Transparent
Inloggen
Sluiten

WedstrijdenLangdurig bejaardentempo komt Ajax in Tilburg duur te staan: 1-1


Tijdstip
23 december 2020
Stadion
Koning Willem II Stadion
Gelegenheid
Eredivisie
Televisiezender
Fox Sports 1


Langdurig bejaardentempo komt Ajax in Tilburg duur te staan: 1-1; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

Langdurig bejaardentempo komt Ajax in Tilburg duur te staan: 1-1

(Gepost door Willy Rooyakkers)

Ajax verloor woensdagavond in Tilburg twee hele belangrijke punten door bij Willem II met 1-1 gelijk te spelen. Na een snelle treffer van Antony dacht de lijstaanvoerder plichtmatig over de gastheren heen te kunnen lopen maar toen Kwasi Wriedt na de pauze 1-1 maakte kreeg men de problemen waar men om vroeg. In de slotfase waren de gasten dichtbij de verlossende goal maar ook nu bleken de Amsterdammers weer geen specialisten in de late ontsnapping.

Heel duur en onnodig. Iets anders valt er eigenlijk niet te zeggen over wat Ajax bij Willem II overkwam. Coach Erik ten Hag had in een zeer regenachtig Tilburg dezelfde elf spelers een basisplaats gegeven als die drie dagen eerder ADO hadden verslagen. Veel meer smaken waren er overigens door een handvol blessures ook niet voorhanden. Na de wanprestatie in de tweede helft bij ADO leken de Ajacieden enigszins wakker want al binnen een paar minuten kwam men op voorsprong. Na een omschakelmoment over Klaas-Jan Huntelaar kwam Antony aan de bal waarna de Braziliaan, getooid met een nieuwe zilverkleurige coupe, met een houdbaar schuivertje doelman Robbin Ruiter toch wist te verrassen: 0-1.

Een makkelijke zege leek in het verschiet voor de koploper maar wie de wedstrijd tegen ADO nog in het achterhoofd had wilde eerst nog even afwachten of deze conclusie kon worden getrokken. Die realisten bleken gelijk te krijgen want wederom legde Ajax een tergend langzaam tempo op de gladde mat, het was werkelijk niet om aan te zien. Alleen maar korte balletjes over vijf meter, geen enkele diepte en de intensiteit was ook nog eens ver te zoeken. Als het verbaasde Willem II even kon uitbreken kreeg men warempel nog de beste kansen ook. Doelman André Onana moest op zijn post zijn en er waren nog een paar dreigende momenten. Aan de andere kant viel Ajax wel wat plichtmatig aan maar er ontstond weinig gevaar. Dat kon ook niet vanwege bovengenoemde redenen.

Misschien dat Erik ten Hag zijn vermoeid ogende formatie dan in de rust wakker had geschud? Daar leek het even op na de hervatting maar al heel snel daalde het tempo wederom naar het niveau van een groepje bejaarden. Nu profiteerde Willem II wel optimaal al had het daar enorm matig verdedigen van Perr Schuurs voor nodig. De centrale verdediger liet zich kinderlijk eenvoudig aftroeven door Kwasi Wriedt waarna de ex-spits van Bayern Munchen II wegdraaide en vanaf een meter of zestien de lange hoek wist te vinden: 1-1. Onana had er misschien een hand tegenaan kunnen krijgen maar het paste wel bij het Ajax van deze avond dat ook hij even niet helemaal thuis gaf.

