Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Supporters adviseren nieuwe Technisch Directeur.

Deze normale topic is open en bestaat uit 95 pagina's: 1 2 3 4 ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95

open/sluit de onderstaande quote:

DonnyFromTheLittleRiver schreef op 15 december 2023 om 16:18:

Die drie kunnen in principe al niet verkocht/verhuurd worden omdat ze ook al wedstrijden speelden voor hun vorige club dit seizoen. Dan zouden ze of terug moeten keren naar hun vorige club of verkocht moeten worden aan een team dat in januari/februari start met een nieuw seizoen (VS). Dat geldt overigens ook voor Sosa.


Goed om te weten. Fijn ook, denk ik. Dan geef je de spelers meer tijd ook zich aan de club aan te passen. Ik zie nog altijd potentie in Tahirovic en Avila. Mikautadze zou ook wat waard moeten zijn.

 

+1/-0

Verklaar me gerust voor gek, maar ik moest er wel even over blijven nadenken. Naar aanleiding van het bericht dat Frankfurt interesse heeft als Sheraldo Becker eind dit seizoen transfervrij is bij Union Berlin zat ik toch eens te denken of dit niet een extra optie zou zijn op rechts. Nadeel is dat transfervrije speler vaak aardig wat tekengeld en salaris willen hebebn, maar hij doet het niet onaardig in Duitsland en kent het spelletje. Liever zo'n speler dan weer een misser van >10 miljoen.

Is het een speler die je normaal gezien graag in Ajax 1 ziet? Nee, maar in de huidige omstandigheden zou ik het zelf overwegen. Maar goed, wordt vast als zwaktebod gezien.

 

+1/-0

Valkanis nooit meer een leidende rol in wat voor functie dan ook geven. Blijkbaar kan alleen Schip zelf deze totale lamstralen nog enigszins motiveren.

Juist de jongens die het voorbeeld zouden moeten geven laten het constant mentaal afweten, Taylor, Rensch, Bergwijn. Aangeven dat ze niet ready zijn, dat ze mentaal niet scherp waren en dat talloze malen per seizoen zonder een inspanning te doen, er alles aan te doen om naar verbetering te zoeken. Dan interesseert het je gewoon geen zak. Voor mentaliteit is in de jeugdopleiding compleet geen aandacht. Van Hato kun je niet verwachten dat hij nu ook de zachtgekookte eitjes nog eens op sleeptouw gaat nemen.

Krap 24 uur geleden zag ik Ajacieden die er alles aan deden om te winnen, vochten voor elke meter, elkaar niet in de steek lieten en vooral trots waren dat ze in het shirt mochten spelen. Pure vreugde om de prestatie en niet om de prestatiebonussen. Verdienen amper iets en worden belachelijk gemaakt "want met voetbal heeft het niks te maken".

Nee, de bedriegers die vanavond een Ajax shirt aan hadden verdienen die hoon. De bijl in heel de selectie en nu ook de eigen jeugd niet ontzien want nee, "ze hebben nog wat tijd nodig" gaat niet meer op als je meer dan 100 wedstrijden in het profvoetbal hebt gespeeld en al zeker niet op het gebied van mentaliteit. Er zijn genoeg sporters die niet de grote supertalenten zijn en toch presteren, kijk maar naar veel van de tegenstanders waar we van verliezen. Zijn gewoon harde werkers.

"Hard werken wint het van talent als het talent niet bereidt is om hard te werken."

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 21 december 2023, 21:49:30.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

T-Bag schreef op 21 december 2023 om 20:24:

Ga er vanuit dat we 8 nieuwe spelers ongeveer aantrekken om bij Hato ,Brobbey en Ramaj te voegen?


Is inderdaad minder werk om de spelers op te noemen die behouden moeten blijven ipv de spelers die weg moéten.

