Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Supporters adviseren nieuwe Technisch Directeur.

Deze normale topic is open en bestaat uit 119 pagina's: 1 2 3 4 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... 115 116 117 118 119

open/sluit de onderstaande quote:

3LittleBirds schreef op 07 april 2023 om 17:25:

De scouting zal toch echt wel een defensieve middenvelder kunnen vinden die kan voetballen. Wat dat betreft mis je voetbal op die plek zoals Frenky of zo iemand als Martinez. Zo'n speler moet dan gescout worden, er zal er toch wel 1 in Zuid-Amerika rondlopen.Ik denk zeker dat er een paar Zuid-Amerikaanse controlerende middenvelders zijn die interessant kunnen zijn voor Ajax.

Om te beginnen met de spelers waar Ajax het afgelopen jaar al aan gelinkt is:

1 Vinícius Souza (bijna 24 jaar, is eigendom van Lommel SK dat onderdeel uitmaakt van City Football Group, maar hij speelt dit seizoen op huurbasis bij Espanyol). Hij is een echte breker op het middenveld: heeft geweldige intercepties en tackles, is sterk in de lucht, is redelijk snel, heeft veel loopvermogen en beschikt over leiderschap. Zijn passing is redelijk goed, maar niet uitzonderlijk. Hij dribbelt niet veel en behoudt meestal zijn positie om voor defensieve stabiliteit op het middenveld te zorgen. Vanwege zijn (kop)kracht zou hij een ideale opvolger voor Álvarez zijn (en hij is misschien wel beter qua passing): misschien niet een typische Ajaxvoetballer, maar hij zou wel heel belangrijk kunnen zijn bij het onschadelijk maken van o.a. counters, vrije trappen en corners en vanwege zijn leiderschap. Ik verwacht dat Ajax hem voor €10M – €15M zou kunnen kopen (met evt. een terugkoopclausule voor City Football Group). Zou in mijn ogen een prima aankoop kunnen zijn als Álvarez in de zomer vertrekt.

2 André Trindade (bijna 22 jaar, speelt bij Fluminense): een lopende controlerende middenvelder die uitblinkt vanwege zijn dribbels, loopvermogen, techniek, intercepties en tackles. Hij is niet bijzonder snel (maar ook zeker niet traag) en niet heel sterk, maar is lastig van de bal te krijgen. Zijn passing is daarentegen redelijk, maar niet geweldig (tenminste: in de wedstrijden die ik van hem heb gezien) en hij is niet sterk in luchtduels. Hij is dus echt een heel ander type middenvelder dan Álvarez (en misschien wel eerder een “8” dan een “6”; hij speelt meestal als één van de twee controleurs in een 4-2-3-1 formatie bij Fluminense, maar is wel aanvallend ingesteld). Fluminense schijnt €15 – €20M te willen ontvangen: dat is denk ik echt aan de (te) dure kant. Ik zou nu niet meer dan €10M (excl. evt. bonussen) betalen voor André Trindade; ook omdat hij geen enkele ervaring in Europese competities heeft.

3 Alan Varela (bijna 22 jaar, speelt bij Boca Juniors): een controlerende middenvelder met een redelijk goede pass, goede intercepties en tackles en heeft voldoende handelingssnelheid. Behoudt meestal zijn controlerende positie, dus hij loopt niet veel met de bal. Kleine teleurstelling: neemt relatief weinig risico in zijn passing en is niet heel sterk in de lucht. Boca Juniors schijnt €15 – €20M te willen ontvangen: dat is denk ik echt aan de (te) dure kant. Ook voor Varela zou ik nu niet meer dan €10M (excl. evt. bonussen) betalen; ook omdat hij geen enkele ervaring in Europese competities heeft en in mijn ogen geen uitzonderlijk talent is.

4 Santiago Hezze (21 jaar, speelt bij Boca Juniors): net als André Trindade een lopende controlerende middenvelder die uitblinkt vanwege zijn dribbels, loopvermogen, intercepties en tackles. Lijkt iets sneller en agressiever dan André Trindade, maar lijkt ook net wat minder technisch onderlegd dan André Trindade (maar nog steeds behoorlijk goed op technisch vlak). Is duidelijk sterker in de lucht dan André Trindade. Zijn passing is oké, maar niet heel bijzonder in mijn ogen. Ik denk dat hij tussen €5M – €10M kost, dus hij lijkt een goedkoper alternatief voor André Trindade.

5 Pablo Maia Fortunato (21 jaar, speelt bij São Paulo): een mix van een passende en lopende controlerende middenvelder. Heeft een behoorlijk goede pass, wint veel duels en is met zijn dribbelkwaliteiten moeilijk van de bal te krijgen. Heeft ook een goed afstanddschot. Nadeel is dat hij bij São Paulo speelt: ik verwacht dat São Paulo minstens €10M – €15M zou vragen en dat is wat aan de dure kant in mijn ogen. Hij speelt ook pas één seizoen in het eerste elftal van São Paulo. Wel een hele talentvolle speler.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 12 april 2023, 14:46:15.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

3LittleBirds schreef op 07 april 2023 om 17:25:

De scouting zal toch echt wel een defensieve middenvelder kunnen vinden die kan voetballen. Wat dat betreft mis je voetbal op die plek zoals Frenky of zo iemand als Martinez. Zo'n speler moet dan gescout worden, er zal er toch wel 1 in Zuid-Amerika rondlopen.Zuid-Amerikaanse controlerende middenvelders die (nog) NIET aan Ajax zijn gelinkt, maar op basis van de wedstrijden die ik heb gezien wel heel interessant kunnen zijn voor Ajax:

5 Juan Sforza 🇦🇷 🇮🇹
(21 jaar, speelt bij Newell’s Old Boys): een passende controlerende middenvelder (echt een pure “regista”) met een goede korte en lange pass, rust aan de bal, een goede techniek, inzicht, intercepties en tackles. Dribbelt weinig met de bal en behoudt meestal zijn controlerende positie. Is redelijk snel en balvast. Lijkt behoorlijk op Lisandro Martínez qua traptechniek en lange passes (is net als Lisandro ook linksbenig). Is redelijk sterk (ook in de lucht), maar ook zeker niet enorm sterk. Is enigszins wisselvallend qua prestaties, maar over het algemeen presteert hij altijd ruim voldoende en toont vaak leiderschap. Soms mis ik nog wat gif bij hem op de cruciale momenten (in de eigen zestien), maar over het algemeen heeft hij net als veel Zuid-Amerikanen juist wel veel “grinta” (waardoor hij ook behoorlijk wat kaarten pakt). Is denk ik ongeveer van een vergelijkbaar niveau als Lisandro Martínez in 2019 toen hij bij Ajax aansloot (of misschien net iets minder / wisselvalliger). Ik denk dat Ajax hem voor ongeveer €5M (excl. evt. bonussen) kan kopen: dit zou een kosteneffectieve aankoop zijn, het is echt een jongen voor de toekomst. Voor een nog gedetailleerde beschrijving van Sforza, zie: mijn bericht van 20 januari op pagina 38 [https://ajax.supporters.nl/forums/reacties/5/56/38/Supporters-adviseren-nieuwe-Technisch-Directeur].

6 Fabricio Díaz Badaracco 🇺🇾 🇮🇹
(20 jaar, speelt bij Liverpool Montevideo): een lopende controlerende middenvelder die uitblinkt vanwege zijn dribbels, werklust, intercepties en tackles, maar hij heeft ook een goede korte en lange pass en is redelijk snel. Is niet een pure “6” (hij is denk ik meer geschikt om in een formatie met twee controleurs te spelen of als “8”), maar kan deze rol wel vervullen. Pakt wel een hoop gele kaarten door zijn grinta en soms wat wilde overtredingen. Speelt in de Uruguayaanse competitie (dat is toch echt een tandje minder dan o.a. Brazilië en Argentinië) wat het moeilijk maakt om hem te vergelijken met Braziliaanse en Argentijnse leeftijdsgenoten. Toch lijkt hij echt een heel groot talent. Speelde twee maanden geleden een geweldig toernooi (Zuid-Amerikaans Kampioenschap Onder 20 jaar) en was echt de leider van Uruguay O20. Volgens Uruguayaanse en Spaanse media schijnt zijn club Liverpool Montevideo minstens €6M willen hebben voor hem. Mocht dit waar zijn, dan zou het denk ik echt een goede en kosteneffectieve aankoop voor Ajax kunnen zijn. Een hele jonge speler met een enorm potentieel.

7 Emiliano Martínez Toranza 🇺🇾
(23 jaar, speelt bij FC Midtjylland in Denemarken): een passende controlerende middenvelder die uitblinkt vanwege zijn korte en lange passes, techniek en rust aan de bal, maar is ook sterk met zijn dribbels, werklust en intercepties. Hij is gezien zijn lengte van circa 1.85m alleen niet heel sterk (in de lucht), maar ook zeker niet zwak. Het is alleen niet echt een breker, maar echt een voetballende speler. Doet het dit seizoen geweldig voor FC Midtjylland. Heeft inmiddels ook al Europese ervaring wat een extra voordeel is. Het nadeel zal waarschijnlijk de prijs zijn. Ik verwacht dat FC Midtjylland in gaat zetten op minstens €10M. Toch zou dat wel het overwegen waard zijn, want dit is echt een goede speler die denk ik prima bij Ajax past (hij heeft overigens dezelfde voor- en achternaam als de “gekke” Argentijnse keeper; zijn tweede achternaam “Toranza” van moederskant kan helpen om hem van de Argentijn te onderscheiden).

8 Ezequiel Fernández Carballo 🇦🇷
(20 jaar, speelt bij Boca Juniors): een zeer multifunctionele controlerende middenvelder met een behoorlijke pass, goede tackels en intercepties en een uitstekende werklust. Is echt een strijder en geeft echt alles in de duels. Kan ook behoorlijk dribbelen, maar is niet heel snel (maar ook niet traag). Is net als Sforza linksbenig. Is (nog) niet altijd basisspeler bij Boca, maar is wel erg talentvol. Ik verwacht dat hij tussen €5M – €10M kost.

 

+2/-0

Persoonlijk zou ik graag minstens één of twee van de volgende vier controlerende middenvelders zien (dit zijn in mijn ogen de vier meest kosteneffectieve opties): Vinícius Souza, Juan Sforza, Fabricio Díaz Badaracco en Emiliano Martínez Toranza. Daarvan zijn Souza en Martínez de twee spelers die denk ik er relatief (zeer) snel zouden kunnen staan gezien hun Europese bagage, terwijl Sforza en Díaz wellicht een seizoen nodig zullen hebben om te wennen aan Nederland en de Eredivisie. Los daarvan is het natuurlijk ook erg belangrijk of deze jongens het juiste karakter hebben. Gesprekken met deze jongens en hun familie zijn daarbij waarschijnlijk erg belangrijk en doorslaggevend in de keuzes. Daarnaast is de belangrijkste vraag: welke coach staat er volgend jaar voor de selectie? Wat voor formatie zal er worden gespeeld? Welke (combinatie van) type(s) controlerende middenvelders wil de coach hebben (ook in relatie tot welke type(s) centrale verdedigers en backs)? Los van deze vragen ben ik benieuwd: welke controleurs zien jullie graag naar Ajax komen? Ik noem hier natuurlijk nu een aantal nieuwe namen op basis van de wedstrijden die ik heb gezien, maar er zullen vast nog veel meer interessante controlerende middenvelders (in het buitenland) voor Ajax rondlopen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Etienne schreef op 08 april 2023 om 20:58:

Persoonlijk zou ik graag minstens één of twee van de volgende vier controlerende middenvelders zien (dit zijn in mijn ogen de vier meest kosteneffectieve opties): Vinícius Souza, Juan Sforza, Fabricio Díaz Badaracco en Emiliano Martínez Toranza. Daarvan zijn Souza en Martínez de twee spelers die denk ik er relatief (zeer) snel zouden kunnen staan gezien hun Europese bagage, terwijl Sforza en Díaz wellicht een seizoen nodig zullen hebben om te wennen aan Nederland en de Eredivisie. Los daarvan is het natuurlijk ook erg belangrijk of deze jongens het juiste karakter hebben. Gesprekken met deze jongens en hun familie zijn daarbij waarschijnlijk erg belangrijk en doorslaggevend in de keuzes. Daarnaast is de belangrijkste vraag: welke coach staat er volgend jaar voor de selectie? Wat voor formatie zal er worden gespeeld? Welke (combinatie van) type(s) controlerende middenvelders wil de coach hebben (ook in relatie tot welke type(s) centrale verdedigers en backs)? Los van deze vragen ben ik benieuwd: welke controleurs zien jullie graag naar Ajax komen? Ik noem hier natuurlijk nu een aantal nieuwe namen op basis van de wedstrijden die ik heb gezien, maar er zullen vast nog veel meer interessante controlerende middenvelders (in het buitenland) voor Ajax rondlopen.


Dankjewel voor de uitvoerige beschrijvingen. Ben benieuwd of 1 van deze spelers wordt aangetrokken.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

3LittleBirds schreef op 09 april 2023 om 10:10:

Dankjewel voor de uitvoerige beschrijvingen. Ben benieuwd of 1 van deze spelers wordt aangetrokken.Thanks, ik ben ook benieuwd. Ik ga ervan uit dat de scouting deze spelers in ieder geval monitort. Ik moet trouwens zeggen dat Silvano Vos misschien wel een goede interne optie zou kunnen zijn voor (één van) de positie(s) van controlerende middenvelder voor volgend seizoen. Grillitsch vind ik nog steeds lastig te peilen: in de keren dat hij speelde deed hij het best goed, maar hij oogt wat traag. Gezien zijn naar verluidt relatief hoge salaris lijkt het aannemelijk dat Ajax de optie om met hem te verlengen niet gaat lichten. Wat is jouw mening?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Etienne schreef op 09 april 2023 om 20:21:

open/sluit de onderstaande quote:

3LittleBirds schreef op 09 april 2023 om 10:10:

Dankjewel voor de uitvoerige beschrijvingen. Ben benieuwd of 1 van deze spelers wordt aangetrokken.Thanks, ik ben ook benieuwd. Ik ga ervan uit dat de scouting deze spelers in ieder geval monitort. Ik moet trouwens zeggen dat Silvano Vos misschien wel een goede interne optie zou kunnen zijn voor (één van) de positie(s) van controlerende middenvelder voor volgend seizoen. Grillitsch vind ik nog steeds lastig te peilen: in de keren dat hij speelde deed hij het best goed, maar hij oogt wat traag. Gezien zijn naar verluidt relatief hoge salaris lijkt het aannemelijk dat Ajax de optie om met hem te verlengen niet gaat lichten. Wat is jouw mening?Silvano Vos lijkt me een goede interne optie. Natuurlijk jong en geen ervaring, maar als de stand het toe laat is het mooi om zulke jongens een kans te geven en te laten groeien. Goed om erbij te hebben, maar je kan er alleen niet echt op rekenen als vaste kracht. Ergens denk ik dat Hato ook wel zo'n speler kan zijn op het middenveld. Ik zie hem ook nog niet echt als centraal verdediger, wellicht door zn leeftijd. Beetje gek om iemand van 17 centraal in de verdediging te zetten, denk dat de Ligt echt een uitzondering was. Vwb Grillitsch denk ik op basis van de wedstrijd van gister dat hij meer kansen gaat krijgen, wellicht ook in de bekerfinale omdat Taylor geschorst is. Hij heeft erg weinig gespeeld afgelopen 2 jaar. Als hij nu echt paar wedstrijden gaat spelen dan kan je er een beter oordeel over geven. Eigenlijk moet hij het echt laten zien in die paar wedstrijden die nog resteren. Want hij heeft dit jaar 5 potjes gespeeld, waarvan gister als basis en dan is dacht ik 2 miljoen salaris veels te veel. Met een laag salaris en prestatiecontract zou ik het nog wel met hem willen proberen een jaartje.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

3LittleBirds schreef op 10 april 2023 om 15:16:

Silvano Vos lijkt me een goede interne optie. Natuurlijk jong en geen ervaring, maar als de stand het toe laat is het mooi om zulke jongens een kans te geven en te laten groeien. Goed om erbij te hebben, maar je kan er alleen niet echt op rekenen als vaste kracht. Ergens denk ik dat Hato ook wel zo'n speler kan zijn op het middenveld. Ik zie hem ook nog niet echt als centraal verdediger, wellicht door zn leeftijd. Beetje gek om iemand van 17 centraal in de verdediging te zetten, denk dat de Ligt echt een uitzondering was. Vwb Grillitsch denk ik op basis van de wedstrijd van gister dat hij meer kansen gaat krijgen, wellicht ook in de bekerfinale omdat Taylor geschorst is. Hij heeft erg weinig gespeeld afgelopen 2 jaar. Als hij nu echt paar wedstrijden gaat spelen dan kan je er een beter oordeel over geven. Eigenlijk moet hij het echt laten zien in die paar wedstrijden die nog resteren. Want hij heeft dit jaar 5 potjes gespeeld, waarvan gister als basis en dan is dacht ik 2 miljoen salaris veels te veel. Met een laag salaris en prestatiecontract zou ik het nog wel met hem willen proberen een jaartje.Ik ben het helemaal met je eens op alle punten. Vos kun je inderdaad prima laten invallen in competitiewedstrijden waarbij we ruim voor staan: ideaal om hem zo te laten wennen aan Ajax 1. Ik ben het ook zeker met je eens dat Hato nu zeker (nog) niet als LCV moet worden opgesteld gezien zijn onervarenheid en gebrek aan (kop)kracht (door o.a. zijn lengte). Ik denk dat de linksbackpositie ideaal voor hem is om zich te kunnen ontwikkelen en misschien is dit op lange termijn ook wel echt zijn beste positie.

Klopt, eigenlijk moet je Grillitsch een kans geven in een flinke serie wedstrijden achter elkaar om hem echt te kunnen beoordelen. Ik ben benieuwd hoe hij het gaat doen in de resterende competitiewedstrijden en in de bekerfinale (ervan uitgaande dat hij dan start). Helemaal eens: voor zo'n miljoenensalaris zou ik ook niet met hem verlengen. Wel als hij inderdaad bereid is een aanzienlijk lager basissalaris te accepteren met prestatieafhankelijke bonussen.

 

+1/-0

Wat betreft de selectie voor komend seizoen zou ik voor zoiets als onderstaand gaan denk ik:

Uit:

*Stekelenburg of Pasveer
*Timber
*Wijndal
*Sanchez
*Alvarez
*Kudus
*Berghuis of Klaassen (of allebei)
*Lucca

In:

*Rechter centrale verdediger (passer, kopsterk, kan met ruimte in de rug spelen)
*Rechtsback (goed aan de bal, snel en met loopvermogen)
*Verdedigende middenvelder/centrale middenvelder (sterk aan de bal en atletisch)
*Rechtsbuiten (een die er meteen staat)
*Allround spits
*Vos, Misehouy, Godts/Van Axel Dongen en Setford doorschuiven

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

thomas83 schreef op 24 april 2023 om 21:15:

Wat betreft de selectie voor komend seizoen zou ik voor zoiets als onderstaand gaan denk ik:

Uit:

*Stekelenburg of Pasveer
*Timber
*Wijndal
*Sanchez
*Alvarez
*Kudus
*Berghuis of Klaassen (of allebei)
*Lucca

In:

*Rechter centrale verdediger (passer, kopsterk, kan met ruimte in de rug spelen)
*Rechtsback (goed aan de bal, snel en met loopvermogen)
*Verdedigende middenvelder/centrale middenvelder (sterk aan de bal en atletisch)
*Rechtsbuiten (een die er meteen staat)
*Allround spits
*Vos, Misehouy, Godts/Van Axel Dongen en Setford doorschuivenUit:

*Bergwijn

;)

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 24 april 2023 om 21:54:

Uit:

*Bergwijn

;)Weinig reden om een van je meest getalenteerde spelers te verkopen. Als een club veel geld biedt zou je er misschien nog aan kunnen denken, maar dat lijkt me niet waarschijnlijk. Het is logischer om gewoon een goede trainer aan te stellen die hem weer aan de praat kan krijgen. Hij moet fit aan het nieuwe seizoen beginnen en het plezier en vertrouwen in zijn spel hervinden.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

thomas83 schreef op 24 april 2023 om 23:44:

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 24 april 2023 om 21:54:

Uit:

*Bergwijn

;)Weinig reden om een van je meest getalenteerde spelers te verkopen. Als een club veel geld biedt zou je er misschien nog aan kunnen denken, maar dat lijkt me niet waarschijnlijk. Het is logischer om gewoon een goede trainer aan te stellen die hem weer aan de praat kan krijgen. Hij moet fit aan het nieuwe seizoen beginnen en het plezier en vertrouwen in zijn spel hervinden.Ik begrijp het wel hoor, je bent jaren stevig all-in gegaan op hoe goed is wel niet was, dan kun je op een gegeven moment niet meer terug.

Maar is het echt aan een trainer om een vent van inmiddels 25 aan de praat te krijgen ? :)

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

thomas83 schreef op 24 april 2023 om 23:44:

Weinig reden om een van je meest getalenteerde spelers te verkopen. Als een club veel geld biedt zou je er misschien nog aan kunnen denken, maar dat lijkt me niet waarschijnlijk. Het is logischer om gewoon een goede trainer aan te stellen die hem weer aan de praat kan krijgen. Hij moet fit aan het nieuwe seizoen beginnen en het plezier en vertrouwen in zijn spel hervinden.Hij is dan wel een meester geworden in het verbergen van zijn talent. We moeten al ver teruggaan denk ik om een buitenspeler te vinden met zo'n slechte statistieken. Voor mij een speler die in het rijtje Promes kan eerlijk gezegd. Als het team goed draait en hij wordt op zijn wenken bediend, dan heb je er iets aan (al is het weinig). Als het team niet goed draait, heb je er niets aan en kan je beter iemand anders opstellen. Voor het geld dat hij gekost heeft, is dat gewoon veel te weinig.

 

+3/-0

Terug naar de basis veel jeugd, ophouden met dat kopen van allerlei spelers! Ajax is gewoon kapot gekocht.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

thomas83 schreef op 24 april 2023 om 23:44:

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 24 april 2023 om 21:54:

Uit:

*Bergwijn

;)Weinig reden om een van je meest getalenteerde spelers te verkopen. Als een club veel geld biedt zou je er misschien nog aan kunnen denken, maar dat lijkt me niet waarschijnlijk. Het is logischer om gewoon een goede trainer aan te stellen die hem weer aan de praat kan krijgen. Hij moet fit aan het nieuwe seizoen beginnen en het plezier en vertrouwen in zijn spel hervinden.Een Bergwijn wint geen wedstrijden voor je ..
Mooiweervoetballer….zelfs een amateur kan in een perfect draaiend team in ‘the winning mood’ mee …

Gewoon afscheid van nemen.. Toulouse lijkt me wel wat voor hem ..

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Bjorn121 schreef op 25 april 2023 om 08:41:

open/sluit de onderstaande quote:

thomas83 schreef op 24 april 2023 om 23:44:

Weinig reden om een van je meest getalenteerde spelers te verkopen. Als een club veel geld biedt zou je er misschien nog aan kunnen denken, maar dat lijkt me niet waarschijnlijk. Het is logischer om gewoon een goede trainer aan te stellen die hem weer aan de praat kan krijgen. Hij moet fit aan het nieuwe seizoen beginnen en het plezier en vertrouwen in zijn spel hervinden.Hij is dan wel een meester geworden in het verbergen van zijn talent. We moeten al ver teruggaan denk ik om een buitenspeler te vinden met zo'n slechte statistieken. Voor mij een speler die in het rijtje Promes kan eerlijk gezegd. Als het team goed draait en hij wordt op zijn wenken bediend, dan heb je er iets aan (al is het weinig). Als het team niet goed draait, heb je er niets aan en kan je beter iemand anders opstellen. Voor het geld dat hij gekost heeft, is dat gewoon veel te weinig.Bij Tottenham en Oranje heeft ie ook niks laten zien. Zijn succesvolle periode was bij PSV. In de Eredivisie en in een systeem waarin hij de tijd en ruimte krijgt. Dan komt hij in zijn element, want hij is vrij snel en heeft een hard schot. En zelfs dan, bij PSV liep ie slechts 1 op 5, vooral in Europa bracht ie het niet.

Net als Bergwijn zal Thomas Grillitsch ook nooit laten vallen. Brengt het duidelijk niet, maar daar zullen ook wel allerlei externe factoren voor zijn die deze zeer getalenteerde wereldspeler ervan weerhouden te shinen in de ArenA. ;)

Hij had wel enigszins gelijk over Tadic moet ik toegeven. Wilde hem dit jaar eigenlijk al weg doen maar ik denk dat het zonder hem nog minder zou zijn. Zijn beleving, professionaliteit en zijn statistieken kunnen nog niet gemist worden. Ook al wordt ie duidelijk minder.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 24 april 2023 om 23:51:

Ik begrijp het wel hoor, je bent jaren stevig all-in gegaan op hoe goed is wel niet was, dan kun je op een gegeven moment niet meer terug.

Maar is het echt aan een trainer om een vent van inmiddels 25 aan de praat te krijgen ? :)Stevig all-in gegaan? Vertel.

Ik zeg natuurlijk niet dat Bergwijn zijn matige seizoen niet vooral aan hemzelf ligt, maar het is de taak van de trainer om spelers optimaal te laten functioneren. Dat zie ik zeker ook niet gebeuren en daar valt nog veel winst te boeken. Spelers maken dit seizoen bijvoorbeeld maar amper loopacties voor elkaar, en daardoor beperk je ze ook in hun mogelijkheden. Zie bijvoorbeeld de bekerwedstrijd tegen Sparta, waar Kudus vol de loopactie naar buiten toe maakt zodat Bergwijn ruimte heeft om uit te halen. Hoe vaak hebben we dat soort loopacties dit seizoen nou helemaal gezien?

open/sluit de onderstaande quote:

Bjorn121 schreef op 25 april 2023 om 08:41:

Hij is dan wel een meester geworden in het verbergen van zijn talent. We moeten al ver teruggaan denk ik om een buitenspeler te vinden met zo'n slechte statistieken. Voor mij een speler die in het rijtje Promes kan eerlijk gezegd. Als het team goed draait en hij wordt op zijn wenken bediend, dan heb je er iets aan (al is het weinig). Als het team niet goed draait, heb je er niets aan en kan je beter iemand anders opstellen. Voor het geld dat hij gekost heeft, is dat gewoon veel te weinig.
Talent en prestaties zijn twee heel verschillende dingen. Zijn problemen van dit seizoen zijn meer fysiek of mentaal van aard. Geen idee wat jij precies met statistieken bedoelt, maar daarbij denk ik in de eerste plaats aan betrokkenheid bij doelpunten in de vorm van goals en assists. Wat dat betreft kan je moeilijk stellen dat je ver terug moet gaan om zulke slechte statistieken voor een buitenspeler te vinden. Promes en Neres deden het niet beter in hun laatste seizoen. Antony ook niet. En dat was in een beter functionerend team met betere spelers om hen heen. En nee, dit soort cijfers vertellen niet het hele verhaal.

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 25 april 2023 om 11:47:

Bij Tottenham en Oranje heeft ie ook niks laten zien. Zijn succesvolle periode was bij PSV. In de Eredivisie en in een systeem waarin hij de tijd en ruimte krijgt. Dan komt hij in zijn element, want hij is vrij snel en heeft een hard schot. En zelfs dan, bij PSV liep ie slechts 1 op 5, vooral in Europa bracht ie het niet.

Net als Bergwijn zal Thomas Grillitsch ook nooit laten vallen. Brengt het duidelijk niet, maar daar zullen ook wel allerlei externe factoren voor zijn die deze zeer getalenteerde wereldspeler ervan weerhouden te shinen in de ArenA. ;)

Hij had wel enigszins gelijk over Tadic moet ik toegeven. Wilde hem dit jaar eigenlijk al weg doen maar ik denk dat het zonder hem nog minder zou zijn. Zijn beleving, professionaliteit en zijn statistieken kunnen nog niet gemist worden. Ook al wordt ie duidelijk minder.In Oranje is hij de laatste anderhalf jaar wel gaan presteren, sinds de aanstelling van Van Gaal ongeveer.

Hoe kom je er nu weer ineens bij dat ik Grillisch nooit zou laten vallen? Ik vind het simpelweg raar dat de enige verdedigende middenvelder die kan voetballen en rust aan de bal heeft niet vaker een kans heeft gekregen als het juist de opbouw is waarmee je zo lang hebt geworsteld dit seizoen, dus daarom heb ik meerdere malen voor hem gepleit de afgelopen maanden.

Hij heeft het ook best goed gedaan in de wedstrijden waarin hij de kans heeft gekregen de laatste tijd. Wat mij betreft is het dus zeker een optie dat hij blijft. Hij is goed genoeg, heeft ervaring op een goed niveau en is een speler die bij je manier van spelen past.

Over Tadic zat je er naast ja. Haller en Martinez missen we ook een stuk meer dan jij dacht. Martinez was niet goed genoeg zei je toch altijd? :) Nu moet ik zeggen dat ik zelf ook dacht dat Brobbey een betere vervanger van Haller kon zijn omdat je met hem op verschillende manieren kan spelen door de snelheid die hij brengt, maar ik had niet verwacht dat hij zo zou ploeteren met zijn conditie. Voor komend seizoen moet er echt goed gekeken worden naar nieuwe spelers die ook zo snel mogelijk inzetbaar zijn.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

thomas83 schreef op 25 april 2023 om 19:20:

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 24 april 2023 om 23:51:

Ik begrijp het wel hoor, je bent jaren stevig all-in gegaan op hoe goed is wel niet was, dan kun je op een gegeven moment niet meer terug.

Maar is het echt aan een trainer om een vent van inmiddels 25 aan de praat te krijgen ? :)Stevig all-in gegaan? Vertel.

Ik zeg natuurlijk niet dat Bergwijn zijn matige seizoen niet vooral aan hemzelf ligt, maar het is de taak van de trainer om spelers optimaal te laten functioneren. Dat zie ik zeker ook niet gebeuren en daar valt nog veel winst te boeken. Spelers maken dit seizoen bijvoorbeeld maar amper loopacties voor elkaar, en daardoor beperk je ze ook in hun mogelijkheden. Zie bijvoorbeeld de bekerwedstrijd tegen Sparta, waar Kudus vol de loopactie naar buiten toe maakt zodat Bergwijn ruimte heeft om uit te halen. Hoe vaak hebben we dat soort loopacties dit seizoen nou helemaal gezien?

open/sluit de onderstaande quote:

Bjorn121 schreef op 25 april 2023 om 08:41:

Hij is dan wel een meester geworden in het verbergen van zijn talent. We moeten al ver teruggaan denk ik om een buitenspeler te vinden met zo'n slechte statistieken. Voor mij een speler die in het rijtje Promes kan eerlijk gezegd. Als het team goed draait en hij wordt op zijn wenken bediend, dan heb je er iets aan (al is het weinig). Als het team niet goed draait, heb je er niets aan en kan je beter iemand anders opstellen. Voor het geld dat hij gekost heeft, is dat gewoon veel te weinig.
Talent en prestaties zijn twee heel verschillende dingen. Zijn problemen van dit seizoen zijn meer fysiek of mentaal van aard. Geen idee wat jij precies met statistieken bedoelt, maar daarbij denk ik in de eerste plaats aan betrokkenheid bij doelpunten in de vorm van goals en assists. Wat dat betreft kan je moeilijk stellen dat je ver terug moet gaan om zulke slechte statistieken voor een buitenspeler te vinden. Promes en Neres deden het niet beter in hun laatste seizoen. Antony ook niet. En dat was in een beter functionerend team met betere spelers om hen heen. En nee, dit soort cijfers vertellen niet het hele verhaal.

