Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Maatschappelijke discussies » Coronavirus

Deze normale topic is open en bestaat uit 46 pagina's: 1 2 3 4 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 42 43 44 45 46

open/sluit de onderstaande quote:

tackle schreef op 11 oktober 2020 om 15:23:

open/sluit de onderstaande quote:

Potter schreef op 11 oktober 2020 om 13:34:

open/sluit de onderstaande quote:

Heyman schreef op 11 oktober 2020 om 13:22:

open/sluit de onderstaande quote:

tackle schreef op 11 oktober 2020 om 12:31:
Maar eerst moet de hele economie vernietigd worden.De economie moet gesloopt worden (en de schuldige is iets onzichtbaars, erg slim) zodat mensen uiteindelijk zullen smeken voor de oplossing. Onze overgave moet vrijwillig lijken.

De oplossing weten ze al. Het hele draaiboek ligt al lang klaar. Het is om ziek van te worden.

Ik heb het eerder gezegd, en zal het blijven zeggen. Het gaat niet om Covid. Het gaat om meer macht. Het gaat om de uitrol van het nieuwe systeem. En het nieuwe systeem zal een technocratisch dictatuur zijn. China is de blauwdruk hiervan.

Ik weet dat de meeste mensen mij nu keihard uit zullen lachen, en dat is oke, maar het komt eraan als we niks doen. Ik zie van mijlenver al waar die vuile honden ons naar toe proberen te brengen.China :denk

Misschien dat je de aanleg van de Zijden Route bedoelt. De EU heeft veel te lang gewacht met het zoeken in aansluiting (en begrip) van/met China. De Chinezen hebben voor hun handelstransport nu een weg aangelegd over de gehele breedte van Macedonie. Die weg koste Macedonie meer dan de helft van hun Bruto Nationaal product, en is (in enkele maanden) volledig aangelegd door Chinezen.

Als Macedonie zich nu terugtrekt uit het handelsverdrag met China zijn ze direct failliet.

Maar de grote vraag is, of die weg wel zo slecht is voor de inwoners van Macedonie. Zij profiteren er immers zelf ook van.

Een tweede voorbeeld is de aankoop van de haven van Genua door China. China wil van die haven binnen twee jaar de op één na grootste haven van de wereld bouwen. Dat gaat hoe dan ook gevolgen hebben voor Rotterdam.

Maar ook hier is weer de grote vraag of dat nu echt slecht is voor de Italianen. Italie is na de jaren van Berlusconi haast failliet. De nieuwe haven kan de economie (en dus ook de welvaart van de Italianen) een serieuze boost geven.

Italie en Macedonie waren nooit zelfstandig in staat geweest hun land uit het slob te trekken.

Dus dat de wereld veranderd geloof ik zo. En als ik hoogstpersoonlijk zou moeten kiezen, kies ik voor het eten met twee stokjes in plaats van slapen op zand en een zwarte vlag op mn tent.

Dat de EU zijn langste tijd heeft gehad geloof ik ook zo. Maar afzonderlijk hebben al die landen geen schijn van kans tegen China, Turkije, IS of Rusland. De enige manier om kans te maken is ons te verenigen in de EU.

Of veranderingen slecht zijn ligt veel meer aan jezelf, en hoe je daar mee om gaat.Lees het boek van Robin de Ruiter maar eens.Dat je nog op die gast reageert als het om niet voetbal zaken gaat. Heeft geen zin. Medelijden met iemand met een zieke geest is op zijn plaats.

 

+3/-0

Morgen komt de nekslag voor tienduizenden bedrijven. Totale hersenloze maatregelen die de besmettingen, als die er al zoveel zijn, echt niet gaan terugdringen. Hoe meer er getest wordt des te meer gaat het cijfer zgn besmettingen omhoog. Zolang er geen betrouwbare test wordt gebruikt, bloed test, zullen de cijfers niet kloppen.

Buiten dat je kunt het nog niet zien of de eerdere maatregelen van eind september werken. De schoolmeester Hugo kan zijn gang gaan en niemand die hem en Markje stopt.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

tackle schreef op 12 oktober 2020 om 19:44:

Morgen komt de nekslag voor tienduizenden bedrijven. Totale hersenloze maatregelen die de besmettingen, als die er al zoveel zijn, echt niet gaan terugdringen. Hoe meer er getest wordt des te meer gaat het cijfer zgn besmettingen omhoog. Zolang er geen betrouwbare test wordt gebruikt, bloed test, zullen de cijfers niet kloppen.

Buiten dat je kunt het nog niet zien of de eerdere maatregelen van eind september werken. De schoolmeester Hugo kan zijn gang gaan en niemand die hem en Markje stopt.Maak je borst maar nat. Weet niet of er al wat uitgelekt is, maar morgen kan wel eens de dag worden. De angstporno zal in ieder geval weer zoals altijd op volle toeren draaien.

Ach, laat ook maar komen dan. Het is niet anders. Als ik zo om me heen kijk, zijn we namelijk echt rijp voor de slacht. Mensen hebben echt geen flauw benul wat er nog komen gaat, en als je ze het probeert te vertellen kijken ze je aan alsof je drie hoofden hebt. Ik geef het op. Mensen willen blijkbaar gewoon genaaid worden.

Zoals je zelf zegt, het zal de nekslag worden voor een hele hoop bedrijven. Dus nog meer mensen afhankelijk en zonder werk. Maar let op, wij zijn de egoïsten om dit te zeggen.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 12 oktober 2020, 21:38:42.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

tackle schreef op 12 oktober 2020 om 19:44:

(...) Hoe meer er getest wordt des te meer gaat het cijfer zgn besmettingen omhoog. Zolang er geen betrouwbare test wordt gebruikt, bloed test, zullen de cijfers niet kloppen. (...)De cijfers in de ziekenhuizen en bij de uitvaartcentra's zullen toch wel juist zijn?

Daar wordt iets anders geteld dan 'besmettingen'.

 

+2/-0

Er wordt nu veel meer getest dan in het voorjaar. Logisch dat er dan ook meer besmettingen worden vastgesteld.
Ik denk dat er tijdens de eerste golf net zoveel besmettingen waren. Die werden alleen niet gediagnosticeerd. Temeer omdat velen het virus hebben gehad zonder/vrij weinig symptomen.
Het virus waart nu zo'n 8 maanden rond in Nederland.Hoeveel mensen zouden al besmet zijn geweest?
Afgelopen week zijn er bijna 300.000 mensen getest. Wat zou dat betekenen voor het totaal beeld?
De maatregelen die ze nu blijkbaar gaan nemen geven imo weer blijk van wereldvreemd handelen. Na 18.00 uur geen drankverkoop meer. Nou, dan gaan ze toch om 17.00 uur een kratje bier halen. Je zou denken dat niet corona het probleem is maar het alcoholgebruik.
Horeca helemaal de nek omdraaien. Imo belachelijk.
De mensen die hun werk verliezen, in problemen komen, depressief worden, families die ontwricht worden en mensen die wellicht de hand aan zichzelf slaan. Zijn dat geen corona slachtoffers? Net als de mensen die moeten wachten op behandeling door het afschalen van de reguliere zorg.
Veel is terug te voeren op de bezuinigingen op de zorg door de kabinetten Rutte.
Zeker, het is moeilijk allemaal maar ze hebben er hier een puinhoop van gemaakt. En dan krijgen ze ook nog veren in hun reet gestopt. Belachelijk.
Vraag me overigens ook af hoe het is in Zweden. Niet op het platteland. Vergelijk de grote steden met elkaar. Malmö en Amsterdam. De bevolkingsdichtheid zal toch niet zoveel verschillen in grote steden.
Hoeveel besmettingen per 1000 mensen bij ongeveer gelijke bevolkingsdichtheid?

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 12 oktober 2020 om 22:25:

open/sluit de onderstaande quote:

tackle schreef op 12 oktober 2020 om 19:44:

(...) Hoe meer er getest wordt des te meer gaat het cijfer zgn besmettingen omhoog. Zolang er geen betrouwbare test wordt gebruikt, bloed test, zullen de cijfers niet kloppen. (...)De cijfers in de ziekenhuizen en bij de uitvaartcentra's zullen toch wel juist zijn?

Daar wordt iets anders geteld dan 'besmettingen'.Dat zou je zeggen, maar ik weet uit eerste hand, zowel van familie van overledenen als artsen, dat ook daar mee gerommeld wordt.
Een terminale patient die in een hospice verblijft en nog enkele dagen te leven heeft en die krijgt COVID-19. Die wordt gewoon onder Corona meegeteld. Artsen die op de overlijdings akte Corona zetten zonder dat er nog getest is. Alleen een vermoeden van. Opgelegd door hogerhand.

Dan mag je dus ook zeer twijfelen aan die cijfers.

En ja er sterven mensen aan die ziekte dat ontkent niemand. Alleen de keiharde cijfers vertellen ons dat er niet meer sterfgevallen zijn dan een forse griep.