 

+1/-0

We kunnen wel concluderen dat de kwaliteit van de selectie de afgelopen twee jaar tot een dramatisch niveau is gedaald. Ondanks dat Schreuder, Heitinga en Steijn nooit trainer van Ajax hadden moeten zijn, is het te makkelijk om de prestaties vooral hun toe te rekenen.
Als je alle kwaliteit, ervaring en persoonlijkheden verkoopt of gratis laat vertrekken en dat aanvult met (dure) aankopen die totaal niet bij Ajax passen en/of niet goed genoeg zijn, kun je niet veel meer verwachten. Van die geïnvesteerde 200 miljoen is ook nog maar weinig over. De transferwaarde van de selectie is volgens mij in jaren niet zo laag geweest. En als Hato niet bijtekent, loop je de grootste klapper ook nog eens mis.

 

+1/-0

Je komt kwaliteit tekort ja, maar met dit spelersmateriaal moet je toch gewoon van een amateurploeg winnen? Komaan zeg, waar gaat dit over.

 

+2/-0

Niet alleen de spelers die op het veld staan, maar ook de technische staf is eigenlijk lachwekkend slecht. Hoe is het mogelijk dat Ajax na al die goede jaren het moet hebben van Schreuder, Heitinga, Stein, Maduro, Dave Vos, Bakkati, Van 't Schip, Valkanis. Dat rijtje namen doet gewoon pijn aan mijn ogen. Helaas zijn er op trainersgebied in Nederland niet veel keuzes. Doe maar een buitenlandse trainer.

Met een normale technische staf had je inderdaad makkelijk van Hercules moeten winnen. Het is toch niet normaal wat voor ruimtes er nu nog steeds liggen, iedere wedstrijd krijgt de tegenstander zoveel kansen. Laat ze maar eens beginnen met de organisatie van het elftal om tegengoals te voorkomen. Ga desnoods 5-3-2 spelen. Dit heeft toch geen zin meer om op deze voet door te gaan.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ewige-Blumenkraft schreef op 21 december 2023 om 21:22:

Niet alleen de spelers die op het veld staan, maar ook de technische staf is eigenlijk lachwekkend slecht. Hoe is het mogelijk dat Ajax na al die goede jaren het moet hebben van Schreuder, Heitinga, Stein, Maduro, Dave Vos, Bakkati, Van 't Schip, Valkanis. Dat rijtje namen doet gewoon pijn aan mijn ogen. Helaas zijn er op trainersgebied in Nederland niet veel keuzes. Doe maar een buitenlandse trainer.

Met een normale technische staf had je inderdaad makkelijk van Hercules moeten winnen. Het is toch niet normaal wat voor ruimtes er nu nog steeds liggen, iedere wedstrijd krijgt de tegenstander zoveel kansen. Laat ze maar eens beginnen met de organisatie van het elftal om tegengoals te voorkomen. Ga desnoods 5-3-2 spelen. Dit heeft toch geen zin meer om op deze voet door te gaan.Om op je laatste alinea in te haken. Dit is vanaf de voorbereiding al het grote probleem. De cohesie in het team ontbreekt, de verdediging (die voorin al begint) staat gewoon niet. Je kunt als team niet spelen op een 1-0, uitgaan van enige vastigheid en bovenal, er is als aanval niet tegenop de scoren als je er elke wedstrijd 2 a 3 tegenkrijgt. Ik ben dit jaar wat minder in het stadion maar de gaten zijn over het hele veld zo gigantisch. Van alle trainers, hoe matig ze misschien ook zijn, is het er nog geen een gelukt er een team van te maken.

We komen van de beste prestaties in ca 20 jaar en zijn in 2 a 3 jaar naar de slechtste prestaties die ik ooit meegemaakt heb gevallen. Het is in en in triest.

 

+3/-0

Laat ze die Sutalo eerst maar eens verkopen en een goeie leider achter in weer kopen.

 

+1/-0

Niet panikeren. Wat mij betreft nul aankopen in de winter. Ik vind dat Ajax ondanks alles nog wel de derde beste selectie heeft in Nederland. Gebrek aan leiderschap, hiërarchie, communicatie, moraal en motivatie, gecombineerd met een tactische wanboel is een veel groter probleem dan alleen maar kwaliteit.