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 25 april 2023 om 11:47:

Bij Tottenham en Oranje heeft ie ook niks laten zien. Zijn succesvolle periode was bij PSV. In de Eredivisie en in een systeem waarin hij de tijd en ruimte krijgt. Dan komt hij in zijn element, want hij is vrij snel en heeft een hard schot. En zelfs dan, bij PSV liep ie slechts 1 op 5, vooral in Europa bracht ie het niet.

Net als Bergwijn zal Thomas Grillitsch ook nooit laten vallen. Brengt het duidelijk niet, maar daar zullen ook wel allerlei externe factoren voor zijn die deze zeer getalenteerde wereldspeler ervan weerhouden te shinen in de ArenA. ;)

Hij had wel enigszins gelijk over Tadic moet ik toegeven. Wilde hem dit jaar eigenlijk al weg doen maar ik denk dat het zonder hem nog minder zou zijn. Zijn beleving, professionaliteit en zijn statistieken kunnen nog niet gemist worden. Ook al wordt ie duidelijk minder.In Oranje is hij de laatste anderhalf jaar wel gaan presteren, sinds de aanstelling van Van Gaal ongeveer.

Hoe kom je er nu weer ineens bij dat ik Grillisch nooit zou laten vallen? Ik vind het simpelweg raar dat de enige verdedigende middenvelder die kan voetballen en rust aan de bal heeft niet vaker een kans heeft gekregen als het juist de opbouw is waarmee je zo lang hebt geworsteld dit seizoen, dus daarom heb ik meerdere malen voor hem gepleit de afgelopen maanden.

Hij heeft het ook best goed gedaan in de wedstrijden waarin hij de kans heeft gekregen de laatste tijd. Wat mij betreft is het dus zeker een optie dat hij blijft. Hij is goed genoeg, heeft ervaring op een goed niveau en is een speler die bij je manier van spelen past.

Over Tadic zat je er naast ja. Haller en Martinez missen we ook een stuk meer dan jij dacht. Martinez was niet goed genoeg zei je toch altijd? :) Nu moet ik zeggen dat ik zelf ook dacht dat Brobbey een betere vervanger van Haller kon zijn omdat je met hem op verschillende manieren kan spelen door de snelheid die hij brengt, maar ik had niet verwacht dat hij zo zou ploeteren met zijn conditie. Voor komend seizoen moet er echt goed gekeken worden naar nieuwe spelers die ook zo snel mogelijk inzetbaar zijn.Martinez heb ik volkomen verkeerd ingeschat. Ik dacht dat die leuk meedeed door Timber, maar dit seizoen wijst duidelijk uit dat het andersom was. Ook dacht ik dat Brobbey het beter zou doen dan Haller, nou dat is niet gebleken.

Toch vind ik Tadic, Haller en Tagliafico die je er ongetwijfeld bij zult halen dan niet per se ineens hele goede spelers. Het is goed dat Tadic er nog is, want het is de beste spits in de selectie. Toch kan hij op CL-niveau ook niet meer echt mee. Dat Brobbey, Wijndal en Bergwijn zwaar teleur stellen wil niet zeggen dat hun voorgangers nou echt veel beter waren.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

thomas83 schreef op 25 april 2023 om 19:20:

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 24 april 2023 om 23:51:

Ik begrijp het wel hoor, je bent jaren stevig all-in gegaan op hoe goed is wel niet was, dan kun je op een gegeven moment niet meer terug.

Maar is het echt aan een trainer om een vent van inmiddels 25 aan de praat te krijgen ? :)Stevig all-in gegaan? Vertel.

Ik zeg natuurlijk niet dat Bergwijn zijn matige seizoen niet vooral aan hemzelf ligt, maar het is de taak van de trainer om spelers optimaal te laten functioneren. Dat zie ik zeker ook niet gebeuren en daar valt nog veel winst te boeken. Spelers maken dit seizoen bijvoorbeeld maar amper loopacties voor elkaar, en daardoor beperk je ze ook in hun mogelijkheden. Zie bijvoorbeeld de bekerwedstrijd tegen Sparta, waar Kudus vol de loopactie naar buiten toe maakt zodat Bergwijn ruimte heeft om uit te halen. Hoe vaak hebben we dat soort loopacties dit seizoen nou helemaal gezien?

open/sluit de onderstaande quote:

Bjorn121 schreef op 25 april 2023 om 08:41:

Hij is dan wel een meester geworden in het verbergen van zijn talent. We moeten al ver teruggaan denk ik om een buitenspeler te vinden met zo'n slechte statistieken. Voor mij een speler die in het rijtje Promes kan eerlijk gezegd. Als het team goed draait en hij wordt op zijn wenken bediend, dan heb je er iets aan (al is het weinig). Als het team niet goed draait, heb je er niets aan en kan je beter iemand anders opstellen. Voor het geld dat hij gekost heeft, is dat gewoon veel te weinig.
Talent en prestaties zijn twee heel verschillende dingen. Zijn problemen van dit seizoen zijn meer fysiek of mentaal van aard. Geen idee wat jij precies met statistieken bedoelt, maar daarbij denk ik in de eerste plaats aan betrokkenheid bij doelpunten in de vorm van goals en assists. Wat dat betreft kan je moeilijk stellen dat je ver terug moet gaan om zulke slechte statistieken voor een buitenspeler te vinden. Promes en Neres deden het niet beter in hun laatste seizoen. Antony ook niet. En dat was in een beter functionerend team met betere spelers om hen heen. En nee, dit soort cijfers vertellen niet het hele verhaal.

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 25 april 2023 om 11:47:

Bij Tottenham en Oranje heeft ie ook niks laten zien. Zijn succesvolle periode was bij PSV. In de Eredivisie en in een systeem waarin hij de tijd en ruimte krijgt. Dan komt hij in zijn element, want hij is vrij snel en heeft een hard schot. En zelfs dan, bij PSV liep ie slechts 1 op 5, vooral in Europa bracht ie het niet.

Net als Bergwijn zal Thomas Grillitsch ook nooit laten vallen. Brengt het duidelijk niet, maar daar zullen ook wel allerlei externe factoren voor zijn die deze zeer getalenteerde wereldspeler ervan weerhouden te shinen in de ArenA. ;)

Hij had wel enigszins gelijk over Tadic moet ik toegeven. Wilde hem dit jaar eigenlijk al weg doen maar ik denk dat het zonder hem nog minder zou zijn. Zijn beleving, professionaliteit en zijn statistieken kunnen nog niet gemist worden. Ook al wordt ie duidelijk minder.In Oranje is hij de laatste anderhalf jaar wel gaan presteren, sinds de aanstelling van Van Gaal ongeveer.

