Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Oranje & overige interlands » Nederlands elftal

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Bespreek hier de verrichtingen van het Nederlands elftal. Deze week staan er uitwedstrijden tegen Duitsland en Estland op het programma.

 

+1/-0

Oranje leeft nog niet echt hier :D Terwijl we nu weer hofleverancier zijn :B

Ik verwacht donderdag tegen Noord-Ierland ook dat ze alle vier in de basis zullen staan. Zou ook volkomen terecht zijn.

 

+1/-0

Ik kijk eigenlijk alleen de toernooien.
Kwalificatie tegen toplanden is nog leuk. De mindere landen een samenvatting en oefenwedstrijden tegen Dwergen zonde van mijn tijd.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

DonnyFromTheLittleRiver schreef op 07 oktober 2019 om 11:14:

Oranje leeft nog niet echt hier :D Terwijl we nu weer hofleverancier zijn :B

Ik verwacht donderdag tegen Noord-Ierland ook dat ze alle vier in de basis zullen staan. Zou ook volkomen terecht zijn.De laatste tijd stellen de kwalificatieduels wel weer wat voor want we zijn al een paar keer afwezig geweest op een eindtoernooi.

Doordat Davy Pröpper geblesseerd is lijkt de kans groot dat Donny van de Beek ook in de basis staat. Het lijkt moeilijk voor te stellen dat Koeman Marten de Roon boven Donny prefereert. Daley Blind zal weer linksback spelen.

 

+1/-0

Het Nederlands elftal is nu weer echt leuk sinds Frenkie in de ploeg is gekomen. Ik heb er echt een jaartje of vijftien over het algemeen weinig aan gevonden, op de eindtoernooien na. Sinds Frenkie een plek in de ploeg heeft veroverd klikt het allemaal. Wijnaldum weet ineens zijn niveau van bij Liverpool ook in Oranje te halen. Van Dijk is ook meer een dragende speler geworden. Er staat nu echt een goede as. Enkel een topspits ontbreekt nog. Misschien kan Malen dat worden. Depay is meer gebaat bij een vrije rol denk ik, en ik zou hem zoveel mogelijk in de buurt van Frenkie houden.

Verder moet het op de backposities wel echt beter. Hoe fan ik ook ben van Blind, op de backpositie hoort hij gewoon niet thuis. Op rechtsback komt hopelijk uiteindelijk Dest terecht. Zolang hij bij Ajax veel en goed blijft spelen lijkt hij mij de beste optie op dit moment. Dumfries is fysiek indrukwekkend maar kan niet eens zo goed verdedigen, en aan de bal is hij ook al niet goed. Op het middenveld zie ik liever Pröpper of Van de Beek dan De Roon.

 

+2/-0

Heb er zin in!
Al is het wel jammer dat we zo lang moeten wachten op ons aller Ajax, hopen dat iedereen fit terug komt
Hoop dat die Koeman durft te spelen met een 1-3-4-3
Cilessen
de Ligt-v Dijck-Blind
F. de Jong
Wijnaldum- vd Beek
Promes
Babel-Malen-Depay

 

+1/-0

Ronald Koeman met spoed opgenomen in het ziekenhuis met hartproblemen.

https://www.telegraaf.nl/sport/445551293/bondscoach-ronald-koeman-in-ziekenhuis-met-hartproblemen?utm_source=link(direct)&utm_medium=webpush

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Ajax Forum » Oranje & overige interlands » Nederlands elftal