Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohamed Ihattaren door Ajax inderdaad niet ingeschreven voor de Champions League

4 september 2022 14:06 - UEFA.com
Foto: Pro Shots

Mohamed Ihattaren door Ajax inderdaad niet ingeschreven voor de Champions League; image source: Pro Shots

Mohamed Ihattaren is door Ajax inderdaad niet ingeschreven voor de Champions League. Alfred Schreuder gaf afgelopen maandag bij Rondo al aan te verwachten dat de middenvelder niet op de lijst zou staan en in de door de UEFA gepubliceerde selectie staat Ihattaren inderdaad niet bij. Met Patrickson Delgado Villa, Giovanni en Jeppe Kjaer Jensen zijn wel drie spelers van Jong Ajax geselecteerd.

De B-lijst is nog niet gepubliceerd. Spelers geboren na 1 januari 1998 en minstens twee jaar onafgebroken voor de club hebben gespeeld, mogen op deze lijst worden gezet. Daardoor staan onder meer Jurriën Timber, Kenneth Taylor en Brian Brobbey niet op de A-lijst. Zij mogen nog op de B-lijst staan, zodat er op de A-lijst meer spelers geregistreerd kunnen worden.

Meer op UEFA.com




Discussieer mee op de forums


Tags

ihattaren alfred brobbey delgado jensen jeppe jong kjaer onafgebroken patrickson rondo schreuder taylor timber uefa villa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Binnenkort volgt het nieuws dat Ajax niet verder gaat met hem.
+4/-1

 
1 jaar geleden
Hij heeft nog 2,5 maand om zich te bewijzen.
Die tijd is erg kort.

Behalve dat hij nog steeds op een gewenst niveau moet komen, moet hij ook laten zien dat hij dat niveau een serie wedstrijden kan handhaven.

Een optie is nog om met Juventus nieuwe afspraken te maken.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Technish ded hij het goed maar het is duidelijk dat er mentaal en in de prive sfeer iets niet echt normaal is...
+2/-0

1 jaar geleden
Ooit wordt hij 30 en is de hele wereld ermee eens dat hij het niet heeft waargemaakt.
+5/-1

1 jaar geleden
Waar gaat het heen met die jongen?
Ik denk ooit gelezen te hebben dat hij broers heeft.
Schop hem in zijn noten dan!
+1/-1

1 jaar geleden
Dat lijkt mij een heel duidelijk signaal. De kans dat Patrickson Delgado Villa, Giovanni en Jeppe Kjaer Jensen minuten gaan maken is miniem dus met dat idee had je Ihatarren er ook gewoon bij kunnen zetten. Feit dat ze dat alsnog niet doen, zegt genoeg. Er is dus nul vertrouwen.
+1/-1

 
1 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

(...) Er is dus nul vertrouwen.



Toch houden ze hem aan zijn contract.
Terwijl er dingen plaatsvinden waarvan ik aanneem dat er in de kleine lettertjes clausules over zijn opgenomen.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Ik denk dat ze zijn imago niet volledig willen vernietigen door hem eerder terug te sturen. Er zal uiteindelijk wel in 'goed overleg' besloten worden om er geen vervolg aan te geven.
+2/-0

Als ik goed tel zijn er dus 23 spelers ingeschreven op de A-lijst, inclusief drie spelers van Jong Ajax die nooit gaan spelen. Dus je kan zonder problemen Ihattaren inschrijven en dan botst het nog niet met een speler die eventueel niet inzetbaar zou zijn.

Als je zelfs in dit geval hem niet inschrijft weet je dat hij over een paar maanden weer terug gaat naar Turijn. Dit is einde verhaal.
+4/-0

1 jaar geleden
CL is nog ver weg voor hem. Eerst maar eens kijken of trainen lukt.
+2/-0

1 jaar geleden
Verdomme zeg.... Einde verhaal dus. In potentie de beste middenvelder. Eigenlijk missen we alle creativiteit die hij wel heeft en ik durf wel te stellen dat ons dat in de CL zelfs gaat opbreken.

Zelfs een geluk dat we na dit jaar 2 directe plekken hebben. Als Bergwijn geblesseerd raakt dan zijn we de lul.
+4/-0

 
1 jaar geleden
In potentie is hij dat, maar als hij zich niet 100% kan geven voor het voetbal, houdt het op gegeven moment op. Er zijn keuzes die hij zelf zal moeten maken. Ik ben zelf al jaren een fan van zijn voetbalkwaliteiten, maar nu zijn het randzaken die overheersen. Tsja, zonde, maar ik zie het somber in.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Het zou onwijs zonde zijn van de kwaliteiten en potentie van Ihattaren als zijn avontuur bij Ajax binnenkort stopt. Ik ben wel erg benieuwd naar wat er precies is gebeurd en wat Ihattaren daar dan eventueel verkeerd in heeft gedaan. Wellicht beseft Ihattaren niet wat voor enorme kans Ajax hem heeft geboden. Als zijn avontuur bij Ajax stopt, heeft hij een (slecht) imago waar hij nooit meer van afkomt. Hij zal dan ongetwijfeld nog ergens een kans krijgen (bij een eerstedivisie club of misschien zelfs bij een eredivisie club met de hoop dat hij toch nog het licht zal zien), maar zo mooi als de kans die Ajax hem biedt wordt het niet meer voor hem. Hij zal zijn belofte in dat geval ook niet meer gaan inlossen. Ik heb nog steeds een klein beetje hoop dat Ihattaren het toch nog gaat maken bij Ajax en beschuldig hem ook nergens van, aangezien we amper informatie hebben gekregen over wat er precies speelt en is gebeurd.
+2/-0

 
1 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

(...) Als Bergwijn geblesseerd raakt dan zijn we de lul. (...)



Of uit vorm.

Ik ben het helemaal met je eens dat (de) beperkte creativiteit in de ploeg niet goed is.

Hopelijk was de wedstrijd tegen Cambuur een eyeopener.
Maar ik ben er bang voor ...
+2/-1

1 jaar geleden
Heeft al bijna 1,5 jaar geen fatsoenlijke wedstrijd gespeeld, logisch toch.
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Die komt in Antwerpen terecht bij Overmars en van Bommel.
De enigste 2 mensen die echt in hem geloven.
Het zal me niks verbazen dat hij het daar nog gaat maken ook.
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.257 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey derk elsimao gaal godts goedkopere handel hato henderson johanssen kiki kpmg kroes medic mislintat nahoj praag rensch rulli rvc sosa sutalo teze twente voorkennis wijs