Een half uur was er nog te gaan maar Ajax is Ajax en dat houdt in dat er tegenwoordig zelden tot nooit in slotfases alsnog een wedstrijd gewonnen wordt. Onlangs gebeurde dat tegen FC Utrecht onverwachts in de beker maar in de competitie is dit al jaren een zeldzaamheid. Vaak kreeg men zelfs dan nog de winnende treffer tegen maar dat onheil bleef het team van de een stoicijnse blik acterende Erik ten Hag bespaard. Een beetje pech hadden de bezoekers wel. Zo belandde een schot van Dusan Tadic tegen de paal en gingen verschillende pogingen er net niet in. In de laatste paar minuten ging ook Daley Blind mee naar voren en hij was met een leep balletje een paar centimeter verwijderd van een fraaie goal. Toen even later een scrimmage met de ingevallen Jurgen Ekkelenkamp ook eindigde in een redding van de alsnog naar grote hoogte groeiende Ruiter kon het niet anders dan dat Ajax heel dom puntenverlies ging oplopen. Overigens kwam Antony, wederom zijn snelheid niet benuttend door altijd maar in de bal te komen, nog goed weg toen hij aan de zijlijn een natrappende beweging in huis had. Scheidsrechter Manschot hield het bij geel. Willem II haalde een verdiend punt binnen tegen een Ajax dat niet thuis gaf en zo spelend geen favoriet is voor het binnenhalen de van de zo felbegeerde schaal.


[video] Highlights | Willem II - Ajax


Bruggink: “Ajax afgestraft voor houding dat het wel okay was”

In de studio van Fox Sports hadden Marciano Vink en Arnold Bruggink met verbazing naar Ajax zitten kijken. “Ajax wordt afgestraft”, begint Arnold Bruggink, “Voor de houding dat het allemaal wel okay is na die 0-1. Een goeie ploeg kan dan na de 1-1 versnellen maar Ajax kon dat pas in de laatste paar minuten."

Collega Vink was niet te spreken over Perr Schuurs. “Bij die goal ziet hij er wederom niet goed uit. Hij moet gewoon meedraaien en blokken. Willem II heeft het goed gedaan en hard gewerkt.”

Volgens Bruggink heeft iedere defensie het moeilijk met grote ruimtes. “Blind had de situatie bij die 1-1 ingeschat maar Tagliafico tikte de bal voor zijn neus weg. Het wordt straks interessant want PSV heeft de sterkte voorin en Ajax is achterin minder.”


Freek Heerkens: “Loon naar werken”

Willem II-speler Freek Heerkens toonde zich ondanks het verrassende punt respectvol richting Ajax. “Ajax was de betere ploeg maar wij gevaarlijk op de counter”, laat hij weten, “We wisten dat het een lastig avondje ging worden en dat werd het ook maar toch konden we er een gelijkspel uitslepen. Dit is een ontzettende boost voor ons.”

Toch hapte men op het einde naar adem. “Je wilt ze vroeg storen en als hun backs dan hoog komen er tussendoor glippen maar op het einde kregen we steeds lastiger omdat Daley Blind ging inschuiven. We zijn blijven strijden waardoor we in die zin loon naar werken kregen.”


[video] Klaas-Jan Huntelaar miste doorzettingsvermogen tegen Willem II


Erik ten Hag: “Na de 0-1 lagen ze op het hakblok”

Ajax-trainer Erik ten Hag probeerde na afloop door zijn teleurstelling heen toch helder te analyseren. “Na de 0-1 lagen ze op het hakblok, dan moeten we doorbijten. We laten Willem II terug in de wedstrijd komen."

Wat ging er allemaal mis dan? “We hadden in balbezit vaker de zijkanten moeten zoeken, verder waren we niet alert in de eerste omschakeling. Dan kunnen zij eruit komen.”
Ajax had alsnog kunnen winnen volgens de trainer. “In de slotfase bleven we rustig en creëren we een viertal kansen. We misten echter de scherpte en het overzicht anders hadden we zeker een goal gemaakt. De energie was misschien op maar daar mag je niet aan toegeven."


Ryan Gravenberch: “We beginnen goed maar eindigen slap”

Ook jongeling Ryan Gravenberch kon niet terugkijken op een goede wedstrijd. “We waren slordig, ik ook”, zo geeft hij toe, “Ik heb ook wel goede dingen gedaan. We beginnen goed maar eindigen slap.”

Naarmate het duel vorderde werd het steeds lastiger. “Na die 0-1 ging het langzaam naar beneden. In eindfase maken we onze kansen niet af. Op dat moment stond Willem II met tien in de zestien, dan is het moeilijk om er doorheen te spelen.”

Er rest Ajax en Gravenberch niets anders dan de komende ruim twee weken de wonden te likken. “Thuis wat chillen in deze kleine winterstop. En weer opladen.”