Ik ben wel voorstander van een andere rigoureuze ingreep. Namelijk overschakelen naar een 5-3-2 systeem. En niet eens zozeer om daarmee de verdediging te verstevigen, maar omdat dit veel beter past bij de huidige spelersselectie. Vleugelverdedigers in plaats van vleugelaanvallers én met de punt naar achteren (een diepliggende spelmaker, want we hebben geen creatieve aanvallende middenvelders) zodat je een 3+1 opbouw hebt.

Voor mij hebben Berghuis en Bergwijn als leiders afgedaan (allebei verkopen in de winterstop), die stropen niet de mouwen op als het tegenzit. Avila en Mikautadze mag je terug verhuren naar plaats van herkomst. Rulli cashen. SAE slijten.

Voorlopig zo: Ramaj; Gaaei, Rensch, Sutalo, Hato, Sosa; Van den Boomen, Tahirovic, Taylor; Brobbey, Akpom.

Laat daarachter de jeugd d.m.v. invalbeurten zich bewijzen: Gorter, Gooijer, Medic, Kaplan, Martha, Mannsverk, Vos, Hlynsson, Misehouy, Godts, Van Axel Dongen, Forbs, Banel.

 

+2/-0

Dit is denk ik van alles dat we de laatste 1,5 seizoen meemaken, het absolute dieptepunt. Op een gegeven moment zijn er ook geen excuses meer, waar Sutalo weer allemaal mee bezig was, is mij echt een raadsel. Ik heb hem lang verdedigd en de hand boven het hoofd gehouden, maar als het tegen derdeklassers zo faliekant misgaat moeten er zo zoetjes aan maar eens conclusies worden getrokken.

Ik zou de gehele selectie de maximale boete geven en allemaal a la Martin Jol trap laten lopen in de ArenA.

 

+1/-0

Ik lees al een paar dagen dat Mikautadze wordt verhuurd rest van het seizoen. Wat mij betreft prima. Hij is derde spits achter Brobbey en Akpom respectievelijk en je wilt hem niet kapot maken op een andere positie.

Hopelijk biedt dit de ruimte om de andere aanvallende posities beter te gaan in te vullen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Kiki schreef op 24 december 2023 om 15:57:

Ik lees al een paar dagen dat Mikautadze wordt verhuurd rest van het seizoen. Wat mij betreft prima. Hij is derde spits achter Brobbey en Akpom respectievelijk en je wilt hem niet kapot maken op een andere positie.

Hopelijk biedt dit de ruimte om de andere aanvallende posities beter te gaan in te vullen.Brobbey en Akpom spelen de laatste tijd vaak samen en in feite gewoon als twee centrumspitsen. Wie ga je daar neerzetten als één van de twee geblesseerd raakt, of Brobbey tegen schorsingen aan gaat lopen wegens aanmerkingen op de leiding?

Mikautadze terugverhuren aan Metz staat gelijk aan afschrijven. Jonge spelers uit een ander land nog geeneens een jaar de kans geven maar eigen jeugd onbeperkt laten aankloten jarenlang ...

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Mike1976 schreef op 24 december 2023 om 16:36:

open/sluit de onderstaande quote:

Kiki schreef op 24 december 2023 om 15:57:

Ik lees al een paar dagen dat Mikautadze wordt verhuurd rest van het seizoen. Wat mij betreft prima. Hij is derde spits achter Brobbey en Akpom respectievelijk en je wilt hem niet kapot maken op een andere positie.

Hopelijk biedt dit de ruimte om de andere aanvallende posities beter te gaan in te vullen.Brobbey en Akpom spelen de laatste tijd vaak samen en in feite gewoon als twee centrumspitsen. Wie ga je daar neerzetten als één van de twee geblesseerd raakt, of Brobbey tegen schorsingen aan gaat lopen wegens aanmerkingen op de leiding?