Hoor jij nog iemand in je omgeving over griep. Dat ze dat hebben en geen COVID-19?

Ik niet. Zelfs vele mensen die gewoon een verkoudheid hebben zijn zogenaamd besmet.

Die hele testen zijn gewoon een farce. Die tonen alleen aan dat je virusdeeltjes in je neus, mond of keel hebt. Meer niet.

Lees onderstaand artikel maar eens. Dat is geen koekenbakker die dat geschreven heeft:

https://www.maurice.nl/2020/10/12/virussen-zijn-net-inbrekers-je-moet-ze-staande-houden-bij-de-voordeur/?fbclid=IwAR1KrhfZmvWx3TBdwFWb-gyZGVGTzS7waImzvxLZrA6_4j9MyMZ6UyH7YhYlink

 

+3/-0

Of de cijfers helemaal kloppen- en of het testen helemaal zuiver is maakt toch niet zo veel uit? We zitten nou eenmaal in deze situatie omdat men zich niet aan de regeltjes houdt. Mede dáárom zijn we zo’n beetje koploper in Europa en zijn er meer maatregelen nodig. Er zullen vast een hoop milde gevallen bij zijn, maar zat ook niet. Het afschalen van zorg doen ze toch ook niet voor de lol? Kunnen we met zijn allen wel weer lekker gaan zitten wijzen, maar dit hebben we aan onszelf te danken. Wijzen naar bezuinigingen is terecht, maar ook o zo makkelijk. Want met wat meer zelfbeheersing was dat nu geen issue geweest.
Begrijp overigens niet hoe men zo luchtig over het aantal sterfgevallen kan doen. Alsof het rot fruit is. En dan nog maar voorbij gaan aan alle mensen die langdurige schade over houden aan dit virus. Zo makkelijk allemaal. Zou willen voorstellen om eens te gaan praten met mensen die op de IC werken. Dat zet dingen misschien in een wat realistischer perspectief.

 

+3/-2

open/sluit de onderstaande quote:

robbertb schreef op 13 oktober 2020 om 20:15:

(...) Begrijp overigens niet hoe men zo luchtig over het aantal sterfgevallen kan doen. Alsof het rot fruit is. En dan nog maar voorbij gaan aan alle mensen die langdurige schade over houden aan dit virus. (...)Ja, mee eens. Bovenstaande gevolgen van het virus zijn voor mij leidend en bepalen mijn handelen: me houden aan de afspraken en regels.

open/sluit de onderstaande quote:

robbertb schreef op 13 oktober 2020 om 20:15:

(...) Zou willen voorstellen om eens te gaan praten met mensen die op de IC werken. Dat zet dingen misschien in een wat realistischer perspectief.Ja, en praten met mensen die (langdurige) schade oplopen a.g.v. dit virus.

En ik zou willen voorstellen: onderschat de gevolgen niet, voorkom dat je ziek wordt.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

renemar schreef op 13 oktober 2020 om 08:59:

(...) De maatregelen die ze nu blijkbaar gaan nemen geven imo weer blijk van wereldvreemd handelen. Na 18.00 uur geen drankverkoop meer. Nou, dan gaan ze toch om 17.00 uur een kratje bier halen. (...)Ja, een belachelijke, dwaze maatregel.

Het "probleem" wordt verschoven, niet verminderd of opgelost. Misschien zelfs versterkt.
Omdat de spreiding van de bewegingsvrijheid wordt beperkt en deze personen in een kleiner tijdsbestek gaan handelen en de kans groter is dat ze elkaar op dezelfde plek tegen komen.

open/sluit de onderstaande quote:

renemar schreef op 13 oktober 2020 om 08:59:

(...) De mensen die hun werk verliezen, in problemen komen, depressief worden, families die ontwricht worden en mensen die wellicht de hand aan zichzelf slaan. (...)Dat is 'rechtsom'.

'Linksom' (zij die ziek worden) lopen mensen tegen precies dezelfde problemen aan door de gevolgen van de ziekte.

open/sluit de onderstaande quote:

renemar schreef op 13 oktober 2020 om 08:59:

(...) Vraag me overigens ook af hoe het is in Zweden. Niet op het platteland. Vergelijk de grote steden met elkaar. Malmö en Amsterdam. De bevolkingsdichtheid zal toch niet zoveel verschillen in grote steden.
Hoeveel besmettingen per 1000 mensen bij ongeveer gelijke bevolkingsdichtheid?In die context vraag ik me eerder af wat het percentage 'niet westerse allochtonen' (lees: buitenlanders) in Zweden is, die besmet, ziek zijn of op de Intensive Care liggen, per 1000.