Dusan Tadic: “We moeten beter spelen en opstaan”

Aanvoerder Dusan Tadic zei na afloop zich zorgen te maken. Tadic: “Ja, we moeten kritisch naar onzelf zijn en beter spelen. We moeten opstaan. Wij zijn Ajax, iedere wedstrijd is belangrijk."

De vandaag linksbuiten spelende was niet tevreden over het spel. “We zijn slordig en hadden teveel balverlies. Daarnaast moeten we een hoger tempo hanteren.” Volgens de verslaggever van Fox Sports moet het nu de volgende wedstrijd ‘echt gebeuren’ voor Ajax. “Het moet altijd gebeuren, wij zijn Ajax. We gaan nu drie dagen rusten en dan volle bak trainen. Focussen op PSV.”


Karakteristieken

Uitslag: 1-1 (0-1)

Doelpuntenmakers:

Goal
0-1 Antony Matheus dos Santos ('4)
Goal
1-1 Wriedt ('54)
Scheidsrechter
Manschot
Toeschouwers
0 toeschouwers

Kaarten:

Kaart
Ajax: Antony Matheus dos Santos ('66)

Opstelling Ajax

Dusan TadićKlaas Jan HuntelaarAntony Matheus dos Santos


Ryan GravenberchZakaria LabyadDavy Klaassen


Nicolás TagliaficoDaley BlindPerr SchuursSean Klaiber


André Onana

Wissels:

'58 Jurgen Ekkelenkamp voor Davy Klaassen
'68 Quincy Promes voor Zakaria Labyad
'82 Devyne Rensch voor Sean Klaiber


Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door geen van de deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

De top vijftien:

  Score Voorspelling
 4 2-2 (0-1)
 3 1-3 (0-1)
 3 1-4 (0-1)
 3 1-3 (0-1)
 3 1-3 (0-1)
 3 1-3 (0-1)
 3 1-3 (0-1)
 3 1-3 (0-1)
 3 1-3 (0-1)
10  3 1-4 (0-1)
11  3 1-4 (0-1)
12  3 1-3 (0-1)
13  3 1-4 (0-1)
14  3 1-3 (0-1)
15  3 1-3 (0-1)

Bekijk ook het algemeen klassement in de Pool.


Man van de Wedstrijd

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 3.25. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man van de Wedstrijd klassement.

1. Antony Matheus dos Santos (34 -> 5,0)
2. Niemand (22 -> 4,0)
3. André Onana (10 -> 3,0)
4. Dusan Tadić (8 -> 2,0)
5. Devyne Rensch (7 -> 1,0)
6. Ryan Gravenberch (5 -> 0,0)
7. Klaas Jan Huntelaar (3 -> 0,0)
7. Daley Blind (3 -> 0,0)
7. Nicolás Tagliafico (3 -> 0,0)
7. Maarten Stekelenburg (3 -> 0,0)
11. Mohammed Kudus (2 -> 0,0)
12. Naci Ünüvar (1 -> 0,0)
12. Sean Klaiber (1 -> 0,0)
14. Matthijs de Ligt (0 -> 0,0)
14. Bruno Varela (0 -> 0,0)
14. Perr Schuurs (0 -> 0,0)
14. Joël Veltman (0 -> 0,0)
14. Edson Álvarez (0 -> 0,0)
14. Kik Pierie (0 -> 0,0)
14. Donny van de Beek (0 -> 0,0)
14. David Neres (0 -> 0,0)
14. Carel Eiting (0 -> 0,0)
14. Quincy Promes (0 -> 0,0)
14. Noussair Mazraoui (0 -> 0,0)
14. Benjamin van Leer (0 -> 0,0)
14. Siem de Jong (0 -> 0,0)
14. Razvan Marin (0 -> 0,0)
14. Zakaria Labyad (0 -> 0,0)
14. Lisandro Martínez (0 -> 0,0)
14. Hakim Ziyech (0 -> 0,0)
14. Lassina Traoré (0 -> 0,0)
14. Kasper Dolberg (0 -> 0,0)
14. Jurgen Ekkelenkamp (0 -> 0,0)
14. Noa Lang (0 -> 0,0)
14. Sergino Dest (0 -> 0,0)
14. Juan Familio-Castillo (0 -> 0,0)
14. Hassane Bandé (0 -> 0,0)
14. Dominik Kotarski (0 -> 0,0)
14. Kjell Scherpen (0 -> 0,0)
14. Danilo Pereira da Silva (0 -> 0,0)
14. Jurriën Timber (0 -> 0,0)
14. Sontje Hansen (0 -> 0,0)
14. Ryan Babel (0 -> 0,0)
14. Noa Lang (0 -> 0,0)
14. Kenneth Taylor (0 -> 0,0)
14. Davy Klaassen (0 -> 0,0)
14. Brian Brobbey (0 -> 0,0)
14. Victor Jensen (0 -> 0,0)


