Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Jeugdopleiding » Jong Ajax

Deze normale topic is open en bestaat uit 6 pagina's: 1 2 3 4 5 6

open/sluit de onderstaande quote:

lemonhead schreef op 11 augustus 2023 om 19:31:

Vanavond begint voor Jong Ajax het nieuwe seizoen met de altijd lastige uitwedstrijd tegen FC Groningen. Benieuwd of de Ajaxtalenten het betere spel van de tweede seizoenshelft 22/23 weer kunnen halen.Ik ben ook benieuwd hoe ze het gaan doen tegen de gedoodverfde kampioenskandidaat.

 

+1/-0

Zeer content met de prestaties van Misehouy dit seizoen dit seizoen. Drie goals en twee assists zijn fantastische cijfers in een Jong Ajax met maar amper echte verdedigers en geen spits of rechtsbuiten. Jammer dat hij in de voorbereiding zo flets was in de oefenwedstrijden. Misschien dat hij binnenkort wel een nieuwe kans krijgt in Ajax 1. De spoeling is dun op die positie.

 

+2/-0

Dave Vos maakt best interessante keuzes dit seizoen. Salah-Eddine speelde vanavond een goede wedstrijd als middenvelder. Martha op linksback vind ik ook niet zo slecht bedacht. Ik vind hem een stuk minder ergerniswekkend vanaf die positie. Het was een keuze uit nood geboren, maar best een logische. Een buitenspeler die voorin niet goed genoeg is kan zich nog altijd tot een goede aanvallende back ontwikkelen.

 

+2/-0

Kaplan voor het eerst weer op de bank bij Jong Ajax vanavond. Hopelijk mag hij nog invallen.

 

+1/-0

Ingevallen en heel gebleven. Prima.

 

+1/-0

Kaplan ditmaal een helft gespeeld. Vond hem echt een prima indruk maken. Hij is sterk in de lucht en brengt rust, ook aan de bal. Goede pass ook.

 

+2/-0

Raar dat Vos ineens bij Jong Ajax in de basis staat. Dacht dat hij last van zijn knie had. Als hij dan toch kan spelen lijkt hij me veel meer nodig in Ajax 1 morgen.

 

+1/-0

Rijkhoff heeft vanavond zijn debuut in Jong Ajax gemaakt. Hij was ijverig maar ook een beetje ongelukkig. In de beginfase waren er wat kansen om te scoren. Mannsverk verder nog zijn rentree gemaakt in het laatste half uur. Je kon aan wat kleine momentjes wel zien dat hij een goede voetballer is.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

thomas83 schreef op 05 februari 2024 om 21:59:

Rijkhoff heeft vanavond zijn debuut in Jong Ajax gemaakt. Hij was ijverig maar ook een beetje ongelukkig. In de beginfase waren er wat kansen om te scoren. Mannsverk verder nog zijn rentree gemaakt in het laatste half uur. Je kon aan wat kleine momentjes wel zien dat hij een goede voetballer is.Ik heb alleen de korte samenvatting gezien en werd daar helaas niet veel wijzer van. Hoe was Kaplan? En hoe ontwikkelt Kalokoh zich?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Shogun schreef op 06 februari 2024 om 09:49:

Ik heb alleen de korte samenvatting gezien en werd daar helaas niet veel wijzer van. Hoe was Kaplan? En hoe ontwikkelt Kalokoh zich?Kaplan speelde zoals hij eigenlijk altijd doet sinds zijn rentree. Hij is sterk in de duels en straalt rust uit, ook aan de bal. Vond zijn lange ballen wel erg slecht. Dat had misschien ook te maken met de winderige omstandigheden, maar er waren wat andere spelers die daar minder hinder van hadden.

Kalokoh vond ik niet zo bijzonder. Hij was in de jeugd vaak vrij spectaculair, maar zijn ontwikkeling stagneert een beetje heb ik het idee. Hij is nog steeds best jong jong natuurlijk, en hij speelt ook in een jong team. Wellicht wordt hij na genoeg vlieguren weer een belangrijke speler. Voetballen kan hij wel.

 

+2/-0

Erg leuke eerste helft van Jong Ajax vanavond. Mannsverk maakte een goede indruk, en Vos is echt goed in het doordekken dankzij zijn power en snelheid. Rijkhoff deed het ook goed met twee goals. Die eerste was misschien houdbaar, maar hij creëert die kans zelf. Aertssen en Kaplan ook heel sterk. Van Gaaei en Martha had ik wel iets meer verwacht.

In Dave Vos zie nog steeds wel een kandidaat voor het eerste in hem als je geen toptrainer in het buitenland kan vinden. Vind het echt altijd een verademing om hem over voetbal te horen praten. Hij was ook heel actief aan het coachen vanavond.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 6 pagina's: 1 2 3 4 5 6

Ajax Forum » Jeugdopleiding » Jong Ajax