Mikautadze terugverhuren aan Metz staat gelijk aan afschrijven. Jonge spelers uit een ander land nog geeneens een jaar de kans geven maar eigen jeugd onbeperkt laten aankloten jarenlang ...


Akpom in de spits; een linksbuiten, rechtsbuiten en #10 daaromheen opstellen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Kiki schreef op 24 december 2023 om 17:38:

open/sluit de onderstaande quote:

Mike1976 schreef op 24 december 2023 om 16:36:

open/sluit de onderstaande quote:

Kiki schreef op 24 december 2023 om 15:57:

Ik lees al een paar dagen dat Mikautadze wordt verhuurd rest van het seizoen. Wat mij betreft prima. Hij is derde spits achter Brobbey en Akpom respectievelijk en je wilt hem niet kapot maken op een andere positie.

Hopelijk biedt dit de ruimte om de andere aanvallende posities beter te gaan in te vullen.Brobbey en Akpom spelen de laatste tijd vaak samen en in feite gewoon als twee centrumspitsen. Wie ga je daar neerzetten als één van de twee geblesseerd raakt, of Brobbey tegen schorsingen aan gaat lopen wegens aanmerkingen op de leiding?

Mikautadze terugverhuren aan Metz staat gelijk aan afschrijven. Jonge spelers uit een ander land nog geeneens een jaar de kans geven maar eigen jeugd onbeperkt laten aankloten jarenlang ...


Akpom in de spits; een linksbuiten, rechtsbuiten en #10 daaromheen opstellen.Kortom alles omgooien om het verlies van één speler op te vangen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Mike1976 schreef op 24 december 2023 om 18:59:

open/sluit de onderstaande quote:

Kiki schreef op 24 december 2023 om 17:38:

open/sluit de onderstaande quote:

Mike1976 schreef op 24 december 2023 om 16:36:

open/sluit de onderstaande quote:

Kiki schreef op 24 december 2023 om 15:57:

Ik lees al een paar dagen dat Mikautadze wordt verhuurd rest van het seizoen. Wat mij betreft prima. Hij is derde spits achter Brobbey en Akpom respectievelijk en je wilt hem niet kapot maken op een andere positie.

Hopelijk biedt dit de ruimte om de andere aanvallende posities beter te gaan in te vullen.Brobbey en Akpom spelen de laatste tijd vaak samen en in feite gewoon als twee centrumspitsen. Wie ga je daar neerzetten als één van de twee geblesseerd raakt, of Brobbey tegen schorsingen aan gaat lopen wegens aanmerkingen op de leiding?

Mikautadze terugverhuren aan Metz staat gelijk aan afschrijven. Jonge spelers uit een ander land nog geeneens een jaar de kans geven maar eigen jeugd onbeperkt laten aankloten jarenlang ...


Akpom in de spits; een linksbuiten, rechtsbuiten en #10 daaromheen opstellen.Kortom alles omgooien om het verlies van één speler op te vangen.


Ik snap het niet. Wat ik zei, is een normale opstelling.

 

+1/-0

Lequincio Zeefuik zou ik zien te contacteren, anders doet az het wel. Geen directe versterking, maar over 2 jaar niet meer te betalen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Gengar schreef op 25 december 2023 om 10:18:

Lequincio Zeefuik zou ik zien te contacteren, anders doet az het wel. Geen directe versterking, maar over 2 jaar niet meer te betalen.


Ik volg Volendam niet nauwkeurig genoeg om zijn toekomst te voorspellen, maar ik zie wel graag dit soort investeringen gebeuren. Stel je haalt iemand als Rijkhoff of Zeefuik, dan heb je je spits voor JA en hopelijk later ook voor Ajax 1. We hebben eigenlijk momenteel geen spits in JA. Boerhout heeft nét zijn debuut daar gemaakt, maar dan houdt het ook gelijk op. Zeker als je Mikautadze gaat verhuren, wil je een derde spits ergens hebben rondlopen.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 95 pagina's: 1 2 3 4 ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95

Ajax Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Supporters adviseren nieuwe Technisch Directeur.