Hoe kom je er nu weer ineens bij dat ik Grillisch nooit zou laten vallen? Ik vind het simpelweg raar dat de enige verdedigende middenvelder die kan voetballen en rust aan de bal heeft niet vaker een kans heeft gekregen als het juist de opbouw is waarmee je zo lang hebt geworsteld dit seizoen, dus daarom heb ik meerdere malen voor hem gepleit de afgelopen maanden.

Hij heeft het ook best goed gedaan in de wedstrijden waarin hij de kans heeft gekregen de laatste tijd. Wat mij betreft is het dus zeker een optie dat hij blijft. Hij is goed genoeg, heeft ervaring op een goed niveau en is een speler die bij je manier van spelen past.

Over Tadic zat je er naast ja. Haller en Martinez missen we ook een stuk meer dan jij dacht. Martinez was niet goed genoeg zei je toch altijd? :) Nu moet ik zeggen dat ik zelf ook dacht dat Brobbey een betere vervanger van Haller kon zijn omdat je met hem op verschillende manieren kan spelen door de snelheid die hij brengt, maar ik had niet verwacht dat hij zo zou ploeteren met zijn conditie. Voor komend seizoen moet er echt goed gekeken worden naar nieuwe spelers die ook zo snel mogelijk inzetbaar zijn.Alinea 1: Het zoveelste excuus van je om Bergwijn te beschermen. "Het ligt aan de trainer en aan medespelers dat er niet genoeg loopacties voor hem gemaakt worden".

Ik zou het wel cool vinden als je gewoon zou zeggen dat je ernaast zat. Zoals ik met Martinez bijvoorbeeld.

En dat hij zou presteren bij Oranje. Nou ik vond hem serieus de slechtste man op het WK.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 25 april 2023 om 22:58:

open/sluit de onderstaande quote:

thomas83 schreef op 25 april 2023 om 19:20:

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 24 april 2023 om 23:51:

Ik begrijp het wel hoor, je bent jaren stevig all-in gegaan op hoe goed is wel niet was, dan kun je op een gegeven moment niet meer terug.

Maar is het echt aan een trainer om een vent van inmiddels 25 aan de praat te krijgen ? :)Stevig all-in gegaan? Vertel.

Ik zeg natuurlijk niet dat Bergwijn zijn matige seizoen niet vooral aan hemzelf ligt, maar het is de taak van de trainer om spelers optimaal te laten functioneren. Dat zie ik zeker ook niet gebeuren en daar valt nog veel winst te boeken. Spelers maken dit seizoen bijvoorbeeld maar amper loopacties voor elkaar, en daardoor beperk je ze ook in hun mogelijkheden. Zie bijvoorbeeld de bekerwedstrijd tegen Sparta, waar Kudus vol de loopactie naar buiten toe maakt zodat Bergwijn ruimte heeft om uit te halen. Hoe vaak hebben we dat soort loopacties dit seizoen nou helemaal gezien?

open/sluit de onderstaande quote:

Bjorn121 schreef op 25 april 2023 om 08:41:

Hij is dan wel een meester geworden in het verbergen van zijn talent. We moeten al ver teruggaan denk ik om een buitenspeler te vinden met zo'n slechte statistieken. Voor mij een speler die in het rijtje Promes kan eerlijk gezegd. Als het team goed draait en hij wordt op zijn wenken bediend, dan heb je er iets aan (al is het weinig). Als het team niet goed draait, heb je er niets aan en kan je beter iemand anders opstellen. Voor het geld dat hij gekost heeft, is dat gewoon veel te weinig.
Talent en prestaties zijn twee heel verschillende dingen. Zijn problemen van dit seizoen zijn meer fysiek of mentaal van aard. Geen idee wat jij precies met statistieken bedoelt, maar daarbij denk ik in de eerste plaats aan betrokkenheid bij doelpunten in de vorm van goals en assists. Wat dat betreft kan je moeilijk stellen dat je ver terug moet gaan om zulke slechte statistieken voor een buitenspeler te vinden. Promes en Neres deden het niet beter in hun laatste seizoen. Antony ook niet. En dat was in een beter functionerend team met betere spelers om hen heen. En nee, dit soort cijfers vertellen niet het hele verhaal.

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 25 april 2023 om 11:47:

Bij Tottenham en Oranje heeft ie ook niks laten zien. Zijn succesvolle periode was bij PSV. In de Eredivisie en in een systeem waarin hij de tijd en ruimte krijgt. Dan komt hij in zijn element, want hij is vrij snel en heeft een hard schot. En zelfs dan, bij PSV liep ie slechts 1 op 5, vooral in Europa bracht ie het niet.

Net als Bergwijn zal Thomas Grillitsch ook nooit laten vallen. Brengt het duidelijk niet, maar daar zullen ook wel allerlei externe factoren voor zijn die deze zeer getalenteerde wereldspeler ervan weerhouden te shinen in de ArenA. ;)

Hij had wel enigszins gelijk over Tadic moet ik toegeven. Wilde hem dit jaar eigenlijk al weg doen maar ik denk dat het zonder hem nog minder zou zijn. Zijn beleving, professionaliteit en zijn statistieken kunnen nog niet gemist worden. Ook al wordt ie duidelijk minder.In Oranje is hij de laatste anderhalf jaar wel gaan presteren, sinds de aanstelling van Van Gaal ongeveer.

Hoe kom je er nu weer ineens bij dat ik Grillisch nooit zou laten vallen? Ik vind het simpelweg raar dat de enige verdedigende middenvelder die kan voetballen en rust aan de bal heeft niet vaker een kans heeft gekregen als het juist de opbouw is waarmee je zo lang hebt geworsteld dit seizoen, dus daarom heb ik meerdere malen voor hem gepleit de afgelopen maanden.

Hij heeft het ook best goed gedaan in de wedstrijden waarin hij de kans heeft gekregen de laatste tijd. Wat mij betreft is het dus zeker een optie dat hij blijft. Hij is goed genoeg, heeft ervaring op een goed niveau en is een speler die bij je manier van spelen past.

