ajax wil spelen?Hoe het allemaal precies verlopen is, zullen we nooit weten. Wat wel het geval lijkt, is dat vd Sar heel lang met Julian Ward gesproken heeft. Uiteindelijk heeft ie voor de baan bedankt.

Vd Sar stond al onder druk omdat er zolang al geen techniche man was en de aankopen van H2 niet rendeerden. Ik denk dat er na het afzeggen van Ward in paniek maar iemand van straat geplukt is die tenminste wilde en waarbij de kwaliteiten niet echt duidelijk waren. Oftewel, Sven Mislintat.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

3LittleBirds schreef op 18 september 2023 om 11:39:

open/sluit de onderstaande quote:

Ewige-Blumenkraft schreef op 18 september 2023 om 00:12:

Gegokt en weer 100 miljoen verloren. Mislinat, Steijn en Maduro. Hoe verzin je het. Helemaal na afgelopen jaar.Dit seizoen is eigenlijk al verloren. 12 aankopen die allemaal nog moeten wennen als ze uberhaupt al gaan slagen, dat weet niemand. Normaal moet een speler uit ander land een half jaar tot een jaar wennen. Martinez, Neres om er maar een paar te noemen. Tadic en Blind stonden er direct, maar die hadden veel ervaring, die spelers hebben we nu niet.Die jongens bij PSV en Feyenoord hoeven toch ook niet te wennen. Als je een nr 10 haalt die reservespits moet zijn, die je dan als 10 laat spelen, terwijl hij zich continue verstopt... Terwijl die niet snel is, niet technisch, niet doelgericht en niet aanspeelbaar. Wat moet je wennen dan? Dat je als Ajax #10 moet kunnen voetballen? Als je dat neit vanaf minuut 1 doorhebt, dan hoor je daar gewoon niet te staan. Als nr 10 van Ajax moet het om jou draaien. Zoals het om Ziyech draaide, zoals het om Litmanen draaide en zoals het om Van der vaart en Sneijder draaide. Er is geen tijd om te wennen. Het is gewoon totaal, maar dan ook totaal, niet begrijpen wat er van je verwacht wordt.

Sven heeft ook geen idee. Die is ook niet gecoacht hierin. Die is eigenwijs aan het werk gegaan als een einzelganger. Die man heeft 100 miljoen verbrast en gewoon geen kwaliteit gekocht. Niemand is beter dan wat er in de jeugd staat.

Zet gewoon Vos, Misehouy of weet ik wat in de basis. Zou dat echt zoveel minder zijn?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Derk Johanssen schreef op 18 september 2023 om 16:28:

open/sluit de onderstaande quote:

3LittleBirds schreef op 18 september 2023 om 11:39:

open/sluit de onderstaande quote:

Ewige-Blumenkraft schreef op 18 september 2023 om 00:12:

Gegokt en weer 100 miljoen verloren. Mislinat, Steijn en Maduro. Hoe verzin je het. Helemaal na afgelopen jaar.Dit seizoen is eigenlijk al verloren. 12 aankopen die allemaal nog moeten wennen als ze uberhaupt al gaan slagen, dat weet niemand. Normaal moet een speler uit ander land een half jaar tot een jaar wennen. Martinez, Neres om er maar een paar te noemen. Tadic en Blind stonden er direct, maar die hadden veel ervaring, die spelers hebben we nu niet.Die jongens bij PSV en Feyenoord hoeven toch ook niet te wennen. Als je een nr 10 haalt die reservespits moet zijn, die je dan als 10 laat spelen, terwijl hij zich continue verstopt... Terwijl die niet snel is, niet technisch, niet doelgericht en niet aanspeelbaar. Wat moet je wennen dan? Dat je als Ajax #10 moet kunnen voetballen? Als je dat neit vanaf minuut 1 doorhebt, dan hoor je daar gewoon niet te staan. Als nr 10 van Ajax moet het om jou draaien. Zoals het om Ziyech draaide, zoals het om Litmanen draaide en zoals het om Van der vaart en Sneijder draaide. Er is geen tijd om te wennen. Het is gewoon totaal, maar dan ook totaal, niet begrijpen wat er van je verwacht wordt.

Sven heeft ook geen idee. Die is ook niet gecoacht hierin. Die is eigenwijs aan het werk gegaan als een einzelganger. Die man heeft 100 miljoen verbrast en gewoon geen kwaliteit gekocht. Niemand is beter dan wat er in de jeugd staat.