Over puinhopen gesproken die de kabinetten veroorzaakt hebben.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

tackle schreef op 13 oktober 2020 om 09:58:

(...)

Hoor jij nog iemand in je omgeving over griep. Dat ze dat hebben en geen COVID-19?

Ik niet. (...)Ik kom net uit de 'zomer'! B)
Ik ga tellen als het overdag onder de 10° C blijft.

Maar er zal ook zeker meespelen dat veel mensen beter opletten en voorzichtiger zijn om zo ziek worden te voorkomen.

 

+1/-0

Als je alle nieuwsfeitjes op een rij zet dan kan je inderdaad komen op wat vele mensen complottheorien noemen. Aan de andere kant kan je het ook lezen als gewoon nieuws en de regels die daaruit voort komen op volgen.

Daarnaast vind ik het raar dat als mensen meerdere nieuwsberichten aan elkaar koppelen waarbij de niet goede bedoelingen ineens belicht worden als complotter worden bestempeld. Terwijl ze niet anders doen dan alle nieuwsberichten op een bepaalde manier interpreteren. Er zijn mensen die dit opvallen, en er zijn ook mensen die dit opvallen en er profijt uit willen halen in de vorm van meer macht. Want machthebbers liggen niet te slapen...Het is heel toevallig precies in een tijd dat er veel onlusten zijn en ontevredenheid heerst waardoor er een kantelpunt kan komen in globalisatie en voor ons opheffen van landengrenzen in de EU. Deze Corona epidimie komt dan heel goed uit. Tel daarbij op de digitalisering van de samenleving (cash geld word in ban gedaan), waarschijnlijke vaccinatieverplichting, digitaal paspoort waar Maxima het over had...etc (als je dit allemaal doortrekt dan is er de kans dat vanuit de overheid of het bedrijfsleven, al naar gelang wie uiteindelijke de machtigste is, er een totale controle mogelijk is over geld en daardoor mensen. In de VS zijn ze al zover dat mensen een chip in zichzelf willen planten omdat dit makkelijker is met betalen. Dit kan ook zover gaan dat dit uiteindelijk gaat leiden of dienen als digitaal paspoort. Hiermee hebben de machthebbers in feite een totale beschikking over iemands leven aangezien alles dan op dat moment digitaal is te blokkeren. Dan heb je geen leven meer. Als je alleen uitgaat van het goede van de mens, wat zeker in de machthebbers wereld als politiek en bedrijfsleven nog nooit is vertoond, dan volg je inderdaad als een schaap alleen maar wat je krijgt voor geschoteld en zal je er geen nacht minder om slapen.
Echter bovenstaande scenarie is niet zo heel ver weg en ik maak me er wel zorgen om, ook omdat we het mijs inziens gewoon laten gebeuren.

Ben je het straks ergens niet mee eens, dan word gewoon je chip geblokkeerd en kun je het vergeten. Misschien doemscenario, maar in ieder geval eentje die we goed in de gaten moeten houden. Want zoveel vertrouwen heb ik niet in de machthebbers.

 

+4/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Salieman schreef op 13 oktober 2020 om 22:46:

(...) Hiermee hebben de machthebbers in feite een totale beschikking over iemands leven aangezien alles dan op dat moment digitaal is te blokkeren. Dan heb je geen leven meer. (...)Hoe denkt dat selecte groepje machthebbers zich ter zijner tijd te beschermen tegen al die miljarden mensen die het er niet mee eens zijn?

Neem de demonstratie op de dam, daar kunnen ze pakweg 5000 man al niet tegenhouden.

 

+1/-0

Wie vind het leuk als zijn tegoeden worden bevroren als hij niet in de pas loopt? Daar zullen heel veel toch het risico niet aan willen gaan. Niet vergeten dat er echt maar een handjevol echt gaan protesteren als er echt iets belangrijks aan de hand is. De meesten zal het aan hun kont roesten als ze maar hun huis,baan geld vakantie en zo hebben. Zo word er ook gestemd....want waarom stemmen anders de meeste op de VVD. Ikke ikke ikke...gaat echt niet om een algeheel ideaal van laten we de wereld voor iedereen een mooie plek maken.

open/sluit de onderstaande quote:Hoe denkt dat selecte groepje machthebbers zich ter zijner tijd te beschermen tegen al die miljarden mensen die het er niet mee eens zijn?