Voorbeschouwingen


Wat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Indien Ajax speelt zoals de eerste helft tegen ADO is er niets aan de hand. Gaan ze zials in andere wedstrijden en zoals in de tweede helft van ADO van start dan weet ik het nog zo net niet.
+2/-0

2 jaar geleden
Nog één keer in 2020...

Lekker eten en vermaakt worden door Ajax.

Hmmm..

Op het menu:

Twee zelf gemaakte broodjes hamburger die gelijk moeten staan aan twee prima Ajax doelpunten.

Dus nog eenmaal...

Lekker eten en tijdens het eten vermaakt worden door Ajax..

Doe het Ajax!
Doe het!

En dan de tweede helft ook minstens twee doelpunten want dan smaakt mijn toetje net even wat lekkerder!

Oftewel ik verveel me de pleuris als ik alleen maar bezig ben en kan zijn met het opeten van de yoghurt, de banaan en de watermeloen!

So come on Ajax! Go get them!

Coz there's nothing better then becoming winterchampions, acting like the title is ours and during Christmas telling those family members that don't like Ajax to have a coke and smile and shut the f*ck up!

(Figuratively speaking..)

Ha ha!

Op naar de wedstrijd!

:-)
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik snap wat je bedoelt, maar tenzij Ajax met 21-0 verliest zijn ze sowieso winterkampioen. ;-)
+2/-0

 
2 jaar geleden
Hmmm.. okay.

We zijn het sowieso wel ongeacht het resultaat van vanavond.
Dat is wat je dus zegt.
Ik vind dan wel dat er te weinig gevoel en emotie vanuit gaat.

Terwijl ik echt vind dat het echt nog steeds een geweldige prestatie is.

Okay. Mijn visie dan:

Op andere vlakken in mijn leven voel ik mij zeker al winterkampioen dus geen vuiltje aan de lucht daar.

Wat betreft Ajax:

De kroon op het werk is dan voor mij dan wat betreft Ajax dus dat ALLE wedstrijden gespeeld zijn, er is dus overal afgefloten, dan vervolgens even na te beschouwen, vervolgens andere dingen te gaan doen, uiteindelijk te gaan slapen, dan de volgende dag op te staan met een kop cappuccino, een sigaartje op steken, de stand erbij te pakken, rustig de stand dus bekijken en dan denken:

Kijk eens aan! We hebben het weer geflikt!

We zijn winterkampioen!

:-)
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik hoop voor je dat deze kerstmaaltijd wel te vreten is voor je, want waarschijnlijk krijgen we voetbal te zien dat niet door je strot is te krijgen.

Dit soort etensinformatie iw niet echt wat we willen weten op het forum.

Dus stik lekker in die banaan van je en ga voetbal kijken.

Houdt deze onzin van je voor ons bespaard want niemand zit hierop te wachten purno!

Wzawzb

Prettige kerst en gelukkig nieuwjaar dropstaaf.
+2/-3

 
2 jaar geleden
Doe eens effe rustig aan man. Denk om je hart...
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Dropstaaf, dropstaaf, Dokterinho is woest want hij is geen eens een loonslaaf, loonslaaf!

:-p

Het leven is duidelijk zwaar als je zelfs met kerst van de voedselbank afhankelijk bent.

