Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Maatschappelijke discussies » Coronavirus

Deze normale topic is open en bestaat uit 66 pagina's: 1 2 3 4 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 62 63 64 65 66

open/sluit de onderstaande quote:

dwtk schreef op 14 juni 2020 om 00:46:

Voor 300 miljoen aan vaccins gekocht, kan oplopen tot een miljard, zonder dat men weet of het werkt :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Wat een stumperds.....Normaal keek ik nooit naar actualiteiten programma's, maar om een goede mening te vormen rondom deze 'crisis' kijk ik toch zoveel als mogelijk. De ergernis neem ik dan maar op de koop toe.
Gisteravond dus onze 'topper'Hugo aan het woord. De man die inmiddels bekend staat heel veel woorden en weinig inhoud.
Zijn achtergrond heeft totaal geen affiniteit met de zorg. Mijn mening is dat je dat wel moet hebben. Ook hier blijkt weer dat hij enorm veel onzin uitkraamt. Wat het vaccin betreft zijn ze nu met belastinggelden aan het gokken. Volgens mij hebben ze al een gokbedrijf en dat heet Holland Casino. Maar ja dat is dicht en je gokverslaving moet je toch ergens kwijt kunnen.

Kortom een schandalige gang van zaken om te gokken in dit soort zaken. Dat geeft aan hoe ze erin staan. Het is gewoon een verdienmodel. Ze geven geen cent om een mensenleven.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 13 juni 2020 om 18:21:

open/sluit de onderstaande quote:

tackle schreef op 13 juni 2020 om 18:07:

Dat klopt ja over Schiphol. Dat wordt zo onderschat de economische waarde. Daar zitten zoveel belangen achter dat dit kost wat kost gered moet worden, KLM dan.Wordt die 'economische waarde' niet ergens in cijfers uitgedrukt?

Zodat naar ratio beoordeeld en vergeleken kan worden. De cijfers zouden toch elke onderschatting weg moeten nemen lijkt mij. En groen licht moeten geven voor wat extra stijg- en landingsbanen.Onderzoeken naar het economisch belang van Schiphol laten zien dat de luchthaven 60.000-90.000 banen en 4-8 miljard euro aan toegevoegde waarde ondersteunt binnen de sector. Buiten de sector komen daar nog eens 50.000-200.000 banen en 3-18 miljard euro aan toegevoegde waarde bij.

 

+2/-0

Ik was gisteren aan het zappen en toen stond Hugo ineens voor mijn neus. Het was weer een grote vaccinatie show. Schrijnend om te zien hoe je iemand uit de ouderenzorg nog te kakken durft te zetten en een complex aan probeert te praten. Maar we weten nu wel dat de blauwe pumps van Hugo 10 jaar oud zijn.

Het hele programma ging i.m.o. nergens over en zat vol aannames. En als ik dan hoor dat je half lachend zegt dat je voor 300 miljoen misschien eventueel werkende vaccins hebt gekocht dan heb ik het wel weer gehad.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

renemar schreef op 14 juni 2020 om 08:58:

(...)
Regeren is vooruitzien. Deze klojo's leren niet eens van de talloze fouten die ze in het verleden hebben gemaakt, laat staan dat ze vooruitzien.
Hilarisch en triest.Het komt steeds op hetzelfde neer. Personen komen in functies terecht waar ze niet geschikt voor zijn. Met alle negatieve gevolgen vandien.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

tackle schreef op 14 juni 2020 om 11:02:

Onderzoeken naar het economisch belang van Schiphol laten zien dat de luchthaven 60.000-90.000 banen en 4-8 miljard euro aan toegevoegde waarde ondersteunt binnen de sector. Buiten de sector komen daar nog eens 50.000-200.000 banen en 3-18 miljard euro aan toegevoegde waarde bij.Dat zijn dus cijfers waar men niet om heen kan.

Bedankt voor de info. ;)

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

tackle schreef op 14 juni 2020 om 10:59:

(...)
Gisteravond dus onze 'topper'Hugo aan het woord. De man die inmiddels bekend staat heel veel woorden en weinig inhoud.Een minister die zegt om verantwoording af te leggen:

,,als je niet gokt kun je niet winnen.

Wat is dat voor onderbouwing?!

Waarom is iemand in zijn functie, op zijn positie, niet in staat een eenduidige , duidelijke, begrijpelijke uitleg te geven?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 14 juni 2020 om 00:44:

open/sluit de onderstaande quote:

dwtk schreef op 14 juni 2020 om 00:35:

Volgens mij niet, het probleem is dat waterstof veel goedkoper en makkelijker te winnen is. Dan storten bepaalde melkkoetjes totaal in elkaar. (...)Ja, ook zo'n hyprociet punt om die ontwikkeling dan niet te stimuleren.


Ik heb begrepen dat de auto industrie eerst hun ROI willen bereiken op elektrisch rijden. Op waterstof rijden heeft men altijd weggeduwd. De opslag van vloeibaar waterstof was een probleem, kan niet in een stalen tank wegens kristal vorming op de tankwand. Dat is nu opgelost en er is geen technisch probleem meer. Het heeft drie grote voordelen ten opzichte van elektrisch:

- 100% milieu vriendelijk
- Acti-radius die 2.5-3x zo groot is
- Veel meer vermogen

Dat laatste heb je bij vrachtwagens en vliegtuigen nodig. Elektrische vrachtwagens zijn geen succes. Zorgen regelmatig voor files wegens technische storingen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 14 juni 2020 om 12:04:

open/sluit de onderstaande quote:

tackle schreef op 14 juni 2020 om 10:59:

(...)
Gisteravond dus onze 'topper'Hugo aan het woord. De man die inmiddels bekend staat heel veel woorden en weinig inhoud.Een minister die zegt om verantwoording af te leggen:

,,als je niet gokt kun je niet winnen.

Wat is dat voor onderbouwing?!

Waarom is iemand in zijn functie, op zijn positie, niet in staat een eenduidige , duidelijke, begrijpelijke uitleg te geven?Daarom vind ik het standpunt van de FvD in deze de enige goede. Een minister moet ervaring hebben op het vakgebied. Minister van Volksgezondheid moet een iemand zijn uit die wereld. Een specialist uit het ziekenhuis bijvoorbeeld. Een wetenschappelijk opleiding. Niet zoals Hugootje een opleiding aan de Hogeschool tot leraar basisonderwijs en nog wat korte vervolgstudies. Een opgeklommen incompetente baantjes jager.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

dwtk schreef op 14 juni 2020 om 13:03:

Ik heb begrepen dat de auto industrie eerst hun ROI willen bereiken op elektrisch rijden. (...)Dan zijn ze toch bezig met TAEDP ?!

(Trekken Aan Een Dood Paard)

 

+1/-0

Beste Hugo de Jonge,

Wat fijn dat je zojuist een contract hebt ondertekend met Astra Zeneca en dat je dat met trots aan ons deelt.

Deel je dan ook gelijk deze informatie met ons.

Want jij wist toch ook dat de top 3 #vaccinproducenten ter wereld vandaag 58 strafrechtelijke vervolgingen tegen zich hebben?

Dat het SARS-coronavirus van 2003 een infectie is waarvoor de afgelopen 17 jaar geen vaccin kon worden gemaakt. Het was niet mogelijk en de pogingen waren dodelijk toen ze het probeerden.

Dat er in de geschiedenis van de medische wetenschap er nooit een vaccin tegen coronavirussen gemaakt Is. Nooit. Er bestaat er niet één.

Maar op de een of andere manier heeft de Oxford University in Engeland in 4 maanden, tijd inclusief de 0.000.000 steun van de #BillandMelindaGatesFoundation, een vaccin ontwikkeld, de klinische fase van de eerste fase voltooid en nu gaan ze over op menselijke proeven, die op 2000 mensen wordt uitgevoerd in Brazilië, buiten het toezicht om van de North American Health.

En nog beter, het wordt al geproduceerd door #AstraZeneca, een farmaceutisch bedrijf met een crimineel strafblad dat bestaat uit:

2003, pleitte schuldig aan illegale marketing van hun prostaat****** medicijn en betaalde een boete van .000.000, een civiele rechtszaak van 6.000.000 voor valse claims en een boete van .000.000 voor Medicaid-fraude.

2004, AstraZeneca werd aangeklaagd in Californië en Massachusetts wegens valse reclame, omdat het beweerde dat een van hun eigen medicijnen dat buiten het octrooi viel, niet zo goed was als hun nieuwe medicijn, hoewel het hetzelfde blijkt te zijn.

