Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Oranje & overige interlands » Nederlands elftal

Deze normale topic is open en bestaat uit 26 pagina's: 1 2 3 4 ... 21 22 23 24 25 26

open/sluit de onderstaande quote:

DelCampo schreef op 14 oktober 2021 om 13:57:

(...)
De 100 meter in 12 seconden en 8 km. in 90 minuten is geen prestatie: ik loop -ongetraind- de 100 meter in 11,6 seconden ,en 8 km in 90 minuten is een gewoon wandeltempo zoals ik uit mijn dagelijkse 10km wandelingen weet ..Ach, al die randzaken leiden alleen maar af van de kernkwaliteiten die (prof)voetballers moeten beheersen.

Hoeveel meter loopt Messi trouwens in een wedstrijd?
En hoeveel daarvan in wandeltempo?
En hoeveel prijzen heeft hij daarmee gewonnen?

 

+2/-1

Dit is toch weer bizar lachwekkend. De hele pot lijkt al nergens op, en vervolgens ga ja angstig achterin rondspelen na een 1-2 waarbij al alles misgaat. Werkelijk niemand doet ook maar een poging te willen voetballen. Slordig, ongeïnspireerd, traag, moedeloos, passieloos. Dit was echt schandalig slecht.

Wijnaldum was weer ouderwets slecht, maar wat Koopmeiners en Gravenberch laten zien slaat echt nergens op.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 13 november 2021, 22:39:27.

 

+2/-0

0-2 voor en gewoon weggeven en er alsnog om moeten spelen tegen de Noren....zo ontzettend slecht dit...

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Quido schreef op 13 november 2021 om 22:30:

Dit is toch weer bizar lachwekkend. De hele pot lijkt al nergens op, en vervolgens ga ja angstig achterin rondspelen na een 1-2 waarbij al alles misgaat. Werkelijk niemand doet ook maar een poging te willen voetballen. Slordig, ongeïnspireerd, traag, moedeloos, passieloos. Dit was echt schandalig slecht.

Wijnaldum was weer ouderwets slecht, maar wat Koopmeiners en Gravenberch laten zien slaat echt nergens op.Dat is het grote probleem. Het uitspelen van de tijd wordt opgevat door onze ervaren routiniers als stoppen met voetballen. Dan heb ik ook meer met de visie van Depay dat er druk op de tegenstander gehouden moet worden dan het idee van Van Dijk dat er meer mensen moeten inzakken.

In dat opzicht is er nog niets veranderd ten opzichte van het EK. Nog steeds zie je geregeld dat de verdediging niet opschuift en zo op het middenveld enorme ruimtes ontstaan voor de tegenstander. Bij balverlies staan vaak beide aanvallende middenvelders voor de bal, omdat die alleen maar bezig zijn met loopacties richting de zestien, en dus staat De Jong er als enige voor om die tegenaanval snel teniet te doen.

In de grote ruimte is Van Dijk individueel geweldig. Die durft gerust die ruimte weg te geven en dan in een 1-tegen-1-situatie te komen om het duel op kracht of snelheid te winnen. Bij Liverpool doet hij dat geweldig. Echter past dat speltype niet bij Oranje. Hij moet beseffen dat bij het Nederlands Elftal veel pro-actiever verdedigd moet worden. Dat houdt in dat de linies dichter op elkaar moeten spelen en er meer coaching nodig is.

 

+1/-0

Het is blijkbaar beroerd gesteld met allround middenvelders in Nederland .
Bij AJAX heb je iemand op links lopen die er momenteel ook niet veel van bakt . En in het Nederlands Elftal valt er ook al niks degelijks op te stellen.

Zo’n Wijnaldum is ook totaal overhyped ..

Laat je Gravenberch invallen bij Oranje , leidt dat meteen tot puntenverlies.!

Als je Gravenberch überhaupt selecteert voor Oranje dan heb je er als coach echt niets van begrepen of het is een statement om aan te geven dat het blijkbaar …( zie eerste zin ….!)

 

+1/-0

Verkeerde basisopstelling en waardeloze wissels.

- Bergwijn was een verbetering tov Malen waarvan al maanden duidelijk is dat hij totaal uit vorm is.

- Koopmeiners was echt lachwekkend slecht. Meer simpele ballen ingeleverd dan de rest van het elftal bij elkaar?

-Wijnaldum speelde anoniem mee en Frenkie was ook voor zijn doen slechts redelijk. Ze waren echter nog wel goed genoeg om de tegenstander in bedwang te houden. Dan lijkt het de bondscoach een goed idee om deze spelers wat rust te gunnen "Want de buit is toch binnen" en de speeltuinvoetballers Lang en Gravenberch er ook nog eens in te zetten. Samen met Depay zijn dit soort voetballers maar met één ding bezig: met de bal aan de voet laten zien wat ze allemaal wel niet met een bal kunnen. Ga lekker op een pleintje ballen met je vrienden ipv een profvoetballer te acteren. Na de desastreuze invalbeurt van Koopmeiners besluit je als bondscoach bewust om je verdedigende organisatie nog verder te verzwakken met als gevolg dat de spelers die je rust wilde geven nu 90 minuten vol aan de bak mogen tegen een betere tegenstander.

- Danjuma waardeloos (maar wat was hij GOED in die invalbeurt tegen het machtige Gibraltar he! Hoeveel nul stond het toen al?)

- Van Dijk, de Vrij en Blind hadden ook andere plannen voor hun zaterdagavond die wreed verstoord werden door de planning van deze wedstrijd tegen Bal op het Dak 7.

-Van Gaal lijkt wel een beginnend trainer ipv een trainer met decennia ervaring op het hoogste niveau.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 14 november 2021, 15:32:02.

 

+2/-0

Ik ben na de eerste 10 minuten iets anders gaan doen.
Ik kijk niet meer naar dit soort gepruts als het geen Ajax is.

Een app hield me op de hoogte van het scoreverloop en ik heb de goals later terug gekeken.
Maar als ik de reacties lees en hoor, zijn de resterende 80 minuten dus ook bagger geweest.
Dat is niet best. En dan hebben we het over de elf beste voetballers van het land!

Maar goed. De hamvraag: wat heeft dit team op het WK te zoeken?

Als Turkije en Noorwegen dinsdag a.s. winnen hebben we meteen al antwoord op die vraag.
Anders is het wachten op de vroegtijdige uitschakeling.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 14 november 2021 om 17:43:

Ik ben na de eerste 10 minuten iets anders gaan doen.
Ik kijk niet meer naar dit soort gepruts als het geen Ajax is.

Een app hield me op de hoogte van het scoreverloop en ik heb de goals later terug gekeken.
Maar als ik de reacties lees en hoor, zijn de resterende 80 minuten dus ook bagger geweest.
Dat is niet best. En dan hebben we het over de elf beste voetballers van het land!

Maar goed. De hamvraag: wat heeft dit team op het WK te zoeken?

Als Turkije en Noorwegen dinsdag a.s. winnen hebben we meteen al antwoord op die vraag.
Anders is het wachten op de vroegtijdige uitschakeling.Deze reactie zal de nodige minnetjes krijgen, maar ik hoop dat het Nederlands elftal eruit vliegt. Het is teveel gedoe en energieverspilling voor de Ajax-spelers. Tevens brengt het teveel ongewenste aandacht.

Lekker van de week eruit en zich volledig focusen op het verbeteren van het (momenteel) slechte spel bij de club.

 

+5/-0

Ja laat ik maar iets anders aan kaarten het zit me enorm dwars iedereen zit te zeiken over de Boer maar de grote van Gaal maakt niets meer uit dit verzameling spelers , het is gewoon niet goed genoeg . Voorop de pay en die wijnaldum met hun arrogante maniertjes, zelfs de Ligt en Frenkie kunnen niets veranderen aan de middelmaat van de vorige generatie, waar ook sorry om te zeggen Blind bij hoort.

 

+1/-0

Ik vind Van Dijk, De Jong, De Vrij en Depay echt spelers die bij de wereldtop horen. Met die as moet je gewoon een kanshebber zijn om wereldkampioen te worden. Er is verder ook voldoende talent met bijv. De Ligt, Gakpo, Timber, Bijlow en Danjuma. Daarnaast heb je nog een behoorlijk grote kern spelers die internationale ervaring heeft met o.a. Cillessen, Dumfries, Blind, Wijnaldum, Berghuis en Bergwijn.