Dus ik zie in jou wel een doorgesnoven vaste klant van de voedselbank.

Anders zou je niet zo vol van jaloezie tekeer gaan.

Houd die gedachte even vast wil je?

Oftewel:

Bedelen voor een appel en een ei
dat maakt Dokterinho uiteindelijk lekker blij!

Ik weet het goed gemaakt. Het is kerst dus ik maak een uitzondering:

als je bij de Voedselbank een rolcontainer tegen komt ga er dan gewoon alvast in liggen, doe ik de klep dicht en voeren ik en anderen je wel af naar Rotterdam.

Gevonden bij de Voedselbank:

Dit is Dokterinho. Hij hoort bij Feyenoord.
Namens echte Ajacieden en NVWA bedankt, geef 'm een mooi plekkie want een grafsteen kan ie niet betalen.

Dokterinho,
Mr. Snuif Snuif,
overleden aan een hartaanval en hij had maar drie nieuwsreacties dus ik geef een fuif fuif!

Dokterinho,
op zijn doorgesnoven graf in Rotterdam ligt poedersuiker en een oliebol..

En met een dropstaaf in mijn mond beleefde ik aan het bezorgen van de rolcontainer echt de grootste lol!

Oftewel:

Nu tijd voor een toetje, sodeju!
Jij ook prettige kerst en gelukkig nieuwjaar, meneer de kapotte paraplu!

:-P
+1/-0

 
2 jaar geleden
En weer ben je off topic bezig gedichtclown. Ten eerste heb respect voor de voedselbank want het kan jou ook zo overkomen.

Als je er gebruik van kunt maken dan hoop ik dat ze je weigeren, het enigste wat jij verdient is een zak hooi in je stronthasses.

We zijn winterkampioen geworden ondanks het gelijkspel, gelukkig maar want door jou dom gezwets hebben we nog bijna verloren ook,met je melkmuil.

Ajax wordt geen kampioen op deze manier, zorg dus is voor een goede analyse strontstumper.

Wzawzb
+1/-2

2 jaar geleden
Zal wel dezelfde opstelling worden als zondag tegen ADO.
Nog 1x vol gas geven en dan 2.5 week rust. Wat hard nodig is.
+1/-0

2 jaar geleden
Goed als KJ weer in de spits staat ik denk dat hij steeds meer in zijn flow nu komt.
Willem II is serieuze tegenstander met spelers die juist tegen AJAX willen flammen. Zal pittig worden.
+1/-0

2 jaar geleden
Poeh, t valt tot nu toe qua voetbal nog niet mee. Het is stroperig, ongeinspireerd en vreselijk rommelig. Ajax blijft maar over zeer veel schijven in een te laag tempo voetballen. Het mag allemaal wel wat scherper.
+2/-0

2 jaar geleden
De kerstvakantie is voor de spelers al begonnen zeker. Ik vind het absoluut geen leuke wedstrijd om naar te kijken. Hopelijk brengt de tweede helft nog iets. W2 heeft amper balbezit, maar is gevaarlijker dan Ajax geweest. Kom Ajax tandje erbij.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Wat zit ik te wachten op de terugkomst van Kudus zeg. Dit is niet om aan te gluren voor de rust. Qua opbouw en het creëren van de man meer situatie moet alles van Gravenberch komen en als die het niet doet dan doet niemand het. Klaassen is daar ook niet voor gehaald, die is voor de balans, de bal afpakken en zijn goaltjes. Labyad kan het ook niet dus moet het van de inschuivende centrale verdedigers komen maar die schuiven niet in. Kortom, 23 balletjes over 5/10 meter en niemand die een opening weet te vinden of een man uitspeelt in de opbouw. Echt tijd voor Kudus dus want zo gaan we het in januari niet redden.
+3/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ten Hag grijp is in man. 7 min na rust en is nog steeds bagger. Wat een clown.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Belachelijke verdedigende actie weer van Schuurs. Teveel dames te weinig mannen. Niemand die ingrijpt in het veld want vanaf de bank hoef je weinig te verwachten. Alleen die peroxide braziliaan doet af en toe wat....
+2/-0

2 jaar geleden
En moet Ajax zich versterken in de winterstop?

;)
+1/-1

 
2 jaar geleden
Zeker Don, er moet een betere trainer komen om te beginnen.
+3/-0

2 jaar geleden
Zonder Neres, zonder Kudus, zonder Mazraoui, zonder Traore...

En zonder een sterke RCV en sterke 10 komt dit elftal gewoon tekort...

Sowieso vond ik Mazraoui laatste weken steeds beter worden en zijn goal tegen Midjeland was daarvan weer een bewijs. Heeft 3 x gescoord in de CL als RB, 3 x meer als Kolbein sightorson die spits was van Ajax en 0 x scoorde Europees.@drama
+3/-0

2 jaar geleden
Ongelofelijk slap, ongemotiveerd, zichzelf uit de wedstrijd spelend, super traag, enz. Brrr.
+3/-0

 
Frotnek (geschorst)
2 jaar geleden
Top trainer die Ten Lach
+1/-1

 
2 jaar geleden
Zeker ja, fantastisch plan B ook. Pas toen Blind doorschoof naar het middenveld op het einde kregen we wat kansen. Dat had onze supertrainer meteen na de blessure van Klaassen moeten doen. Martinez op de plaats van Blind en Blind door naar het middenveld zodat er wat voetbal op dat middenveld zou komen. Nu bracht hij twee nummers tien in het veld en niemand die deze nummers tien of de spitsen van een fatsoenlijke bal voorzag. Weer dat dramatische wisselbeleid dus.
Hij weet de spelers niet meer fatsoenlijk te motiveren, heeft geen plan B en wat hij met zijn wissels wil bewerkstelligen is mij een raadsel. Alleen Kudus kan ons nog redden. Onze trainer gaat dat op zeker niet doen.
+2/-1

 
Frotnek (geschorst)
2 jaar geleden
En volgens de Telegraaf wil hij graag ook kokend seizoen lekker blijven doormodderen. Succes ermee
+1/-0

2 jaar geleden
En voor de zoveelste keer dit seizoen zit ik me af te vragen waar ik in hemelsnaam naar zit te kijken.
+2/-0

Frotnek (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
En dan moeten de echte tegenstanders nog konen en zal er nog vorst en sneeuw komen. En ten Lach laat enkele spelers lekker naar hun eigen land reizen. Topsportklimaat. Ruiter toont zich een echte kerel.
+1/-0

2 jaar geleden
Je schaamt je toch rot voor dit zooitje? Ze verdienen het ook niet, er zit totaal geen beleving in. Wat een armoe!
+3/-0

2 jaar geleden
Ik kap er mee jongens. Zonde van mijn tijd. Dit is wel zo ongeinsireerd, slordig en buitengewoon slecht. Ik wens iedereen fijne feestdagen , stay safe !
+3/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Genoeg zo. #tenhagout. Het lijkt nergens naar. Geen idee. Alles gebaseerd op puur geluk. Het is uitgewerkt. Mooie successen behaald met een nooit meer te vergeten seizoen in de CL. Maar het is uitgewerkt met ten Hag.
Geen speler is in vorm of geen enkele vloeiende combinatie te zien. Trek je conclusies ten Hag
+5/-0

 
Frotnek (geschorst)
2 jaar geleden
En het doelsaldo dan? Top prestatie
+1/-0

 
2 jaar geleden
Toch tenenkrommend dit. Laatste wedstrijden al. Ado leek ook nergens. Maar ook de wedstrijd fortuna.
En ja doelsaldo mn reet tegen deze slechte tegenstanders. Je wordt geen kampioen met dit elftal deze bank deze dramatische instelling en slappe trainer
+2/-0

2 jaar geleden
Wat heeft Martinez misdaan dat hij altijd op de bank zit en Schuurs wekelijks goals kost.
+2/-0

2 jaar geleden
Echt geknoei van de bovenste plank. Ajax is zogenaamd onaantastbaar in de eredivisie maar verliest van Groningen en Twente om ook nog de nummer 16 twee punten te laten liggen op de valreep.
En de manier waarop doet vrezen.
+1/-0