Neem de demonstratie op de dam, daar kunnen ze pakweg 5000 man al niet tegenhouden.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Salieman schreef op 13 oktober 2020 om 22:46:

Als je alle nieuwsfeitjes op een rij zet dan kan je inderdaad komen op wat vele mensen complottheorien noemen. Aan de andere kant kan je het ook lezen als gewoon nieuws en de regels die daaruit voort komen op volgen.

Daarnaast vind ik het raar dat als mensen meerdere nieuwsberichten aan elkaar koppelen waarbij de niet goede bedoelingen ineens belicht worden als complotter worden bestempeld. Terwijl ze niet anders doen dan alle nieuwsberichten op een bepaalde manier interpreteren. Er zijn mensen die dit opvallen, en er zijn ook mensen die dit opvallen en er profijt uit willen halen in de vorm van meer macht. Want machthebbers liggen niet te slapen...Het is heel toevallig precies in een tijd dat er veel onlusten zijn en ontevredenheid heerst waardoor er een kantelpunt kan komen in globalisatie en voor ons opheffen van landengrenzen in de EU. Deze Corona epidimie komt dan heel goed uit. Tel daarbij op de digitalisering van de samenleving (cash geld word in ban gedaan), waarschijnlijke vaccinatieverplichting, digitaal paspoort waar Maxima het over had...etc (als je dit allemaal doortrekt dan is er de kans dat vanuit de overheid of het bedrijfsleven, al naar gelang wie uiteindelijke de machtigste is, er een totale controle mogelijk is over geld en daardoor mensen. In de VS zijn ze al zover dat mensen een chip in zichzelf willen planten omdat dit makkelijker is met betalen. Dit kan ook zover gaan dat dit uiteindelijk gaat leiden of dienen als digitaal paspoort. Hiermee hebben de machthebbers in feite een totale beschikking over iemands leven aangezien alles dan op dat moment digitaal is te blokkeren. Dan heb je geen leven meer. Als je alleen uitgaat van het goede van de mens, wat zeker in de machthebbers wereld als politiek en bedrijfsleven nog nooit is vertoond, dan volg je inderdaad als een schaap alleen maar wat je krijgt voor geschoteld en zal je er geen nacht minder om slapen.
Echter bovenstaande scenarie is niet zo heel ver weg en ik maak me er wel zorgen om, ook omdat we het mijs inziens gewoon laten gebeuren.

Ben je het straks ergens niet mee eens, dan word gewoon je chip geblokkeerd en kun je het vergeten. Misschien doemscenario, maar in ieder geval eentje die we goed in de gaten moeten houden. Want zoveel vertrouwen heb ik niet in de machthebbers.Maar volgens mij gaat het er niet om dat er instanties en mensen zijn die willen profiteren van dit soort toestanden, maar eerder om de aanname dat er een groot georganiseerd kwaad achter zit. Oh en de aanname dat alles om macht draait. Overheden maken ook gewoon fouten. Niet alles is een vooraf bepaald plan om macht en controle te krijgen. Alle fouten en intentionele misstappen van instanties en overheden aan elkaar koppelen levert natuurlijk vanzelf een soort overstijgend complot op. Tegelijkertijd is het ook niet handig om alles te accepteren, maar maakt het je geen schaap als je niet zoveel ziet in dit soort verbanden en dus meer accepteert. Dat is wel een beetje de kern van de ‘discussie’ hier: je bent complot denker of meelopend (links) schaap

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Salieman schreef op 13 oktober 2020 om 22:46:

Als je alle nieuwsfeitjes op een rij zet dan kan je inderdaad komen op wat vele mensen complottheorien noemen. Aan de andere kant kan je het ook lezen als gewoon nieuws en de regels die daaruit voort komen op volgen.

