Transparent
Inloggen
Sluiten

Keesie52 verslaat iedereen in de VoVo

30 juli 2017 12:51 - Ajax Netwerk VoVo

Verslaggever: A

Het nieuwe seizoen is alweer vroeg begonnen. Hoog tijd dus om de uitslag van de VoVo van het afgelopen seizoen bekend te maken. Het was wederom spannend en uiteindelijk bleek het Ajax Netwerk lid Keesie52 het beste met het spectaculaire puntenaantal van 308. Op de tweede plek eindigde Ajax Totaal Kees en gedeeld derde werden T-Bag en Kees kivits.

De eerder genoemde Keesie52 voorspelde de Eredivisie wedstrijden het beste en legde daarmee de basis voor zijn eindklassering. In de Beker eindigden vijf leden precies samen op kop: eddepett, Rifio, milk, Achilleshiel en ThomAFCA. Ook Europees waren er gedeelde winnaars: methodmich en MaGiCa eindigden samen op 90 punten. Voor wat betreft Interlands wonnen Mark en Lekokdoor. De Play-offs werden gewonnen door naumov. Tot slot ging het Relatief Klassement naar kees.k.

Alle winnaars krijgen als prijs een vermelding bij hun loginnaam op de forums. De VoVo voor 2017/2018 is alweer begonnen met de Europese voorrondes. Binnenkort gaan ook de nationale wedstrijden weer van start.

Meer op Ajax Netwerk VoVo




Tags

keesie vovo achilleshiel bag eddepett eindklassering eredivisie kivits klassement lekokdoor loginnaam magica methodmich milk naumov puntenaantal rifio slot spectaculaire thomafca vermelding voorspelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos