Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Maatschappelijke discussies » Coronavirus

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Ze hadden bij uitbraak in China eigenlijk gelijktijdig maandenlang alle werelddelen op slot moeten draaien, dan hadden we onbezorgde vakantiemaanden gehad en was het nooit verspreid. Enige slachtoffer in dat geval was de farmaceutische industrie. Al het niet primaire stadswezen drie maanden opschorten.

En zoals rond Australische ziekenhuizen, mensen in de auto laten wachten uit quarantainemodus op enig gedelegeerde paar enkelingen medici, niet publieke wachtkamers, onderzoekskamers en spreekkamers in laten gaan bij meerdere lagen specialisten per gemeente.

Dit bericht is gewijzigd op 13 maart 2020, 21:24:58.

 

+1/-0

Scholen, kinderopvang, horeca, sportclubs, seksclubs, coffeeshops, sauna's nu allemaal dicht t/m 6 april.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Heyman schreef op 15 maart 2020 om 18:09:

Scholen, kinderopvang, horeca, sportclubs, seksclubs, coffeeshops, sauna's nu allemaal dicht t/m 6 april.Ik verwacht dat het daar niet bij blijft. En dat de maatregelen omvangrijker worden, strenger en de termijn wordt verlengt.

Het land is te dichtbevolkt en de inwoners te laconiek voor 'milde' maatregelen.

 

+1/-0

De KNVB adviseert de profclubs nu ook om de trainingsfaciliteiten te sluiten.

Dan gaat het dus ook voor het voetbal zwaarwegende consequenties krijgen.
Wedstrijden zijn niet meer in de bestaande kalender in te passen. Er gaat ongetwijfeld geschrapt en/of geschoven worden.

 

+1/-0

Ik ga ervan uit dat het drie maanden stop ligt, dat we begin juli pas eindigen in dit seizoen na 1 marathonmaand met negen speelrondes en bekerfinale. EK in december en dan ook de Afrikacup, waardoor de internationale speelkalender weer sluitend is, en Europees clubvoetbal gaat gloreren tm medio juni 2021.

En blijf overigens ook landsbestuurders aanraden om ook financiele strop te voorkomen binnen de normale economie, door financiele gevolgen te bannen, dus alle huur- en hypotheek en salarisbetalingen op te schorten voor drie maanden en te verzorgen dat mensen echt volksgezondheid het hoogste in het vaandel houdt en de economische structuur geen kaalslag meemaakt in oneconomische tijden. Dit hadden ze per begin januari moeten doen, dan hadden we begin april wereldwijd zonder enige toegelatene uitbraak verder kunnen leven, mensenlevens dus niet in de politiek gecorrumpeerde weegschaal geworpen. Politieke weergave werkt sterker dan bureaucratische lezing van contracten. Maar ja, nu dus alle onvermijdelijke logistieke gevolgen verwerken die de politiek laat bestaan.

 

+1/-0

Heeft iemand of weet iemand een overzicht van de contracten van Ajax selectiespelers die aflopen op 30 juni a.s?

Ik stel de vraag vanuit het oogpunt dat de competitie wel eens door kan lopen na die datum en we spelers moeten missen.

Wat ik mee gekregen heb gaat het in ieder geval om Ziyech die vertrekt en Huntelaar met een aflopend contract. Dat van Huntelaar kan natuurlijk verlengt worden.

Anderzijds, en daar heb ik nog niemand over gehoord, als de transferwindow op 1 juli opent kunnen er ook spelers aangetrokken worden ...

 

+1/-0

Bruno Varela, Ryan Babel en Familia Castillo's huurcontracten lopen af. Daarnaast nog een aantal jeugdcontracten zoals van Thetani, Solomons en Van Gelderen geloof ik.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

RojoCoko schreef op 02 april 2020 om 01:48:

Bruno Varela, Ryan Babel en Familia Castillo's huurcontracten lopen af. Daarnaast nog een aantal jeugdcontracten zoals van Thetani, Solomons en Van Gelderen geloof ik.Het gaat mij om de selectiespelers. Zij moeten het kampioenschap binnen gaan halen ...

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Ajax Forum » Maatschappelijke discussies » Coronavirus