En geloof het of niet, die zaken liggen nog steeds bij de rechter. Ze gebruiken het al 16 jaar.

2004, AstraZeneca ontving een waarschuwingsbrief van de FDA voor liegen in hun advertenties over goedkeuring door de FDA.

In 2010 kreeg AstraZeneca een boete van 0.000.000 omdat het een van de antipsychotica medicijnen illegaal en niet-goedgekeurd voor gebruik op de markt bracht en Medicaid-fraude heeft gepleegd voor een bedrag van 8.000.000

In 2002 werd AstraZeneca gedwongen om meer waarschuwingslabels op hun long******medicijn te plakken nadat verschillende patiënten door hun medicijnen aan longontsteking waren overleden.

In 2003 bestudeerde de Universiteit van Illinois hun medicijn tegen schizofrenie en ontdekte het niet-aangegeven risico om diabetes te krijgen als gevolg van het gebruik van de medicijnen, wat uiteindelijk leidde tot een schikking van 8.000.000.

In 2004 kreeg AstraZeneca kritiek van openbare ‘watchdog’ groepen over de ernstige bijwerkingen van hun Crestor-medicijn in vergelijking met andere cholesterolgeneesmiddelen, en in 2005 voltooide Tufts University een klinische studie waarin de juistheid van de beweringen van de ‘watchdog’ groepen werd vastgesteld. Dit proces is nog steeds aan de gang, 16 jaar later.

In 2001 moest AstraZeneca nog eens $ 21.000.000 betalen voor het bewust en opzettelijk proberen een concurrerend generiek geneesmiddel van de markt te houden.

In 2003 kreeg AstraZeneca een boete van €60.000.000 door de Europese Commissie voor het misbruiken van octrooiregels en het liegen op patenten om haar medicijnen te beschermen tegen generieke concurrenten.

In 2007 moest AstraZeneca een strafrechtelijk vonnis van ,9 miljoen betalen wegens fraude mbt Medicaid en verzekeringsmaatschappijen voor een prostaat******medicijn.

In 2010 betaalde AstraZeneca 3.000.000 om een ​​federale rechtszaak te beslechten voor Medicaid-fraude voor astmamedicatie.

In 2009 moest AstraZeneca ,6 miljoen betalen voor Medicaid-fraude.

Ja, ze klinken betrouwbaar
10 strafrechtelijke vervolgingen in de afgelopen 19 jaar.

Hugo, dit wist jij toch ook?

Waarom vertel je ons dit niet?

Of staat dit straks allemaal in de bijsluiter?

https://nypost.com/…/astrazeneca-doubles-coronavirus-vacci…/link

https://www.atg.wa.gov/…/states-reach-record-685-million-se…link

https://www.nytimes.com/…/astrazeneca-pleads-guilty-in-canc…link

https://www.statnews.com/…/31/astrazeneca-bribes-china-rus…/link

https://www.corp-research.org/astrazenecalink

https://wikispooks.com/wiki/AstraZenecalink

https://ahrp.org/astrazeneca-pleads-guilty-in-criminal-can…/link

https://www.nytimes.com/2010/04/28/business/28drug.htmllink

Ik heb nog een vraag aan je. Ik heb begrepen dat er zowel in het #AstraZeneca vaccin restjes menselijke geaborteerde foetus zit. Gaat jij dat ook aan zijn christelijke achterban vertellen?

https://www.sciencemag.org/…/abortion-opponents-protest-cov…link

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 14 juni 2020 om 13:54:

open/sluit de onderstaande quote:

dwtk schreef op 14 juni 2020 om 13:03:

Ik heb begrepen dat de auto industrie eerst hun ROI willen bereiken op elektrisch rijden. (...)Dan zijn ze toch bezig met TAEDP ?!

(Trekken Aan Een Dood Paard)


Klopt, als straks de grote golf tweedehandse elektrische auto's op gang komt dan zijn ze niet meer verkoopbaar omdat we ondertussen een andere versie van de batterij hebben. Zo houd je de sector wel intact. Daar is over nagedacht.

Als je op waterstof overgaat dan kun je de auto bij wijze van spreken op de tuinslang aansluiten.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

tackle schreef op 14 juni 2020 om 14:12:

(...)Uit de doofpot ...