Zet gewoon Vos, Misehouy of weet ik wat in de basis. Zou dat echt zoveel minder zijn?
Ja. Johan Cruijff had het tig jaar geleden al ten alle tijden over gericht aankopen. En dat de aankoop op zijn minst gelijk moet zijn wat er vertrekt,k want anders ga je er altijd op achteruit.

Ik heb niet het idee dat de NV AJAX daar nog bij stil staat of druk om maakt. Daar zit o.a. een oud hockey coach, een Duitse scout, en lieden uit andere sectoren. Het verdient lekker en ze kunnen twee keer per maand in het weekend hun vrienden uitnodig om lekker te chillen in de lounge.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

JCdeBest schreef op 18 september 2023 om 16:35:

open/sluit de onderstaande quote:

Derk Johanssen schreef op 18 september 2023 om 16:28:

open/sluit de onderstaande quote:

3LittleBirds schreef op 18 september 2023 om 11:39:

open/sluit de onderstaande quote:

Ewige-Blumenkraft schreef op 18 september 2023 om 00:12:

Gegokt en weer 100 miljoen verloren. Mislinat, Steijn en Maduro. Hoe verzin je het. Helemaal na afgelopen jaar.Dit seizoen is eigenlijk al verloren. 12 aankopen die allemaal nog moeten wennen als ze uberhaupt al gaan slagen, dat weet niemand. Normaal moet een speler uit ander land een half jaar tot een jaar wennen. Martinez, Neres om er maar een paar te noemen. Tadic en Blind stonden er direct, maar die hadden veel ervaring, die spelers hebben we nu niet.Die jongens bij PSV en Feyenoord hoeven toch ook niet te wennen. Als je een nr 10 haalt die reservespits moet zijn, die je dan als 10 laat spelen, terwijl hij zich continue verstopt... Terwijl die niet snel is, niet technisch, niet doelgericht en niet aanspeelbaar. Wat moet je wennen dan? Dat je als Ajax #10 moet kunnen voetballen? Als je dat neit vanaf minuut 1 doorhebt, dan hoor je daar gewoon niet te staan. Als nr 10 van Ajax moet het om jou draaien. Zoals het om Ziyech draaide, zoals het om Litmanen draaide en zoals het om Van der vaart en Sneijder draaide. Er is geen tijd om te wennen. Het is gewoon totaal, maar dan ook totaal, niet begrijpen wat er van je verwacht wordt.

Sven heeft ook geen idee. Die is ook niet gecoacht hierin. Die is eigenwijs aan het werk gegaan als een einzelganger. Die man heeft 100 miljoen verbrast en gewoon geen kwaliteit gekocht. Niemand is beter dan wat er in de jeugd staat.

Zet gewoon Vos, Misehouy of weet ik wat in de basis. Zou dat echt zoveel minder zijn?
Ja. Johan Cruijff had het tig jaar geleden al ten alle tijden over gericht aankopen. En dat de aankoop op zijn minst gelijk moet zijn wat er vertrekt,k want anders ga je er altijd op achteruit.

Ik heb niet het idee dat de NV AJAX daar nog bij stil staat of druk om maakt. Daar zit o.a. een oud hockey coach, een Duitse scout, en lieden uit andere sectoren. Het verdient lekker en ze kunnen twee keer per maand in het weekend hun vrienden uitnodig om lekker te chillen in de lounge.Dus als je de Ligt, Suarez, van Basten of Frenkie de Jong verkoopt, moet je naar jouw mening iemand halen die minimaal even goed is?

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Derk Johanssen schreef op 18 september 2023 om 16:28:

open/sluit de onderstaande quote:

3LittleBirds schreef op 18 september 2023 om 11:39:

open/sluit de onderstaande quote:

Ewige-Blumenkraft schreef op 18 september 2023 om 00:12:

Gegokt en weer 100 miljoen verloren. Mislinat, Steijn en Maduro. Hoe verzin je het. Helemaal na afgelopen jaar.Dit seizoen is eigenlijk al verloren. 12 aankopen die allemaal nog moeten wennen als ze uberhaupt al gaan slagen, dat weet niemand. Normaal moet een speler uit ander land een half jaar tot een jaar wennen. Martinez, Neres om er maar een paar te noemen. Tadic en Blind stonden er direct, maar die hadden veel ervaring, die spelers hebben we nu niet.Die jongens bij PSV en Feyenoord hoeven toch ook niet te wennen. Als je een nr 10 haalt die reservespits moet zijn, die je dan als 10 laat spelen, terwijl hij zich continue verstopt... Terwijl die niet snel is, niet technisch, niet doelgericht en niet aanspeelbaar. Wat moet je wennen dan? Dat je als Ajax #10 moet kunnen voetballen? Als je dat neit vanaf minuut 1 doorhebt, dan hoor je daar gewoon niet te staan. Als nr 10 van Ajax moet het om jou draaien. Zoals het om Ziyech draaide, zoals het om Litmanen draaide en zoals het om Van der vaart en Sneijder draaide. Er is geen tijd om te wennen. Het is gewoon totaal, maar dan ook totaal, niet begrijpen wat er van je verwacht wordt.

Sven heeft ook geen idee. Die is ook niet gecoacht hierin. Die is eigenwijs aan het werk gegaan als een einzelganger. Die man heeft 100 miljoen verbrast en gewoon geen kwaliteit gekocht. Niemand is beter dan wat er in de jeugd staat.

Zet gewoon Vos, Misehouy of weet ik wat in de basis. Zou dat echt zoveel minder zijn?


In dit geval staan er spelers in die net 2 trainingen hebben gehad :D Dat bedoel ik dus met wennen. Het is ook erg handig als je elkaars naam weet om er maar ff 1 te noemen, het zijn 12! nieuwe spelers. Ik weet niet echt hoe het er aan toe gaat, maar qua communicatie is dit natuurlijk niet echt bevoordelijk. Even los van dat sommige geen woord Engels, laat staan Nederlands spreken. Dat kan je de mensen op kantoor in de Arena aanrekenen. Eerst verkopen en dan investeren, dan krijg je dus spelers die vorige week pas werden gepresenteerd terwijl je al in de competitie zit. Je hebt tijd nodig voor bepaalde zaken. Dus wennen is voor mij een breed begrip, te beginnen op het veld, maar ook de zaken naast het voetbal. De taal, klimaat, woning zoeken, verzekeringen, van alles regelen.

Na het vertrek van Overmars is het direct mis gegaan. Tijdens de periode Overmars werden spelers in de winterstop gehaald, zodat ze het seizoen erop volledig inzetbaar zijn. Nu was het toch wel enigszins te verwachten dat je Alvarez, Kudus en Timber verkoopt en dan ga je dus weken later pas een vervanger halen :denk

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 18 september 2023, 17:33:08.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 18 september 2023 om 16:39:

open/sluit de onderstaande quote:

JCdeBest schreef op 18 september 2023 om 16:35:

open/sluit de onderstaande quote:

Derk Johanssen schreef op 18 september 2023 om 16:28:

open/sluit de onderstaande quote:

3LittleBirds schreef op 18 september 2023 om 11:39:

open/sluit de onderstaande quote:

Ewige-Blumenkraft schreef op 18 september 2023 om 00:12:

Gegokt en weer 100 miljoen verloren. Mislinat, Steijn en Maduro. Hoe verzin je het. Helemaal na afgelopen jaar.Dit seizoen is eigenlijk al verloren. 12 aankopen die allemaal nog moeten wennen als ze uberhaupt al gaan slagen, dat weet niemand. Normaal moet een speler uit ander land een half jaar tot een jaar wennen. Martinez, Neres om er maar een paar te noemen. Tadic en Blind stonden er direct, maar die hadden veel ervaring, die spelers hebben we nu niet.Die jongens bij PSV en Feyenoord hoeven toch ook niet te wennen. Als je een nr 10 haalt die reservespits moet zijn, die je dan als 10 laat spelen, terwijl hij zich continue verstopt... Terwijl die niet snel is, niet technisch, niet doelgericht en niet aanspeelbaar. Wat moet je wennen dan? Dat je als Ajax #10 moet kunnen voetballen? Als je dat neit vanaf minuut 1 doorhebt, dan hoor je daar gewoon niet te staan. Als nr 10 van Ajax moet het om jou draaien. Zoals het om Ziyech draaide, zoals het om Litmanen draaide en zoals het om Van der vaart en Sneijder draaide. Er is geen tijd om te wennen. Het is gewoon totaal, maar dan ook totaal, niet begrijpen wat er van je verwacht wordt.

Sven heeft ook geen idee. Die is ook niet gecoacht hierin. Die is eigenwijs aan het werk gegaan als een einzelganger. Die man heeft 100 miljoen verbrast en gewoon geen kwaliteit gekocht. Niemand is beter dan wat er in de jeugd staat.

Zet gewoon Vos, Misehouy of weet ik wat in de basis. Zou dat echt zoveel minder zijn?
Ja. Johan Cruijff had het tig jaar geleden al ten alle tijden over gericht aankopen. En dat de aankoop op zijn minst gelijk moet zijn wat er vertrekt,k want anders ga je er altijd op achteruit.

Ik heb niet het idee dat de NV AJAX daar nog bij stil staat of druk om maakt. Daar zit o.a. een oud hockey coach, een Duitse scout, en lieden uit andere sectoren. Het verdient lekker en ze kunnen twee keer per maand in het weekend hun vrienden uitnodig om lekker te chillen in de lounge.Dus als je de Ligt, Suarez, van Basten of Frenkie de Jong verkoopt, moet je naar jouw mening iemand halen die minimaal even goed is?Dan krijg je op een gegeven moment wel een heel goed elftal

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

JCdeBest schreef op 18 september 2023 om 16:35:

open/sluit de onderstaande quote:

Derk Johanssen schreef op 18 september 2023 om 16:28:

open/sluit de onderstaande quote:

3LittleBirds schreef op 18 september 2023 om 11:39:

open/sluit de onderstaande quote:

Ewige-Blumenkraft schreef op 18 september 2023 om 00:12:

Gegokt en weer 100 miljoen verloren. Mislinat, Steijn en Maduro. Hoe verzin je het. Helemaal na afgelopen jaar.Dit seizoen is eigenlijk al verloren. 12 aankopen die allemaal nog moeten wennen als ze uberhaupt al gaan slagen, dat weet niemand. Normaal moet een speler uit ander land een half jaar tot een jaar wennen. Martinez, Neres om er maar een paar te noemen. Tadic en Blind stonden er direct, maar die hadden veel ervaring, die spelers hebben we nu niet.Die jongens bij PSV en Feyenoord hoeven toch ook niet te wennen. Als je een nr 10 haalt die reservespits moet zijn, die je dan als 10 laat spelen, terwijl hij zich continue verstopt... Terwijl die niet snel is, niet technisch, niet doelgericht en niet aanspeelbaar. Wat moet je wennen dan? Dat je als Ajax #10 moet kunnen voetballen? Als je dat neit vanaf minuut 1 doorhebt, dan hoor je daar gewoon niet te staan. Als nr 10 van Ajax moet het om jou draaien. Zoals het om Ziyech draaide, zoals het om Litmanen draaide en zoals het om Van der vaart en Sneijder draaide. Er is geen tijd om te wennen. Het is gewoon totaal, maar dan ook totaal, niet begrijpen wat er van je verwacht wordt.

Sven heeft ook geen idee. Die is ook niet gecoacht hierin. Die is eigenwijs aan het werk gegaan als een einzelganger. Die man heeft 100 miljoen verbrast en gewoon geen kwaliteit gekocht. Niemand is beter dan wat er in de jeugd staat.

Zet gewoon Vos, Misehouy of weet ik wat in de basis. Zou dat echt zoveel minder zijn?
Ja. Johan Cruijff had het tig jaar geleden al ten alle tijden over gericht aankopen. En dat de aankoop op zijn minst gelijk moet zijn wat er vertrekt,k want anders ga je er altijd op achteruit.

Ik heb niet het idee dat de NV AJAX daar nog bij stil staat of druk om maakt. Daar zit o.a. een oud hockey coach, een Duitse scout, en lieden uit andere sectoren. Het verdient lekker en ze kunnen twee keer per maand in het weekend hun vrienden uitnodig om lekker te chillen in de lounge.Johan Cruijff komt uit een tijd waarin er nog geen handel in jeugdspelers was, en iedere jeugdspeler óf het eerste haalde, óf ergens bij een andere Nederlandse club aan de slag ging.

Met alle respect overigens.

Zijn uitspraak is alleen al om juridische- en arbeidstechnische redenen onmogelijk in deze tijd.

 

+1/-1

Deze normale topic is open en bestaat uit 18 pagina's: 1 2 3 4 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Ajax Forum » Algemeen Ajax forum » Sven Mislintat