Daarnaast vind ik het raar dat als mensen meerdere nieuwsberichten aan elkaar koppelen waarbij de niet goede bedoelingen ineens belicht worden als complotter worden bestempeld. Terwijl ze niet anders doen dan alle nieuwsberichten op een bepaalde manier interpreteren. Er zijn mensen die dit opvallen, en er zijn ook mensen die dit opvallen en er profijt uit willen halen in de vorm van meer macht. Want machthebbers liggen niet te slapen...Het is heel toevallig precies in een tijd dat er veel onlusten zijn en ontevredenheid heerst waardoor er een kantelpunt kan komen in globalisatie en voor ons opheffen van landengrenzen in de EU. Deze Corona epidimie komt dan heel goed uit. Tel daarbij op de digitalisering van de samenleving (cash geld word in ban gedaan), waarschijnlijke vaccinatieverplichting, digitaal paspoort waar Maxima het over had...etc (als je dit allemaal doortrekt dan is er de kans dat vanuit de overheid of het bedrijfsleven, al naar gelang wie uiteindelijke de machtigste is, er een totale controle mogelijk is over geld en daardoor mensen. In de VS zijn ze al zover dat mensen een chip in zichzelf willen planten omdat dit makkelijker is met betalen. Dit kan ook zover gaan dat dit uiteindelijk gaat leiden of dienen als digitaal paspoort. Hiermee hebben de machthebbers in feite een totale beschikking over iemands leven aangezien alles dan op dat moment digitaal is te blokkeren. Dan heb je geen leven meer. Als je alleen uitgaat van het goede van de mens, wat zeker in de machthebbers wereld als politiek en bedrijfsleven nog nooit is vertoond, dan volg je inderdaad als een schaap alleen maar wat je krijgt voor geschoteld en zal je er geen nacht minder om slapen.
Echter bovenstaande scenarie is niet zo heel ver weg en ik maak me er wel zorgen om, ook omdat we het mijs inziens gewoon laten gebeuren.

Ben je het straks ergens niet mee eens, dan word gewoon je chip geblokkeerd en kun je het vergeten. Misschien doemscenario, maar in ieder geval eentje die we goed in de gaten moeten houden. Want zoveel vertrouwen heb ik niet in de machthebbers.Goed verhaal. Komt erg overeen met mijn gedachtegang.

 

+2/-0

Dat gedoe met de Koning bewijst maar weer eens dat we enorm in de maling worden genomen en dat ze gewoon een script volgen en een agenda aan het uitvoeren zijn. Onze ''leiders'' geloven zelf niet eens in de onzin die ze aan ons proberen te verkopen, maar Jan met de pet moet alles maar slikken.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 21 oktober 2020, 14:23:44.

 

+2/-0Wat vinden we van het acteerwerk van Wimlex en Maxima? Ik zag niet eens een traan. Grapperhaus deed dat toch beter.

Wat een poppenkast... :denk

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

3xA schreef op 21 oktober 2020 om 19:05:Wat vinden we van het acteerwerk van Wimlex en Maxima? Ik zag niet eens een traan. Grapperhaus deed dat toch beter.

Wat een poppenkast... :denkDat hele koningshuis is een farce. Dat hadden ze al lang moeten opdoeken. Kost bakken met geld en die hele familie lacht ons allemaal uit.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

3xA schreef op 21 oktober 2020 om 19:05:Wat vinden we van het acteerwerk van Wimlex en Maxima? Ik zag niet eens een traan. Grapperhaus deed dat toch beter.

Wat een poppenkast... :denkBen het helemaal niet met je voorgaande post eens, maar dit is natuurlijk wel treurig. Onze koning heeft al veel vaker laten zien helemaal niet sensitief te zijn voor wat er onder het volk leeft en dit is weer zo’n voorbeeld. Zo’n spijtbetuiging is echt voor de bühne en komt op mij alles behalve oprecht over..

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

robbertb schreef op 21 oktober 2020 om 19:21:

open/sluit de onderstaande quote:

3xA schreef op 21 oktober 2020 om 19:05:Wat vinden we van het acteerwerk van Wimlex en Maxima? Ik zag niet eens een traan. Grapperhaus deed dat toch beter.

Wat een poppenkast... :denkBen het helemaal niet met je voorgaande post eensEen filmpje die ik al eerder in dit topic heb geplaatst onder m'n oude gebruikersnaam:


Het is allemaal veiligheidstheater om uiteindelijk het gewenste doel te bereiken. Genoeg voorbeelden van leiders die niet geloven in de onzin die ze verkopen.

We komen hier nooit meer uit totdat we terugvechten of ons volledig hebben overgegeven. Zoals het nu lijkt zal het optie 2 worden, aangezien er hier te veel bange poeperds rondlopen. Stapje voor stapje hebben ze ons meer en meer waar ze ons willen hebben. Kan zomaar zo zijn dat er volgend jaar nog een voedselcrisis gaat komen, om het laatste zetje te geven. Ik kijk nergens meer van op.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 21 oktober 2020, 20:08:27.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 46 pagina's: 1 2 3 4 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 42 43 44 45 46

Ajax Forum » Maatschappelijke discussies » Coronavirus