Over Tadic zat je er naast ja. Haller en Martinez missen we ook een stuk meer dan jij dacht. Martinez was niet goed genoeg zei je toch altijd? :) Nu moet ik zeggen dat ik zelf ook dacht dat Brobbey een betere vervanger van Haller kon zijn omdat je met hem op verschillende manieren kan spelen door de snelheid die hij brengt, maar ik had niet verwacht dat hij zo zou ploeteren met zijn conditie. Voor komend seizoen moet er echt goed gekeken worden naar nieuwe spelers die ook zo snel mogelijk inzetbaar zijn.Alinea 1: Het zoveelste excuus van je om Bergwijn te beschermen. "Het ligt aan de trainer en aan medespelers dat er niet genoeg loopacties voor hem gemaakt worden".

Ik zou het wel cool vinden als je gewoon zou zeggen dat je ernaast zat. Zoals ik met Martinez bijvoorbeeld.

En dat hij zou presteren bij Oranje. Nou ik vond hem serieus de slechtste man op het WK.Dat was Taylor.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

tackle schreef op 26 april 2023 om 10:37:

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 25 april 2023 om 22:58:

open/sluit de onderstaande quote:

thomas83 schreef op 25 april 2023 om 19:20:

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 24 april 2023 om 23:51:

Ik begrijp het wel hoor, je bent jaren stevig all-in gegaan op hoe goed is wel niet was, dan kun je op een gegeven moment niet meer terug.

Maar is het echt aan een trainer om een vent van inmiddels 25 aan de praat te krijgen ? :)Stevig all-in gegaan? Vertel.

Ik zeg natuurlijk niet dat Bergwijn zijn matige seizoen niet vooral aan hemzelf ligt, maar het is de taak van de trainer om spelers optimaal te laten functioneren. Dat zie ik zeker ook niet gebeuren en daar valt nog veel winst te boeken. Spelers maken dit seizoen bijvoorbeeld maar amper loopacties voor elkaar, en daardoor beperk je ze ook in hun mogelijkheden. Zie bijvoorbeeld de bekerwedstrijd tegen Sparta, waar Kudus vol de loopactie naar buiten toe maakt zodat Bergwijn ruimte heeft om uit te halen. Hoe vaak hebben we dat soort loopacties dit seizoen nou helemaal gezien?

open/sluit de onderstaande quote:

Bjorn121 schreef op 25 april 2023 om 08:41:

Hij is dan wel een meester geworden in het verbergen van zijn talent. We moeten al ver teruggaan denk ik om een buitenspeler te vinden met zo'n slechte statistieken. Voor mij een speler die in het rijtje Promes kan eerlijk gezegd. Als het team goed draait en hij wordt op zijn wenken bediend, dan heb je er iets aan (al is het weinig). Als het team niet goed draait, heb je er niets aan en kan je beter iemand anders opstellen. Voor het geld dat hij gekost heeft, is dat gewoon veel te weinig.
Talent en prestaties zijn twee heel verschillende dingen. Zijn problemen van dit seizoen zijn meer fysiek of mentaal van aard. Geen idee wat jij precies met statistieken bedoelt, maar daarbij denk ik in de eerste plaats aan betrokkenheid bij doelpunten in de vorm van goals en assists. Wat dat betreft kan je moeilijk stellen dat je ver terug moet gaan om zulke slechte statistieken voor een buitenspeler te vinden. Promes en Neres deden het niet beter in hun laatste seizoen. Antony ook niet. En dat was in een beter functionerend team met betere spelers om hen heen. En nee, dit soort cijfers vertellen niet het hele verhaal.

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 25 april 2023 om 11:47:

Bij Tottenham en Oranje heeft ie ook niks laten zien. Zijn succesvolle periode was bij PSV. In de Eredivisie en in een systeem waarin hij de tijd en ruimte krijgt. Dan komt hij in zijn element, want hij is vrij snel en heeft een hard schot. En zelfs dan, bij PSV liep ie slechts 1 op 5, vooral in Europa bracht ie het niet.

Net als Bergwijn zal Thomas Grillitsch ook nooit laten vallen. Brengt het duidelijk niet, maar daar zullen ook wel allerlei externe factoren voor zijn die deze zeer getalenteerde wereldspeler ervan weerhouden te shinen in de ArenA. ;)

Hij had wel enigszins gelijk over Tadic moet ik toegeven. Wilde hem dit jaar eigenlijk al weg doen maar ik denk dat het zonder hem nog minder zou zijn. Zijn beleving, professionaliteit en zijn statistieken kunnen nog niet gemist worden. Ook al wordt ie duidelijk minder.In Oranje is hij de laatste anderhalf jaar wel gaan presteren, sinds de aanstelling van Van Gaal ongeveer.

Hoe kom je er nu weer ineens bij dat ik Grillisch nooit zou laten vallen? Ik vind het simpelweg raar dat de enige verdedigende middenvelder die kan voetballen en rust aan de bal heeft niet vaker een kans heeft gekregen als het juist de opbouw is waarmee je zo lang hebt geworsteld dit seizoen, dus daarom heb ik meerdere malen voor hem gepleit de afgelopen maanden.

Hij heeft het ook best goed gedaan in de wedstrijden waarin hij de kans heeft gekregen de laatste tijd. Wat mij betreft is het dus zeker een optie dat hij blijft. Hij is goed genoeg, heeft ervaring op een goed niveau en is een speler die bij je manier van spelen past.

Over Tadic zat je er naast ja. Haller en Martinez missen we ook een stuk meer dan jij dacht. Martinez was niet goed genoeg zei je toch altijd? :) Nu moet ik zeggen dat ik zelf ook dacht dat Brobbey een betere vervanger van Haller kon zijn omdat je met hem op verschillende manieren kan spelen door de snelheid die hij brengt, maar ik had niet verwacht dat hij zo zou ploeteren met zijn conditie. Voor komend seizoen moet er echt goed gekeken worden naar nieuwe spelers die ook zo snel mogelijk inzetbaar zijn.Alinea 1: Het zoveelste excuus van je om Bergwijn te beschermen. "Het ligt aan de trainer en aan medespelers dat er niet genoeg loopacties voor hem gemaakt worden".

Ik zou het wel cool vinden als je gewoon zou zeggen dat je ernaast zat. Zoals ik met Martinez bijvoorbeeld.

En dat hij zou presteren bij Oranje. Nou ik vond hem serieus de slechtste man op het WK.Dat was Taylor.Lood om oud ijzer. Ik denk dat we het erover eens zijn dat hij niet goed was en dat de stelling dat hij sinds van Gaal goed speelt in Oranje naar de prullenbak kan.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 119 pagina's: 1 2 3 4 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... 115 116 117 118 119

Ajax Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Supporters adviseren nieuwe Technisch Directeur.