Daar moet echt wel chocola van te maken zijn. Alleen vergt dat wat meer dan het beste elftal spelers het veld insturen. Er moeten harde noten gekraakt worden om te voorkomen dat de ploeg telkens uiteenvalt. Het mag niet zo zijn dat de voorhoede denkt dat ze moeten pressen en dat de achterhoede denkt te moeten inzakken. Dan helpt geen enkele personeelswijziging of systeemwijziging.

 

+2/-1

We hebben alles in eigen hand, gelijkspelletje is voldoende om naar het WK te gaan.
Van Gaal heeft een wonder verricht als het zover is.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

riman221956 schreef op 15 november 2021 om 01:12:

Ja laat ik maar iets anders aan kaarten het zit me enorm dwars iedereen zit te zeiken over de Boer maar de grote van Gaal maakt niets meer uit dit verzameling spelers , het is gewoon niet goed genoeg . Voorop de pay en die wijnaldum met hun arrogante maniertjes, zelfs de Ligt en Frenkie kunnen niets veranderen aan de middelmaat van de vorige generatie, waar ook sorry om te zeggen Blind bij hoort.De grote grap is dat er helemaal niks veranderd is in de speelwijze tov de Boer. Voor iemand die verder kijkt dan zijn neus lang is én zijn geld niet verdient dmv verslaggeving (van de rampspoed) rondom Oranje ook niet zo verwonderlijk. Het langdurig balbezit zonder specifiek doel heeft de Boer overgenomen van van Gaal. Ontbreekt de individuele kwaliteit (Robbery) dan om iets te forceren dan krijg je dit zaaddodende postbodevoetbal zónder resultaat.

 

+3/-0

Ik heb helemaal niets met deze generatie van het Nederlands elftal. Teveel mannetjes die al denken het helemaal gemaakt te hebben. Ook buiten de lijnen willen ze zich veel te veel profileren op welke manier dan ook. Ik heb niets tegen een bepaalde vorm van arrogantie, maar dan moet je het ook wel waar kunnen maken of al waargemaakt hebben. Ik heb ook het idee dat het allemaal kliekjes zijn en dat het geen hecht team is. De wil om voor elkaar te vechten is er totaal niet en er wordt vooral naar elkaar gewezen. Hand in eigen boezem steken, is er totaal niet bij. Ook Louis lijkt er vooral voor zichzelf te zitten. Zichzelf op de borst kloppen als het gelukt is en zo een lange neus naar het volk te kunnen trekken. De bevlogenheid en passie alsof hij echt met een team bezig is, mis ik volkomen.

Desalniettemin hoop ik dat we ons morgen gewoon kwalificeren. Mocht het niet lukken, heb je ook helemaal niets te zoeken op een WK.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

spelbos schreef op 15 november 2021 om 10:16:

We hebben alles in eigen hand, gelijkspelletje is voldoende om naar het WK te gaan.
Van Gaal heeft een wonder verricht als het zover is.Waarom..? Zijn deze spelers zo slecht dan ..?

 

+1/-0

Ze zijn in ieder geval slechter dan ze zelf denken.

 

+1/-0

Ik denk dat ze gisteren bij Rondo een paar aardige conclusies trekken over het NL elftal.

https://www.youtube.com/watch?v=fI7PMzw496Ilink

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Quido schreef op 15 november 2021 om 18:47:

Ze zijn in ieder geval slechter dan ze zelf denken.Ja. Geen twijfel.

Frenkie kent zijn beperkingen. Hij is een uitzondering.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 15 november 2021 om 19:20:

Ik denk dat ze gisteren bij Rondo een paar aardige conclusies trekken over het NL elftal.

https://www.youtube.com/watch?v=fI7PMzw496IlinkJa, mee eens. En ze hebben gelijk.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

spelbos schreef op 15 november 2021 om 10:16:

(...) Van Gaal heeft een wonder verricht als het zover is.Ja. Dat zou een uitzonderlijke prestatie zijn.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 15 november 2021 om 20:35:

open/sluit de onderstaande quote:

spelbos schreef op 15 november 2021 om 10:16:

(...) Van Gaal heeft een wonder verricht als het zover is.Ja. Dat zou een uitzonderlijke prestatie zijn.
Dat ze een voorsprong weggeven tegen een B-land kun je inderdaad ook op het conto van Herr Doctor van Gaal schrijven..
Deze coach wisselt nog slechter dan Dickie Advocaat …

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 26 pagina's: 1 2 3 4 ... 21 22 23 24 25 26

Ajax Forum » Oranje & overige interlands » Nederlands elftal