2 jaar geleden
Het lijkt wel traditie dat in december het seizoen wordt vergooid. Vorig seizoen kwamen we er nog mee weg, dat gaat dit seizoen echt niet lukken. Een tandeloze aanval, een lekke achterhoede en een trainer die elke week dezelfde mensen steeds weer opnieuw laat blunderen. Het recept voor een seizoen wat als een nachtkaars uit gaat.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Blamage !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Iedereen onder zijn niveau, wissels ,slaat nergens op ,Ekkelenkamp (schandknaapje van ten Hag) geen bal goed geraakt zsm verkopen of weggeven tegen elk bod .Gravenberch liet zien dat hij er nog niet klaar voor is, erg lui en te makkelijk. Kort samengevat blamage en ten Hag moet weg ,totaal geen visie!!!!!!!!
Ik maak me duidelijk drukker dan de spelers en de trainer, in ieder geval wens ik iedereen een fijne kerst en een 2021 zonder Corona!!
+1/-0

2 jaar geleden
Gisteren kon ik studio sport niet meer opbrengen. Nu net hoor ik ten Hag voor de zoveelste keer zeggen dat het menselijk is dat de spelers niet alles meer kunnen opbrengen. Wat gaan we nu toch krijgen? Dus voor die miljoenen per jaar mogen ze zonder volledige inzet hun wedstrijdjes spelen? Dacht het effe niet dus meneer de trainer. Dat wil gewoon zeggen dat de trainer zijn spelers niet optimaal meer weet te motiveren.
Daarna zei hij dat het fout ging omdat de spelers voor de goal de verkeerde keuzes maken. Volgens mij zijn we tot het einde van de wedstrijd amper voor de goal van Willem 11 geweest. Wat een onzin kraamt deze man tegenwoordig uit. Hoe kwam het dat we amper voor de goal van de tegenstander kwamen had hij moeten zeggen. Maar ja, he is ondertussen algemeen bekend. De trainer zoekt overal oorzaken voor het slechte spel behalve bij zichzelf, zijn verkeerde opstellingen en dramatisch wisselbeleid.
+1/-0

2 jaar geleden
Het was gisterenavond een fantasieloze breiclub voor bejaarden, waarbiij ze weer te veel steken lieten vallen. Het was ook weer een tempo van dikke stront de trap op. Te triest voor woorden dat je jezelf als speler voor deze laatste westrijd voor de winterstop niet meer kunt motiveren en opladen. Ik snap best dat er vermoeidheid in de geest en lichaam kruipt, maar kom op zeg, zo slecht en dan ook werkelijk elke speler he.we hadden met een fijn gevoel de winterstop in kunnen gaan, maar dat gaat nu niet gebeuren. De trainer zal ook eens goed in de spiegel moeten kijken, want die slaagt er niet echt in , die indruk heb ik toch, zijn spelers tot op het bot te motiveren. Misschien dat de boys eens een weekje in de zorg moeten meelopen in deze periode. Nogmaals iedereen fijne feestdagen een hopelijk goed en gezond 2021 en houd jezelf en de jouwe veilig. 🎆
+1/-0

 
Frotnek (geschorst)
2 jaar geleden
Deze trainer begon na de wedstrijd over vermoeidheid. Dan ben je DE afspiegeling van een slappe brattwurst. Onze directe concurrent heeft een veel zwaarder traject afgelegd en zie hoe die hun seizoenshelft eindigen.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Wie bedoel je? FC geruisloze pingels meekrijger PSV? Penalty Schwalbes Verein. :)
+1/-0

maas1plas (geschorst)
2 jaar geleden
gelijk bij willem 2 schandalig op wat voor manier niet scherp en traag. was met dick advocaat als trainer niet gebeurd dit zegt toch genoegd
+1/-0

 
2 jaar geleden
Hahahaha Dick Advocaat met zijn anti voetbal. Die is ook niet de verlosser die we nu nodig hebben. Ten Hag maakt het verschil ook niet. Vaak onbegrijpelijke wissels en te laat.
+1/-0