Die doofpot moet toch inmiddels het grootste bouwwerk in Den Haag zijn.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

tackle schreef op 14 juni 2020 om 13:53:

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 14 juni 2020 om 12:04:

open/sluit de onderstaande quote:

tackle schreef op 14 juni 2020 om 10:59:

(...)
Gisteravond dus onze 'topper'Hugo aan het woord. De man die inmiddels bekend staat heel veel woorden en weinig inhoud.Een minister die zegt om verantwoording af te leggen:

,,als je niet gokt kun je niet winnen.

Wat is dat voor onderbouwing?!

Waarom is iemand in zijn functie, op zijn positie, niet in staat een eenduidige , duidelijke, begrijpelijke uitleg te geven?Daarom vind ik het standpunt van de FvD in deze de enige goede. Een minister moet ervaring hebben op het vakgebied. Minister van Volksgezondheid moet een iemand zijn uit die wereld. Een specialist uit het ziekenhuis bijvoorbeeld. Een wetenschappelijk opleiding. Niet zoals Hugootje een opleiding aan de Hogeschool tot leraar basisonderwijs en nog wat korte vervolgstudies. Een opgeklommen incompetente baantjes jager.


Ben ik met je eens. Zo'n positie moet je ook verdienen door kennis, prestaties en adequaat handelen. Mensen die gepresteerd hebben op niveau weten ook wel waar ze ontbrekende informatie moeten halen of wie ze moeten raadplegen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

tackle schreef op 14 juni 2020 om 13:53:

(...) Een minister moet ervaring hebben op het vakgebied. (..)Ja, helemaal mee eens.

Bij sollicitaties ben ik altijd getoetst op de kernvragen:
- waaruit bestaat je kennis en ervaring?
- wat kun je?
- wat zijn je resultaten?

Ik ben geen deskundige maar ik zou wel eens bij een sollicitatie-/aanstellingsgesprek van een minister willen zitten.

Hoe gaat zo'n gesprek en wat gaat daar anders als dat ik gewend ben?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:
De links van NYpost.com, atg.wa.gov, nytimes.com, statnews.com, ahrp.org en sciencemag.org doen het niet.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 14 juni 2020, 18:21:06.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

tackle schreef op 14 juni 2020 om 13:53:

Een minister moet ervaring hebben op het vakgebied.Wat een flauwekul.
Die hebben een heel ministerie onder zich en moeten gewoon goed leiding kunnen geven.

Of denk jij dat de gemiddelde CEO van een IT bedrijf zelf wel eens Azure server met een Dynamic Database Cache op een SSD heeft geïnstalleerd.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Potter schreef op 14 juni 2020 om 21:17:

Wat een flauwekul.
Die hebben een heel ministerie onder zich en moeten gewoon goed leiding kunnen geven.Dat is helemaal geen flauwekul. Dat is precies de reden waarom er van alles mis is in dit land.

Hoe kan iemand leiding geven aan mensen als hij niet weet waar die mensen mee bezig zijn, wat ze moeten bereiken en wat ze moeten doen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 14 juni 2020 om 21:47:


Hoe kan iemand leiding geven aan mensen als hij niet weet waar die mensen mee bezig zijn, wat ze moeten bereiken en wat ze moeten doen.Dat heeft echt helemaal niets met vakinhoudelijke kennis te maken.
Het heeft te maken met goed leiderschap.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Potter schreef op 14 juni 2020 om 21:58:

Dat heeft echt helemaal niets met vakinhoudelijke kennis te maken.
Het heeft te maken met goed leiderschap.Wat is goed leiderschap?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 14 juni 2020 om 22:17:

open/sluit de onderstaande quote:

Potter schreef op 14 juni 2020 om 21:58:

Dat heeft echt helemaal niets met vakinhoudelijke kennis te maken.
Het heeft te maken met goed leiderschap.Wat is goed leiderschap?https://www.bol.com/nl/p/john-f-kennedy-over-leiderschap/1001004002620909/?bltgh=vRQgw-FiIfL02AGsMYBKDw.1_4.10.ProductTitlelink

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 66 pagina's: 1 2 3 4 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 62 63 64 65 66

Ajax Forum » Maatschappelijke discussies » Coronavirus